Първоначално изпратено от El Guapo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Всъщност това си е добра новина за нас, защото на практика ние сме конкуренти и след като има мита за нашите конкуренти, липсата на такива при нас си е сравнително предимство.Last edited by petyob; 23.03.2018, 14:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеАми нормално - за тях има мита за нас - няма.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПри положение, че азиатските борси ги разбиха, нашата си е направо супер...Поумряла но супер....Last edited by petyob; 23.03.2018, 14:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oio Разгледай мнениеНие сме си добре, стабилитет, кво да праиш. Добре е че цялата ни държава е един голям стабилитет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПри положение, че азиатските борси ги разбиха, нашата си е направо супер...Поумряла но супер....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПри положение, че азиатските борси ги разбиха, нашата си е направо супер...Поумряла но супер....
Не са ни почнали с канчетата.... , - много бърза ни се свиват коленете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
с къв инструмент шортите бфб-то, какви са разходите
Пък и въпроса е какво точно, щото от това по голям балон надали има
https://tradingeconomics.com/bulgari...ent-bond-yield
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
На кое да се трогваме? Че ние от 7 месеца сме си надолу... да не говорим че силните данни на компаниите продължават да се подобряват - справка повечето компоненти на Софикс и МЦХ (който вече не е).
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДнес ще е интересен ден. И не само днес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pjc50313869 Разгледай мнение
+1 Това според мен бе спирачката на ралито на БФБ, но според мен ще се върнем към растежа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Когато се отприщи СОФАРМАТА, тогава и цялата борса ще е в подем и то як.
Коментар
Коментар