If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз се радвам, че Вожда имаше вчера рожден ден и Борсата и икономиката цъфтят.. Ти за какво се радваш..Вчера празнува ли с Вожда си..Ти нали си сигурен в него..
Има хипотеза, че големите финансово-икономически и индустриални агенти, които са ангажирани на нашата борса имат договорени помежду им периоди от време, в рамките на които носят нещо като дежурство.
В длъжностната характеристика на дежурния вероятно под някаква форма смислово е отразено, че за времето на носене на службата, дежурният е задължен с някакви подходящи действия да създава впечатление, че пазарът е жив и има някакъв търговски оборот. Фактът, че впечатлението е подвеждащо, бива игнориран.
Свободна хипотеза, без ангажимент.
Сравнително скоро можеше да се констатира вероятна смяна на вахтата.
Фолксваген ще строи нов завод и търси най-подходящото място за огромната инвестиция. В битката за нея останаха само две страни: България и Турция. А турците изглежда са сигурни в успеха си.
Фолксваген ще строи нов завод и търси най-подходящото място за огромната инвестиция. В битката за нея останаха само две страни: България и Турция. А турците изглежда са сигурни в успеха си.
Освен това, едно време търговията добре беше до към 13.30 ч, да вземат пак да си върнат старото положение, че да не си губим времето.
Ми така де, стотина сделки вместо да се сучат и точат цял ден, да отварят сутрин докато си пием кафето за по половин час и после да се приключва. Така никой няма да си губи времето !
И аз така ! Като гледам как търговията става все по умряла и по умряла имам предложение/къде на сериозно къде на шега/ да има само една сесия за търговия в седмицата ! Няма смисъл всички да се мъчат !
Освен това, едно време търговията добре беше до към 13.30 ч, да вземат пак да си върнат старото положение, че да не си губим времето.
До преди малко се чудих дали е работен ден днес на БФБ.
И аз така ! Като гледам как търговията става все по умряла и по умряла имам предложение/къде на сериозно къде на шега/ да има само една сесия за търговия в седмицата ! Няма смисъл всички да се мъчат !
Коментар