IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

https://www.youtube.com/watch?v=eajdde0xS78

Кой ще купи шитове ако те са пари???
    Не е 2007 година сега.
    Само от развитието на добрите компании от Софикс няма как да стигнем 1000 пункта. Пиша развитието на бизнеса, защото те вече са добре оценени.
    А и колко от компаниите на БФБ струват нещо и внимание???
    Не че не искам да стане пак 2007г, но няма как??? А и тогава бях с 10г по-млад!!!!
    Не се тревожи, купувачи винаги ще се намерят...ти питай кой ще им продаде...
    Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

Според мен е задължително човек да има постоянно пари в платформата си. Аз лично смятам, че не е грешка.
      Не мисля, че някой има право да дава оценки на съфорумците и да преценява дали са им правилни решенията или грешни. Ти се чувстваш добре с кеш- имаш си в портфейла. То и аз обичам да имам, но щом го внеса го изхарчвам, а и не устисквам да изчакам растежа- бързо продавам, но всеки си е с характера и с инвестиционното поведение и си е сам с печалбите и със загубите...всеки има своите мигове на триумф и недоволство.
      Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Фортис, ние коментираме за развитие в близките 4-5-6 години..Бавно и постепенно на-после да достигнем до нивата от преди кризата..Здравко, сигурен съм , че когато стане 1000 пункта няма да продадеш и се пенсионираш , защото алчността е исконно човешко качестство и ще чакаш поне 1800-2000 пункта.. Аз съм съгласен с Монти, че тази година при успех на мисия Лондон и без черешарската измет може да се завърши на нива 700 и над 700...Да дава Господ сили и вяра на измъчените ни известиторски души..
        А сега един весел спомен - Някъде в края на 2007г. при мен дойде един приятел архитект да вложи немалка сума пари и да му открием платформа- решил се и той да играе след големия шум и ръстове на БФБ..Казвам Ви , че за няколко дена разгледахме всички позиции на БФБ една по една и нямаше позиция с цена под 1 лев, а и те бяха малко..Разбира се купихме му сини чипове, но тогава и шитовете струваха пари..С това отговарям и на Форти и това време искам пак да дойде...Покрай сухото да гори и суровото..Пак тогава имах един приятел , на който викахме краля на шитовете- беше пълен с тях и много спечели...За съжаление не продаде навреме през 2008г. и почти всичко изгуби..
        https://www.youtube.com/watch?v=eajdde0xS78

Кой ще купи шитове ако те са пари???
        Не е 2007 година сега.
        Само от развитието на добрите компании от Софикс няма как да стигнем 1000 пункта. Пиша развитието на бизнеса, защото те вече са добре оценени.
        А и колко от компаниите на БФБ струват нещо и внимание???
        Не че не искам да стане пак 2007г, но няма как??? А и тогава бях с 10г по-млад!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
          Ако кеша е повече, това признание за грешка ли е.При мен не е.
          Според мен е задължително човек да има постоянно пари в платформата си. Аз лично смятам, че не е грешка.
          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Фортис, ние коментираме за развитие в близките 4-5-6 години..Бавно и постепенно на-после да достигнем до нивата от преди кризата..Здравко, сигурен съм , че когато стане 1000 пункта няма да продадеш и се пенсионираш , защото алчността е исконно човешко качестство и ще чакаш поне 1800-2000 пункта.. Аз съм съгласен с Монти, че тази година при успех на мисия Лондон и без черешарската измет може да се завърши на нива 700 и над 700...Да дава Господ сили и вяра на измъчените ни известиторски души..
            А сега един весел спомен - Някъде в края на 2007г. при мен дойде един приятел архитект да вложи немалка сума пари и да му открием платформа- решил се и той да играе след големия шум и ръстове на БФБ..Казвам Ви , че за няколко дена разгледахме всички позиции на БФБ една по една и нямаше позиция с цена под 1 лев, а и те бяха малко..Разбира се купихме му сини чипове, но тогава и шитовете струваха пари..С това отговарям и на Форти и това време искам пак да дойде...Покрай сухото да гори и суровото..Пак тогава имах един приятел , на който викахме краля на шитовете- беше пълен с тях и много спечели...За съжаление не продаде навреме през 2008г. и почти всичко изгуби..
            Аз съм сигурен в изпълнение на мисия Лондон...
            Беше казано фонда да събере 100 милиона тази година ,според мен реалистично е още 30 милиона да събере ,някъде 50-60 милиона......
            Та понеже почти свърших кеша вчера и понеже смятам че маркета може да върне малко в някои позиции в понеделник , преведох още доста хилЕдарки да са в понеделник в 10 часа на линия ..днес!
            както казваха нивото 630 беше трудно за преминаване а и през 2014 също и там има малко разтоварване та ... ....
            Спекулативни пари.....нищо инвеститорско....
            Не е препоръка....

Коментар

• Ако кеша е повече, това признание за грешка ли е.При мен не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Какви са очакванията ви след пробива на 635?
                Кирето разбрах и тайничко се надявам да е прав, други? С аргументи моля!

п.п. Софикс ти си техничар - напълни ли?
                имам акции и кеш. кеша обаче е повече
                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Какви са очакванията ви след пробива на 635?

Би трябвало групата на Химимпорт да поеме щафетата от групата на Софарма и Стара планина холд и да закара индекса до
                  нови висоти над 800.На едните им сложиха съпротива а на Хима вероятно ще я махнат.
                  Тази седмица е предизборна и нищо чудно да бъдат зарадвани много хора.
                  Last edited by Grosss; 18.03.2017, 19:57.

Коментар

• Какви са очакванията ви след пробива на 635?

Last edited by tony1975; 18.03.2017, 19:29.

Коментар

Да Здравко, аз също едва ли ще продам един ден МЦХ и ХЕС
                      Да, хубавата акция никога ! И на мен тези двете са ми основни

Коментар

• Да Здравко, аз също едва ли ще продам един ден МЦХ и ХЕС

Коментар

Сигурно си прав. И да продам нещо ще е някаква част, едва ли ще ликвидирам целия портфейл. А и съм 90% в дивидентни компании, все ще оставя нещо да снася.

Коментар

• Фортис, ние коментираме за развитие в близките 4-5-6 години..Бавно и постепенно на-после да достигнем до нивата от преди кризата..Здравко, сигурен съм , че когато стане 1000 пункта няма да продадеш и се пенсионираш , защото алчността е исконно човешко качестство и ще чакаш поне 1800-2000 пункта.. Аз съм съгласен с Монти, че тази година при успех на мисия Лондон и без черешарската измет може да се завърши на нива 700 и над 700...Да дава Господ сили и вяра на измъчените ни известиторски души..

Коментар

• 1000 пункта !!!
                              как го виждате???
                              празните компании в Софикс кой ще ги купува на цена *2?
                              А другите ще скочат ли и заради тях?
                              Не, че е много лошо това да стане, но не го виждам.

Коментар

Това коментирахме преди няколко дена с приятели..До предкризисните нива е безопасно за инвестиции, но ще има и спадове..Следващите 4-5 години според мен ще са възходящи и добри..Стадата млади бикове очаквам след 1000-1300 пункта на СОФИКС..Тогава и репата и лудостта ще станат масови..Успех на всички инвеститори със здрави нерви.Предстоят ни добри години, стига да не се появят някакви черни лебеди и катастрофични рискове. Дано се освободим и от тикваро - черешарската паплач, която скова Борсата с години..
                                Кире направо ми стопли сърцето ! От твоята уста в божиите уши ! При нива на Софиксо от 1300 директно продавам всичко и се пенсионирам !

Коментар

Working...
                                X