Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе изяждА А РАЗЯЖДА..МНОГО ПО- БОЛЕЗНЕНО Е..Аз не вярвам някой нормален инвеститор да е доволен от последните 9 години..Трябвапе вече да сме достигнали близо до нивото от 2008г, а сме много далече..Причините са коментирани много пъти..Дано се променят нещата преди да дойде следващата световна криза..
Коментар
-
Не изяждА А РАЗЯЖДА..МНОГО ПО- БОЛЕЗНЕНО Е..Аз не вярвам някой нормален инвеститор да е доволен от последните 9 години..Трябвапе вече да сме достигнали близо до нивото от 2008г, а сме много далече..Причините са коментирани много пъти..Дано се променят нещата преди да дойде следващата световна криза..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРешение добре , но не и самозаблуди..Да стоиш 9 години на 65% и да си доволен едва ли е само оптимизъм..
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗа последните 10г. Софикс се е свил с 865/13 = 65%Те. минус 65%. Коментарите не го променят. Просто зависи от коя точка и какъв интервал се смята
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пеевски: Аз и моите медии единствени осветяваме истината за КТБ
https://clubz.bg/59999-peevski_az_i_...stinata_za_ktb
Да дадат БФБ на Шиши..Само при него ще процъти..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Дай им един ведър уикенТ ,че много им се събра хем да пеят салми за величието на мажо, хем да им падат балансите по всичките негови акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Ти па..., я глЕй...говорят за... коктейли, мечти, кули и нови договори...))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ще пазаруват ,тези дни имат спявка ,как ще рапортуват на шефа си ....А той ще ги черпи едно кафе и шапка невидимка ...за борсата.))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеМалиии, тия у фармата са полудели... пазарували днес...?!? Ми де бяхте онзи ден бре...., партньорЕ??? Сега чичо ше ви дрЪпа ушите на коктейла...?))))))))))))
Коментар
Коментар