Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа нова власт и на малко прасе не се радвайте .... нали знаете
Но като гледам цирка който цял ден тече в полза на Герб от цялата телевизионна общност и социологически агенции и коментатори ,не мога да реагирам на манипулациите който ми преставят....
сутринта гуруто един час разправя как е крал джанки на 10 години по НТВ ,сега по БТВ ще чакаме хвалби , как е помагал на възрастните жени в Банкя...
Цирка почва в 20 ч. по БТВ и ако има и една дума за борсата и нейното развитие ще се извиня на всички .....гербери във форума.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
А с корнелия, Дррррагомирчо, Еленко Божков, Таско Ерменков и други партизански наследници интелигенти ще цъфнем и ще вържем. И няма да има корупция, а само червени рози за другарките и балкански кашкавал за другарите. Венсеремос. Баси наивниците. Абсолютен психо трилър.Пу-пу в пазвата ли трябваше, зад рамо ли беше, ама важното е да ни се размине
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОчаквах повече разпродажби а излезе слаба работа , но истината е , че повечето чакат изборите и тогава да се Уясни ситуацията....
За мен изборите ако свършат с победа на Боко и правителство с патриотите а ако влезат клиентелистите от РБ /майко мила/, ще гледаме социален милиционерски капитализъм ,ще почне пак безвремие с поръчки ти на мен аз на теб...
така ,че тогава ще има според мен повече разпродажби....
Не е препоръка...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Очаквах повече разпродажби а излезе слаба работа , но истината е , че повечето чакат изборите и тогава да се Уясни ситуацията....
За мен изборите ако свършат с победа на Боко и правителство с патриотите а ако влезат клиентелистите от РБ /майко мила/, ще гледаме социален милиционерски капитализъм ,ще почне пак безвремие с поръчки ти на мен аз на теб...
така ,че тогава ще има според мен повече разпродажби....
Не е препоръка...
Коментар
-
В понеделник - разбор.
Във вторник:
Вариант 1 - печели охранителя на Тодор Живков, основните позиции леко надолу, с тенденция на трайно разочарование(прекъснат тренд) и безвремие.
Вариант 2 - печели партията наследница на партията на Тодор Живков, основните позиции леко надолу, с тенденция на краткотрайно мотаене с последващ ръст(да не забравяме в чии ръце е икономиката ни).The strongest stand last.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАбе къде са биковете???Или тук всички са бикове, само когато някой голям купува? Пфу, жалка картинка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Ама ти много обичаш да извърташ нещата, а?! Къде видя да казвам подобно нещо? Казвам само, че когато на пазара няма голям играч който да прави агресивни покупки дребните се ослушват като пръднал в автобуса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАйде днес подкрепих биковете и купих малко акции. Сега какво трябва да правя? Добре ли ще е ако всяка сутрин викам ъп?
Мнението не е препоръка за търговия.
Така слатко си дремех! -на трасето под черешата и хоп 120лв.Last edited by inta53; 24.03.2017, 14:32.
Коментар
Коментар