IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Благодаря! Викаш - да купуваме "картони" ?!?
    Нищо не съм казал, само постнах кво намерих в нета.
    Аз съм умерен реалист, цитирам: "When you come to the fork in the road, take it!" Yogi Berra
    Last edited by Minka; 27.09.2017, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
      Успехи на всички!!!
      Благодаря! Викаш - да купуваме "картони" ?!?

Коментар

• Успехи на всички!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Не се карайте, един автобус играчи сме, все ще се намери място !!))...
          Изяснаваме позиции... според трафика... асансьорите и метрото... ама... Суджуци напролет ще има!

Коментар

• Не се карайте, един автобус играчи сме, все ще се намери място !!))...
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение
              Много "тарикати" и "разбирачи" се навъдиха последно време и чак и акъл взеха да дават! А къде бяха, когато трепехме мечките от бой и ги карахме да плачат, като дете на което са взели играчката?
              SOFIX , извинявай, че ти създавам неудобства и драскам в темата за оптимизъмА негативи. Взимам си бележка. Ще отворя другата. п.п. Не съм песимист
              Last edited by maverik; 26.09.2017, 18:57.

Коментар

• Много "тарикати" и "разбирачи" се навъдиха последно време и чак и акъл взеха да дават! А къде бяха, когато трепехме мечките от бой и ги карахме да плачат, като дете на което са взели играчката?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Аз смятам ,че е твърде рано да се приложи и задейства като в оня виц чпен 66 алинея З ,което означава изнасилване
                  на едър рогат добитък с убийство.
                  Ся, нЕма да употребяваме груби думи и т.н. (да не плашим стадото) Едно време с такива изрази си служеше един друг участник във форума, който по-късно разбрах, че се оказа абсолютно прав!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

фазера и грам не е върнал от кризата насам...
                    Ама Ич не е върнал... )))) То зависи и за коя криза говорим де?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Хареса ми термина "критична маса". ) Предполагам имаш опит, колко бързо става "лавина"...
                      Аз смятам ,че е твърде рано да се приложи и задейства като в оня виц чпен 66 алинея З ,което означава изнасилване
                      на едър рогат добитък с убийство.

Коментар

• хайде сега не на нас това. кой беше минал 350 кинт/ за сегашна акция да не би мечо пух
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Да не ти припомням и на тебе колко пъти се бута между мечките Я виж ккакъв добър пример за лавина даде фазера - 10 процента от раз - не го очаквах така от него
                          фазера и грам не е върнал от кризата насам...
                          The strongest stand last.

Коментар

• За това се влачим с някакви 350 пункта за последните осем години, защото сме големи почитатели на лавините.
                            Да не ти припомням и на тебе колко пъти се бута между мечките Я виж ккакъв добър пример за лавина даде фазера - 10 процента от раз - не го очаквах така от него
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                              За това се влачим с някакви 350 пункта за последните осем години, защото сме големи почитатели на лавините.
                              Бъркаш... Нарича се неосъзнато израстване... до края на 2007-ма... Има ненаучени уроци...

Коментар

• За това се влачим с някакви 350 пункта за последните осем години, защото сме големи почитатели на лавините.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X