Изглежда сякаш някой се опитва да изпреварва събития, неясно какви. Поне към момента.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Сънувах нещо снощи ама не знам дали е реално или съм гледал science fiction и съм задремал ..
....та въФ филма се разправя как от едно далечно море щели да инвестират на родната борса ама требе дяловете малко да олекнат ...
Какви дялове, какви пет лева ...Абе колко смотани сценаристи има на тоя свят
Довечера пак ще ръчкам по HBO ...
п.с. дали пък не ставаше въпрос за близко мореLast edited by Protokol; 18.09.2017, 13:41.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНа БФБ Фибоначи трябва да се нарича Тиквачи- Черешачи.., както чух да го нарича Татяна Дончева в събота добре облечения и охранен бизнесмен в отговор на въпроса за Дунарит на кого е станал жертва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеМного интересно движение на борсата през последната седмица. Още по-интересното е, че при някои агресивни фондове (ДСК, ОББ и Карол) се забелязват тегления, т.е. спадът не е съвсем спекулативен. Въпросът сега е дали тези тегления ще продължат и през следващите седмици...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСпоко момци, сега ще обърнем палачинката
Коментар
Коментар