If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен има "горещи " спекулански пари ,който се мърдат от позиция в позиция.......
В момента след ударното кОпуване на Софикс фонда през края на миналата и началото на тази година се появиха свободен кеш , в началото влизаше в софикс позиции ,но се разбра че фонда временно ще забоксува и позициите ще са в изчакване ,затова част от него се появи във втория ешалон при добри новини ,но както се появява така и напуска...
.... може и такива пари да има, но определено има и нови "големи" пари - брокера започна да ми звъни, с предложения за покупки на пакети от SOFIX акции... и за това си мисля, че по-скоро е дългосрочнен инвеститор - знам, че не ти се вярва, но и подобни животни има
В петък, когато SOFIX скочи с 2,22% при висока активност с акциите от индекса ( 1.26 млн. лв) , много се коментираше тук, че ЕТФ фонда купува ... от справката им обаче излиза, че не са купили дори акция в този ден.
Явно нови играчи се позиционират....
Според мен има "горещи " спекулански пари ,който се мърдат от позиция в позиция.......
В момента след ударното кОпуване на Софикс фонда през края на миналата и началото на тази година се появиха свободен кеш , в началото влизаше в софикс позиции ,но се разбра че фонда временно ще забоксува и позициите ще са в изчакване ,затова част от него се появи във втория ешалон при добри новини ,но както се появява така и напуска...
Тези позиции са ясни..
Елтос , Доверие ,тренинга на чичо Оги , ФИБ ,Гагарин , Булгартабак. и т.н.
Идва качва с десетина процента и излиза..
Така излиза първия път в Елтос на 40 ст и на ФИБ на 4,64 , Доверие на 2,077 за да се насочи в БТХ и гагарин...
После ще напусне и от там..
Не е препоръка... ..
Ционистко еврейската задруга е направила тъъъмно заклинание за българският софикс от ционистко еврейското 666.Късоооооо во веки веков амин .честита пасха и ханука.хяхяхяяххяяхяя
В петък, когато SOFIX скочи с 2,22% при висока активност с акциите от индекса ( 1.26 млн. лв) , много се коментираше тук, че ЕТФ фонда купува ... от справката им обаче излиза, че не са купили дори акция в този ден.
Коментар