Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеРазни сладури дето нямат и пукната акция, влезли да дават съвети и мнения накъде щяла да върви борсата ! Тоя форум стана пълна пародия с тия индивиди тук !К'во значение има к'во казвам аз или друг, с различна гледна точка от твоята?
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Подобни изказвания са валидни единствено ако си купил в петък и днес си продал. Всякакви други "виртуални" печалби, "напред съм с хх%" и т.н., са просто празни приказки.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
От петък насам съм +10%, ти колко направи?
Няма как да ми обясниш, че греша с купуването на тапети, след като за три дни съм +10%.
Софикс е 671 пункта, а ти го плачеш от 653, ЧЕ ЩЕ ПАДА... Е няма как, думите ти да имат стойност след такова очевадно различие.Щот виртуалните..., днес ги има... утре... ги нЕма...
Изхода... е много тесен...
Та, гледай да целнеш изхода..., а не стената!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
От петък насам съм +10%, ти колко направи?
Няма как да ми обясниш, че греша с купуването на тапети, след като за три дни съм +10%.
Софикс е 671 пункта, а ти го плачеш от 653, ЧЕ ЩЕ ПАДА... Е няма как, думите ти да имат стойност след такова очевадно различие.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеТелетата..., пак еуфория ги обвзела...)))))))
К'во да продавам, като отдавна съм извън бре, Здравко...?!?
Ония безкозовия..., само от 2800 км. види..., нЕк'ви ракети и е пълен с тапети... дългосрочно...
Тонката..., кърти от всЕкъде - при фармата на 3,8 се снишава и не смее и да помисли да вземе..., ама на 4,10-15 допълва... и коктейли ще пие с чичо си... в кулите.... РазмЕта втори ден тук един клип и се радва... на филмчето...
Питам ви: Дали няма да си счупите главите, като жената в клипчето..., в СТЕНАТА...?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеТелетата..., пак еуфория ги обвзела...)))))))
Ония безкозовия..., само от 2800 км. види..., нЕк'ви ракети и е пълен с тапети... дългосрочно...
Тонката..., кърти от всЕкъде - при фармата на 3,8 се снишава и не смее и да помисли да вземе..., ама на 4,10-15 допълва... и коктейли ще пие с чичо си... в кулите.... РазмЕта втори ден тук един клип и се радва... на филмчето...
Питам ви: Дали няма да си счупите главите, като жената в клипчето..., в СТЕНАТА...?
Софикс е 671 пункта, а ти го плачеш от 653, ЧЕ ЩЕ ПАДА... Е няма как, думите ти да имат стойност след такова очевадно различие.The strongest stand last.
Коментар
-
Телетата..., пак еуфория ги обвзела...)))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеХората, които бягат пред бика са големи оптимисти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВ петък се появиха двама-трима купувачи и показаха какво се случва дори и при полъх за край на корекцията!
Успех на биците!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеНякой може ли да изтълкува движението на дяловете при златния лев?
http://baud.bitballoon.com/#DF-Zlaten-lev-Indeks-30Пътека се прави камък по камък!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Някой може ли да изтълкува движението на дяловете при златния лев?
http://baud.bitballoon.com/#DF-Zlaten-lev-Indeks-30
Коментар
Коментар