If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С тоз умрял оборот на мен ми прилича на горна мъртва точка.
Предполагаемо дъно за софикса - 480 след 1-2 години, според мен.
Може би ще има още спадове, голяма е вероятността гербавите да ги отрежат за еврозоната. Боко нещо взе да рипа против плановете на Макрон(рипа против шефовете си), нищо чудно да го накажат като го отрежат за еврозоната.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Да, обаче, каквото сме продали, сме го направиле отдавна, а каквото сме преценили да оставим - сме решили какъв риск поемаме но и да не го подаряваме за жълти стинки)) Без значение на оборота, (и няма оборот) без значение и правителствени или форумни интервенции и прочее Шегуваме се, разбира се сегиз-тогиз във форума, но историята с артиите реално си е друго ниво
Главният прокурор Сотир Цацаров е подал оставка. Тя е депозирана във Висшия съдебен съвет, където ще бъде гласувана в сряда. Със сигурност тя ще бъде подкрепена, тъй като Цацаров е провел предварителни разговори с колегите си от прокурорската квота и тези от квотата на Пеевски.
9| 2405|01.04.2019 Главният прокурор Сотир Цацаров подаде оставка! Мотивите - само тук
Главният прокурор Сотир Цацаров е подал оставка. Тя е депозирана във Висшия съдебен съвет, където ще бъде гласувана в сряда. Със сигурност тя ще бъде подкрепена, тъй като Цацаров е провел предварителни разговори с колегите си от прокурорската квота и тези от квотата на Пеевски.
9| 2405|01.04.2019 Главният прокурор Сотир Цацаров подаде оставка! Мотивите - само тук
Коментар