Денят започва с опит за сваляне на цените.Вероятно така и ще стане.Единствено на кеширалите не им пука...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Е декс е прав,продал си преди ръста и сега ...
.А някой позиций са + много.Така,че обясни ми колко си пропуснал.А дали ще купиш нещо след време,не се знае.Анладин ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Аз го държа от 6 месеца и сега някои позиции са вече с минус 15%. Така че не ми обяснявай колко ми е донесъл. Важното е това което се купи след време колко ще донесе. Анадъму?
.А някой позиций са + много.Така,че обясни ми колко си пропуснал.А дали ще купиш нещо след време,не се знае.Анладин ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеТой кешът е важен,за да купиш нещо с него и да се увеличи.Я кажи твоят кеш. дето го държиш колко % нарастна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
и преди си мислехме какви ли не неща, които ще спрат катастрофата, ама тя си стана въпреки всичко
идва и такъв момент, в който няма правила, всеки гледа да вземе кеша
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Aз от преди колко време разправям тук във форума за кеша и колко е важен...е нищо де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
и преди си мислехме какви ли не неща, които ще спрат катастрофата, ама тя си стана въпреки всичко
Коментар
-
И реално кое се е променило от 1 седмица насам?!? Освен, че специалситите като маверик чакат подобно движение навън, за да излязат от дупките си
и да почнат да тролят за световния апокалипсис.
Напълно нормално да има корекция навън... пазарът в САЩ направи +30% за 2017, а от началото на 2018 беше +10%, някак си даже би било здравословно да върне малко. При нас това се случи есента, не мисля че рационалните инвеститори ще селват сега. Да не би valuation-а на акциите да е по-различен от преди няколко дни, както навън така и у нас?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Разликата е огромна от предишната криза! В момента има много кеш който мисля ще спре падението но да видим до какви нива. Ако е 10%-15% спадът ще е корекция само но да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениее то така беше и през есента на 2008г
всички си мислехме, че е за малко и не много
ама тя каква стана от после
и сега не е по-различно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеС нетърпение очаквам днешната сесия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеРулетка, петък - 670, днес 1175... добре ли е...?
Дядо ви каза, че първо ше почне бития кон..., после и тапетите...
Коментар
Коментар