IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да видим Софикс 600 до колко дена ще падне

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
      http://www.investor.bg/novini-i-anal...ansist-231563/

Да дам и аз още един шеър на това интервю...Човекът ви го казва, че ключа за бараката са спящите спестявания. И понеже хората не разбират от приказки, че и от числа, едни пример - имам сметка спестовна/разплащателна в едно. Всяка година поддържам едни наличности по нея и в края на годината се олихвява с по 10-20 лв. съм вземал. Познайте колко взех за тази година - 0.30 лв. като олихвяване, това което преди е било десетки левове. Много хора още не са си погледнали какво са получили като лихви по депозити и сметки, но след като си ги погледнат, смятам, че доста ще прозрат, че риска да държиш крупна сума спяща с банка, вече не си струва
      Може да се разхвърлят на няколко банки със суми под 200хил които са гарантирани от държавата,нищо че е малка лихвата!На БФБ гаранциония фонд признава до 40хил и евенуално може да се спечели по гол доходност ,но може и да се загуби много капиталово.......е кое е по сигурно........така разсъждават хората със спестявания!Доходноста не е водеща-водеща е сигурността!
      Last edited by спекуланта; 09.01.2017, 12:38.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...ansist-231563/

Да дам и аз още един шеър на това интервю...Човекът ви го казва, че ключа за бараката са спящите спестявания. И понеже хората не разбират от приказки, че и от числа, едни пример - имам сметка спестовна/разплащателна в едно. Всяка година поддържам едни наличности по нея и в края на годината се олихвява с по 10-20 лв. съм вземал. Познайте колко взех за тази година - 0.30 лв. като олихвяване, това което преди е било десетки левове. Много хора още не са си погледнали какво са получили като лихви по депозити и сметки, но след като си ги погледнат, смятам, че доста ще прозрат, че риска да държиш крупна сума спяща с банка, вече не си струва

Коментар

• Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение

...имах желание да гледам, но още в началото младежа показва, че не знае за движението на SOFIX 3 години назад ???
          Шегувате се,нали ?
          Ето в такива моменти искам да съм на мястото на водещия ...
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
            http://www.bloombergtv.bg/v-razvitie...ofix-v-momenta
            едно интересно видео за по любознателните
            ...имах желание да гледам, но още в началото младежа показва, че не знае за движението на SOFIX 3 години назад ???

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
              Много мъдри и точни коментари, за съжаление!
              Докторът:
              ...препоръча излизането на стартъпи, „където им е мястото“
              При тази свръх регулация скоро няма да видим желаещи за финансиране от борсата.

Докторът:
              Пазарът не работи регулаторно
              Напротив, пазарът свръхегулиран! Той е опитно поле на десетки местни знайни и хиляди незнайни евробюрократи, които упражняват скудоумието си да измислят все повече и повече пречки пред така наречения регулиран бизнес.

Докторът:
              в приетата поредна Стратегия за развитие на българския капиталов пазар не става ясно каква е целта
              Тонът му беше: "Как така мен не са ме поканили да им направя стратегията"

Коментар

• Иванчев се натискаше за КФН, събираше подписки но не го огря и затова е леко критичен

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                  Рия в пясъка и пръхтя на 1000 ☺
                  Засега е достатъчно и в снега.
                  При толкоз ракети и очаквания - обяснения що Флагмана буксува?

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                    Наслушахме се на "еуфорични" интервюта и коментари. Ето и едно по-скоро "отрезвяващо" мнение... Ако сте го пропуснали случайно:

Д-р Боян Иванчев (пред Bloomberg TV Bulgaria): Пазарът продължава да бъде много малък, плитък, манипулативен и изостанал – регулаторно, технически, фактически...
                    Много мъдри и точни коментари, за съжаление!

Коментар

• Рия в пясъка и пръхтя на 1000 ☺

Коментар

• отдавна сме станали и сме готови за атака
                        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Хайде ставайте стига сте спали!
                          Върхове трябва да превземаме!!!

Коментар

• Чичо Манчо, явно знаещите КАК да се направи нямат намерение да свалят картите, ще ни дават на час по лъжичка

Коментар

• Въпросът е КАК ще се случи тази промяна? Дали някой, нещо следва да направи за да му помогне или както досега ще се чака Пазарът сам, подобно на легендарния барон фон Мюнхаузен, да се "самоизвади"/"самоизведе" от незавидното положение, в което се намира.
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Оптимизма тук е че се очаква това да се промени, нали очакванията движат пазарите !!!!

Коментар

Working...
                                X