If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това може да ти го каже г-н. Донев, мисля че това излизане на НЯКОЙ е подтикнало към обратното изкупуване от месец назад!
Ако разбереш нещо на сбирката, може да споделиш при добро желание - може и на "лични"
Връщаме, ама нещо много слабо, примерно Хима качваме с покупка на 100Т акции а връщаме с 10Т, ЦЦБ качваме с 50Т, а връшаме с 2Т
Хората не виждат смисъл и нямат и нужда да продават когато базата е мнго ниска и става въпрос за ръгаляне по корем
Но не така стоят нещата при балонерите, които са се извисили на исторически видоки нива като Атерката, МЦХка, Планината мисля, Спийди и другите в небесата, там ми се вижда, че ще им се заприска да кешират балонерстването и да влязат там къдете има потенциал
Пазара сам си се ргулира и си знае Все пак всеки влак си има спирка да слизат и да се качват хортата
Mи нормално, дори и технически си изглежда обосновано.
Гледам старите графики - пазара цели 10 мес. е флиртувал с това ниво от 520, от юни14 та до апр15, ту като подкрепа, ту като съпротива.
Та си е резонно да отскочи назаде де.
Не можем ли го минем обаче скоро и пак се гмурнем под 500 и 480 - ще го пишем на никиту подскока към умрялите котки...
490 и обратно нагоре, така ми се иска че вчера продадох малко с цел да пробвам на монти стратегията по баира
Днес надолу, ето колегите им се искаше малко да охладим, ето връщаме.
Mи нормално, дори и технически си изглежда обосновано.
Гледам старите графики - пазара цели 10 мес. е флиртувал с това ниво от 520, от юни14 та до апр15, ту като подкрепа, ту като съпротива.
Та си е резонно да отскочи назаде де.
Не можем ли го минем обаче скоро и пак се гмурнем под 500 и 480 - ще го пишем на никиту подскока към умрялите котки...
Днес надолу, ето колегите им се искаше малко да охладим, ето връщаме.
Връщаме, ама нещо много слабо, примерно Хима качваме с покупка на 100Т акции а връщаме с 10Т, ЦЦБ качваме с 50Т, а връшаме с 2Т
Хората не виждат смисъл и нямат и нужда да продават когато базата е мнго ниска и става въпрос за ръгаляне по корем
Но не така стоят нещата при балонерите, които са се извисили на исторически видоки нива като Атерката, МЦХка, Планината мисля, Спийди и другите в небесата, там ми се вижда, че ще им се заприска да кешират балонерстването и да влязат там къдете има потенциал
Коментар