Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Според мен е задължително човек да има постоянно пари в платформата си. Аз лично смятам, че не е грешка., а и не устисквам да изчакам растежа- бързо продавам,
но всеки си е с характера и с инвестиционното поведение и си е сам с печалбите и със загубите...всеки има своите мигове на триумф и недоволство.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФортис, ние коментираме за развитие в близките 4-5-6 години..Бавно и постепенно на-после да достигнем до нивата от преди кризата..Здравко, сигурен съм , че когато стане 1000 пункта няма да продадеш и се пенсионираш , защото алчността е исконно човешко качестство и ще чакаш поне 1800-2000 пункта.. Аз съм съгласен с Монти, че тази година при успех на мисия Лондон и без черешарската измет може да се завърши на нива 700 и над 700..
.Да дава Господ сили и вяра на измъчените ни известиторски души..
А сега един весел спомен - Някъде в края на 2007г. при мен дойде един приятел архитект да вложи немалка сума пари и да му открием платформа- решил се и той да играе след големия шум и ръстове на БФБ..Казвам Ви , че за няколко дена разгледахме всички позиции на БФБ една по една и нямаше позиция с цена под 1 лев, а и те бяха малко..Разбира се купихме му сини чипове, но тогава и шитовете струваха пари..С това отговарям и на Форти и това време искам пак да дойде...Покрай сухото да гори и суровото..Пак тогава имах един приятел , на който викахме краля на шитовете- беше пълен с тях и много спечели..
.За съжаление не продаде навреме през 2008г. и почти всичко изгуби..
Кой ще купи шитове ако те са пари???
Не е 2007 година сега.
Само от развитието на добрите компании от Софикс няма как да стигнем 1000 пункта. Пиша развитието на бизнеса, защото те вече са добре оценени.
А и колко от компаниите на БФБ струват нещо и внимание???
Не че не искам да стане пак 2007г, но няма как??? А и тогава бях с 10г по-млад!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеАко кеша е повече, това признание за грешка ли е.При мен не е.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФортис, ние коментираме за развитие в близките 4-5-6 години..Бавно и постепенно на-после да достигнем до нивата от преди кризата..Здравко, сигурен съм , че когато стане 1000 пункта няма да продадеш и се пенсионираш , защото алчността е исконно човешко качестство и ще чакаш поне 1800-2000 пункта.. Аз съм съгласен с Монти, че тази година при успех на мисия Лондон и без черешарската измет може да се завърши на нива 700 и над 700..
А сега един весел спомен - Някъде в края на 2007г. при мен дойде един приятел архитект да вложи немалка сума пари и да му открием платформа- решил се и той да играе след големия шум и ръстове на БФБ..Казвам Ви , че за няколко дена разгледахме всички позиции на БФБ една по една и нямаше позиция с цена под 1 лев, а и те бяха малко..Разбира се купихме му сини чипове, но тогава и шитовете струваха пари..С това отговарям и на Форти и това време искам пак да дойде...Покрай сухото да гори и суровото..Пак тогава имах един приятел , на който викахме краля на шитовете- беше пълен с тях и много спечели..
Беше казано фонда да събере 100 милиона тази година ,според мен реалистично е още 30 милиона да събере ,някъде 50-60 милиона......
Та понеже почти свърших кеша вчера и понеже смятам че маркета може да върне малко в някои позиции в понеделник , преведох още доста хилЕдарки да са в понеделник в 10 часа на линия ..днес!
както казваха нивото 630 беше трудно за преминаване а и през 2014 също и там има малко разтоварване та ... ....
Спекулативни пари.....нищо инвеститорско....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакви са очакванията ви след пробива на 635?
Кирето разбрах и тайничко се надявам да е прав, други? С аргументи моля!
п.п. Софикс ти си техничар - напълни ли?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКакви са очакванията ви след пробива на 635?
Кирето разбрах и тайничко се надявам да е прав, други? С аргументи моля!
п.п. Софикс ти си техничар - напълни ли?
нови висоти над 800.На едните им сложиха съпротива а на Хима вероятно ще я махнат.
Тази седмица е предизборна и нищо чудно да бъдат зарадвани много хора.Last edited by Grosss; 18.03.2017, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа Здравко, аз също едва ли ще продам един ден МЦХ и ХЕС! И на мен тези двете са ми основни
Коментар
-
Коментар
-
Фортис, ние коментираме за развитие в близките 4-5-6 години..Бавно и постепенно на-после да достигнем до нивата от преди кризата..Здравко, сигурен съм , че когато стане 1000 пункта няма да продадеш и се пенсионираш , защото алчността е исконно човешко качестство и ще чакаш поне 1800-2000 пункта.. Аз съм съгласен с Монти, че тази година при успех на мисия Лондон и без черешарската измет може да се завърши на нива 700 и над 700..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова коментирахме преди няколко дена с приятели..До предкризисните нива е безопасно за инвестиции, но ще има и спадове..Следващите 4-5 години според мен ще са възходящи и добри..Стадата млади бикове очаквам след 1000-1300 пункта на СОФИКС..Тогава и репата и лудостта ще станат масови..Успех на всички инвеститори със здрави нерви.Предстоят ни добри години, стига да не се появят някакви черни лебеди и катастрофични рискове
. Дано се освободим и от тикваро - черешарската паплач, която скова Борсата с години..
! От твоята уста в божиите уши
! При нива на Софиксо от 1300 директно продавам всичко и се пенсионирам
!
Коментар
Коментар