Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Проблема е че сме в стадии на дърпане на печалбите...
Един път ги дръпнаха с оставката на Борисов, ако вървя по логиката това ще преди или след съставяне на служебното правителство ,засега има надежда за някакво правителство но тогава ще се разбере че минаваме в безвремие....The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
The seasonally adjusted figures show Bulgaria and Portugal as top performers with 0.8% growth
https://www.weforum.org/agenda/2016/...ampaign=buffer
Един път ги дръпнаха с оставката на Борисов, ако вървя по логиката това ще преди или след съставяне на служебното правителство ,засега има надежда за някакво правителство но тогава ще се разбере че минаваме в безвремие....
Коментар
-
The seasonally adjusted figures show Bulgaria and Portugal as top performers with 0.8% growth
https://www.weforum.org/agenda/2016/...ampaign=buffer
- 1 like
Коментар
-
Тони, биковете бяха пуснати още в края на лятото според мен. Въпросът е, че си тичат самотно по улицата, без тълпи от хора, вторачени в тях, накачулени по прозорци и огради, както е на снимките. Тези, които бяхме в акции, чакаме и това време да дойде. Моят портфейл порасна, не само заради ръста, а и защото изцедих лятото целия кеш, който успях да намеря, когато писах как купувам Монбат, БСО, Стара планина и др. Макар и преди това кеш в платформата си да нямах. Тогава писах как ми се струва, че песимизмът е така краен, че ми мирише на дъно. Вече подигравателите намаляха. Има и скептици, ама в тях ми е надеждата – все пак колкото повече скептици, толкова повече гориво за бъдещ ръст.
Разбира се, гаранция няма за нищо. Ако беше лесно, всички с това щяха да се занимават. Може и да видим спадове. Може и да греша за нещо или за всичко от написаното. Търговията с акции носи риск. Притежавам акции на БФБ, сред които и споменатите по-горе. Често размествам портфейла си и има доста промени от последния път. Препоръки нямам никакви.
Поздрави на всички, четящи форума!Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Декември месец става обратнато.Какви са тия с инфрмации по Канал 1 ,че 10 милиярда лева чакалят да се включат в играта на борсата?
И по вестниците е -
https://www.24chasa.bg/novini/article/5900125
Време е да се затегнат коланите. Излитаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеtony,изтървал си най-рисковия месец-май.Тогава "заслужилите инвеститори" ликвидират портфейлите си от акциЙ, за да отидат за 1 седмица на море.И тогава пътя за надолу е отворен,особено ако ликвидаторите са 3,4.Ужас.
Коментар
-
Тази седмица влизаме в месец декември! Това е един от рисковите месеци за търговия с акции, други такива са февруари, януари, април, август, март, юли, юни, ноември, септември и октомври. Но декември винаги е имал своето очарование с коледното рали, с ребалансирането на фондовете, е и със снежанките
Мисля че ЕТФ-а ще подпре ралито, за да минем предния връх от 600 и така по-лесно да се продава на запад, но нека си поставим за първа цел 560!
Осем години акциите на БФБ бяха най-мразения, най-пренебрегвания актив. Аз лично ноември месец купувах имам такива планове и за декември.
Време е да пуснем биковете - УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!
Last edited by tony1975; 28.11.2016, 07:26.
- 1 like
Коментар
-
SOFIX е в топ 20 сред най-добре представящите се индекси в света
http://www.investor.bg/bloomberg-tv/...-sveta-229086/
Коментар
-
винаги съм мисли че такова нещо няма в България.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Монти днес е "Черен Петър" и свичкото инвеститор се блъска в магазините за техника и няма време за БФБ
винаги съм мисли че такова нещо няма в България.....
Коментар
-
Не знам дали ще бъде по твоята версия ама днес отива към Ден на майстора....само да не стане месец на Майстора....
Коментар
Коментар