IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Къде видя дърпане на печалби и кои "сте" в стадий?
    Фиб , Албена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Проблема е че сме в стадии на дърпане на печалбите...
      Един път ги дръпнаха с оставката на Борисов, ако вървя по логиката това ще преди или след съставяне на служебното правителство ,засега има надежда за някакво правителство но тогава ще се разбере че минаваме в безвремие....
      Къде видя дърпане на печалби и кои "сте" в стадий?
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

The seasonally adjusted figures show Bulgaria and Portugal as top performers with 0.8% growth
        https://www.weforum.org/agenda/2016/...ampaign=buffer
        Проблема е че сме в стадии на дърпане на печалбите...
        Един път ги дръпнаха с оставката на Борисов, ако вървя по логиката това ще преди или след съставяне на служебното правителство ,засега има надежда за някакво правителство но тогава ще се разбере че минаваме в безвремие....

Коментар

• The seasonally adjusted figures show Bulgaria and Portugal as top performers with 0.8% growth
          https://www.weforum.org/agenda/2016/...ampaign=buffer

Коментар

• Тони, биковете бяха пуснати още в края на лятото според мен. Въпросът е, че си тичат самотно по улицата, без тълпи от хора, вторачени в тях, накачулени по прозорци и огради, както е на снимките. Тези, които бяхме в акции, чакаме и това време да дойде. Моят портфейл порасна, не само заради ръста, а и защото изцедих лятото целия кеш, който успях да намеря, когато писах как купувам Монбат, БСО, Стара планина и др. Макар и преди това кеш в платформата си да нямах. Тогава писах как ми се струва, че песимизмът е така краен, че ми мирише на дъно. Вече подигравателите намаляха. Има и скептици, ама в тях ми е надеждата – все пак колкото повече скептици, толкова повече гориво за бъдещ ръст.

Разбира се, гаранция няма за нищо. Ако беше лесно, всички с това щяха да се занимават. Може и да видим спадове. Може и да греша за нещо или за всичко от написаното. Търговията с акции носи риск. Притежавам акции на БФБ, сред които и споменатите по-горе. Често размествам портфейла си и има доста промени от последния път. Препоръки нямам никакви.

Поздрави на всички, четящи форума!
            Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Декември месец става обратнато.Какви са тия с инфрмации по Канал 1 ,че 10 милиярда лева чакалят да се включат в играта на борсата?
              Не е само по Канал 1 информацията за тия 10 млрд.
              И по вестниците е -

https://www.24chasa.bg/novini/article/5900125

Време е да се затегнат коланите. Излитаме

Коментар

• Тони, биковете от мечките ли бягат ???

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                  tony,изтървал си най-рисковия месец-май.Тогава "заслужилите инвеститори" ликвидират портфейлите си от акциЙ, за да отидат за 1 седмица на море.И тогава пътя за надолу е отворен,особено ако ликвидаторите са 3,4.Ужас.
                  Декември месец става обратнато.Какви са тия с инфрмации по Канал 1 ,че 10 милиярда лева чакалят да се включат в играта на борсата?

Коментар

• tony,изтървал си най-рисковия месец-май.Тогава "заслужилите инвеститори" ликвидират портфейлите си от акциЙ, за да отидат за 1 седмица на море.И тогава пътя за надолу е отворен,особено ако ликвидаторите са 3,4.Ужас.

Коментар

• Биковете влезнаха в играта още месец май и все още водят топката
                      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Тази седмица влизаме в месец декември! Това е един от рисковите месеци за търговия с акции, други такива са февруари, януари, април, август, март, юли, юни, ноември, септември и октомври . Но декември винаги е имал своето очарование с коледното рали, с ребалансирането на фондовете, е и със снежанките
                        Мисля че ЕТФ-а ще подпре ралито, за да минем предния връх от 600 и така по-лесно да се продава на запад, но нека си поставим за първа цел 560!
                        Осем години акциите на БФБ бяха най-мразения, най-пренебрегвания актив. Аз лично ноември месец купувах имам такива планове и за декември.
                        Време е да пуснем биковете - УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

Last edited by tony1975; 28.11.2016, 07:26.

Коментар

• SOFIX е в топ 20 сред най-добре представящите се индекси в света

http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...-sveta-229086/

Коментар

винаги съм мисли че такова нещо няма в България.....
                            Днес минах през два от магазините за техника във Варна и беше лудница, рекламата кара хората да се побъркват.....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Монти днес е "Черен Петър" и свичкото инвеститор се блъска в магазините за техника и няма време за БФБ

винаги съм мисли че такова нещо няма в България.....

Коментар

Не знам дали ще бъде по твоята версия ама днес отива към Ден на майстора....само да не стане месец на Майстора....
                                Монти днес е "Черен Петър" и свичкото инвеститор се блъска в магазините за техника и няма време за БФБ

Коментар

Working...
                                X