If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май започнахме да закриваме позиции тук за да инвестираме в биткойни, така и трябва. Аз се чудя дали репо и от там в биткойн, или направо закривам всичко тук и в биткойн. Съвети?
Кеф цена няма. Качвай се на лифта, пързалката е сигурна, въпрос на време.
Май започнахме да закриваме позиции тук за да инвестираме в биткойни, така и трябва. Аз се чудя дали репо и от там в биткойн, или направо закривам всичко тук и в биткойн. Съвети?
е какво да ги коментираме, важното е че сме в ЕС и имаме някаква сигурност. Иначе ще си бачкат ВМЗ, Дунарит и те така. Това е теакава мега индустрия, трябва да се подхранва и да се правят паре...
Манията с койните трябва да приключи скоро, защото колкото повече се разраства, толкова по-голяма ще е щетата която ще бъде нанесена когато балона се пръсне с потенциал да засегне по някакъв начин здравето на световните финанси и икономика!
Да не се окаже че това безумие стане повод за следващата световна криза!
Даже не знаем кой стои зад биткойна и какви са му целите. Въобще как беше допуснат до световна циркулация? Агент на глобална монетарна разкрепостеност ли е или уловка спрямо нея? Вече си е за страх.
Спомням си преди няколко години как биткойна се търгува за около 100 долара, а сега къде е вече. Но да го оставим него. По добре коментирайте нещатата, които се случват в близкия изток.
Странно, че те парите са хартийки дето в един момент може само за тоалетната да ги ползваш, па тези крипто валути са си съвсем виртуални и г.за не можеш да си избършеш с тях. С кой акъл някой се бута там не ми е хич ясно... ама бързите китнти примамват, според мен ще има и там един голям балон скоро дето като изгърми ще има пак охххххххххххх ама.... гледам отстрани и чакам да видя кога ще се спука
Манията с койните трябва да приключи скоро, защото колкото повече се разраства, толкова по-голяма ще е щетата която ще бъде нанесена когато балона се пръсне с потенциал да засегне по някакъв начин здравето на световните финанси и икономика!
+1
според мен койн манията е една от причините за отлива от БФБ
Здравейте, може ли да ми припомните колко емисии варанти останаха на БФБ?
Енемона ги делистнаха,
Феърплей още ги има
"Китайците" Кепитъл Консепт Лимитед - има ли ги?
Друга някоя емисия??
“Насим Талеб в “Черният лебед” дава един хубав пример с пуйката, която американците по традиция колят и приготвят за Деня на благодарността. Ако погледнем графика на живота на пуйката, всеки ден тя е все по-добре от предишния- расте на килограми и се храни обилно… Значи по отношение на щастието си пуйката би трябвало да направи бляскава прогноза за бъдещето – и как иначе, след като всеки ден животът й става все по-хубав, а хората, която я хранят са толкова мили с нея… И точно в най-щастливия ден графиката изведнъж пропада, щастието на пуйката се нулира и тя … става зян, така да се каже. Онези, които са я угоявали, сега просто я изяждат. Колкото по-добре са я угоили, толкова по-доволни ще са. Пуйката знае, че я хранят добре, но не знае защо го правят. “..
Затова ли блокираха българските платформи за неопределено време?
Тия крипто валути са голяма спекула и много хора ще си загубят напълно парите!
до колкото разбирам има сериозни злоупотреби и затова ПИБ са ги блокирали. Един от основните проблеми е че пада голямо крадене на койни и това не може да се проследи и да се върнат парите на хората.
Време е да излезем от тоя рейнж че койните ще приберат парите на хората
Всички са тотално полудели по койни а тук не могат да се разберат да раздвижат пазара големите играчи. Народа копа, търгува, десетки милиарди се разиграват на ден и дори по Блумбърг са облъчени и почнаха да наблягат на криптосите.
Затова ли блокираха българските платформи за неопределено време?
Време е да излезем от тоя рейнж че койните ще приберат парите на хората
Всички са тотално полудели по койни а тук не могат да се разберат да раздвижат пазара големите играчи. Народа копа, търгува, десетки милиарди се разиграват на ден и дори по Блумбърг са облъчени и почнаха да наблягат на криптосите.
Коментар