Кире, разликата е само в последствията. Дотогава, ако изобщо се коментира, ще ни се обяснява как няма проблем в момента, как нещата ще са по-добре догодина, или най-късно до края на мандата. А това, че при спадащо население се увеличава дълга си е чиста Highway to hell.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Киро, сигурен ли си, че това е негово мнение а не на някой самозванец? Това, което намерих в нета е, че е бил кандидат на АБВ за шеф на БНБ и има доста публикации по различни интересни теми, но да излезе с името си и да "предвижда" падането на борда ми се струва меко казано непрофесионално за човек с амбициите за шеф на БНБ?!?
Я дай линк наистинаLast edited by Mr.Profit; 11.05.2017, 00:30.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОстава да ми обясниш защо фалира КТБ, след като имаше добър кредитен порфейл и отлични показатели..Също можеш да ми обясниш и защо се правят дефицити в будбжета..Също и каква беше нуждата от приватизирането на БФБ, вземането на милиарди кредити и конфискацията на сребърния фонд..Защо се продаде не прозрачно БТХ.Защо сме първи в ЕС по корупция..Оставам с впечатлението , че за теб Черешара- Шиши са консервативните икономисти..Пак да попитам - защо няма наказани за фалита на КТБ, като как спасиха два пъти ПИБ, а КТБ не- да не би твоите консервативни икономисти да прикриват някои ..Стига догми- кои са твоите икономисти- има ли не свързани със властта..Умния човек не е догматик и разглежда всички варианти..За какви силни ръстове на икономиката говориш, я пак погледни какви са ръстовете в Румъния и ми обясни защо при Боку ни изпревари..Засега съм много доволен от ръста на БФБ и ако не бях в акции щях да съм много ядосан. Ако ти не виждаш печалби на БФБ може би е по добре да продадеш акциите та да ти е по спокойно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Остава да ми обясниш защо фалира КТБ, след като имаше добър кредитен порфейл и отлични показатели..Също можеш да ми обясниш и защо се правят дефицити в будбжета..Също и каква беше нуждата за национализирането на БФБ, вземането на милиарди кредити и конфискацията на сребърния фонд..Защо се продаде не прозрачно БТХ.Защо сме първи в ЕС по корупция..Оставам с впечатлението , че за теб Черешара- Шиши са консервативните икономисти..Пак да попитам - защо няма наказани за фалита на КТБ, като как спасиха два пъти ПИБ, а КТБ не- да не би твоите консервативни икономисти да прикриват някои ..Стига догми- кои са твоите икономисти- има ли не свързани със властта..Умния човек не е догматик и разглежда всички варианти..За какви силни ръстове на икономиката говориш, я пак погледни какви са ръстовете в Румъния и ми обясни защо при Боку ни изпревари..Last edited by Kiro; 10.05.2017, 23:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДепутатът от ДПС Делян Пеевски ще бъде член на икономическата комисия в парламента. Това гласува парламентът. Депутатите днес ще одобрят състава на всички комисии. 178 депутати подкрепиха решението, против нямаше, а 1 се въздържа...
клуб Зет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми то нали игнорирахме и фалита на КТБ и колко депозанти имаше..А накрая какво стана и къде са 5те милиарда- от нашият джоб ли..Човека е дал един лош вариант..Да видим ще продължат ли дефицитите и новите дългове..Аз пък игнорирам икономиката на Черешара и Шиши..
Икономическите индикатори на България са много добри - има много места от които може да сравниш това което казва даден човек с това което е реално и да ни сравниш с наши съседни икономики.
Предполагам че търсиш по консервативни мнения но подобни статии по скоро ще те объркат и ще те направят по предпазлив в грешният моментГледам числа всеки ден
чета анализи и статии 24/7 и виждам много силен пазар пред нас. Винаги може да се обърка нещо поради ред неизвестни фактори но в момента рисковете ми се виждат разумни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми то нали игнорирахме и фалита на КТБ и колко депозанти имаше..А накрая какво стана и къде са 5те милиарда- от нашият джоб ли..Човека е дал един лош вариант..Да видим ще продължат ли дефицитите и новите дългове..Аз пък игнорирам икономиката на Черешара и Шиши..Life won't wait for you.
Коментар
-
Ами то нали игнорирахме и фалита на КТБ и колко депозанти имаше..А накрая какво стана и къде са 5те милиарда- от нашият джоб ли..Човека е дал един лош вариант..Да видим ще продължат ли дефицитите и новите дългове..Аз пък игнорирам икономиката на Черешара и Шиши..Last edited by Kiro; 10.05.2017, 22:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа мен това ......"В случай на над 40% дълг от БВП страната ни отива към фалит." ...... ми е достатчно да го игнорирам.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар