IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Аз пиша за борсата ти все за политиците..Да не си дежурен по форум от БКП- БСП- ГЕРБ..Ама ти съвсем се демаскира с мантрите на Вожда.. Ако не е Станишев, ще е Костов..Какво за Костов нали Борисов щеше да разследва приватизацията Костов и Нинова, нали щеше да има осъдени..Или как мафията да съди себе си, като кукловодите от БКП не дават..Който е крал независимо от цвета и партията да си носи последствията..Другото е замазване и пак нова корупция и крадене..Викаш не ти пречи застоя на Борсата, а суджука редовно ли ви дават и много ли ръкопляскате на Вожда на форумите си..Стига, ЧЕ ТЕМАТА Е ЗА БОРСАТА , А НЕ ЗА ПРИКРИВАНЕ НА КОРУПЦИЯТА.. ЧАКАМ да пишеш как ще се промени, досега нищо не си намекнал.. даже те е страх или ти е забранено да критикуваш.. Добре е,че поне се съгласи , че държавата и борсата циклят..
    Last edited by Kiro; 07.05.2018, 21:12.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

      И аз бих искал туй, драги - но на какво се надяваш ти? Поковците да спрат да купуват, но да почнат да продават ли? IPO-та на поне 18 могъщи компании, начело с АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене? Огнян Донев да измайстори и пусне на пазарът още поне десет секси компании?

      Само държавна намеса - и то компетентна и дълготрайна - може нещо да промени - ама на тия не им пука - нито имат компетентството.

      Така че: мани ги - тури си сегашните акции в раздел "Колекционерство", купи си полека лека някоя и друга Жаба - ако си нямаш, а после: учи се да си пазаруваш Мидички и Газпромченца. Каквото е - това е
      Ти си изцяло загубен за светлата страна...
      Не ми трябват нито компании управлявани от руски олигарси и зависими от изтрещели политици със срамни фамилии, нито компании тровещи природата с изгорели отрови. Нямам нужда нито някой да измисли световен лек срещу рака, нито смешните ти бараки работещи със закъсали цигани и окаяни българи в затруднение и скубещи и тях и акционерите си с разходи за какви ли не бонуси и заплати, с изпълнителна директорка дето е завършила великия университет за даскали на Велико Търново - дето кой кот запише - завършва.
      Ако чакаме държавата да бута, това може да се превърне в лош бумеранг и след време тя същата да срине всичко, за това по-добре просто да не се меси.

      Ти така и не разбираш, че няма как Шел или олигархични руски пост-комунистически подобия на компании дето си планират развитието и дивидента спрямо желанието на партията, та няма как от тук да удвоят, същото важи и за другите ти "бижута". Когато си горе, следва само пътя надолу. От друга страна достатъчно е СФТРД да оплете Сърбия и продажбите на СФАРМ току виж стават +30-40-50%, Достатъчно е Корадо да пробие в Германия и продажбите(при този бум на имотите там) им ще станат +30-40%. Достатъчно е БРЕФ само да запълни бъдещата сграда на 50-60% и цената му и печалбите ще са други и т.н. и т.н., но целувай чужди дупИта - не ми пречи!
      Успех!

      п.п.
      дано стратегията ти най-накрая е успешна и почнеш да се издържаш от инвестиции ама, уви...
      п.п.п. мисля че Графиката на най-препоръчваната от теб БГ инвестиция от 2011г. говори достатъчно ето защо ще замълча
      Click image for larger version

Name:	Screenshot (20h 55m 43s).jpg
Views:	1
Size:	11.8 КБ
ID:	3331007

      Last edited by tony1975; 07.05.2018, 21:22.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        АБЕ ТИ ДА НЕ СИ ИЗГОРЯЛ С ТЕЗИ ПАТКИ и да имаш комплекси....Ами не са само те- и ОЦК и Меком, Енергони и много холдинги завлякоха хиляди акционери..Въпроса е, че нямаше разследване и възмездие..Но най - драстичният случай беше КТБ- накуп 4-5 милиарда и виновни няма, а активите се разпределиха..Другите борси по- света като растат , да не би да са заради компании , като Патките..Тук си в голяма грешка свери си часовника, освен ако не ти е някаква опорка все да го повтаряш..Навсякъде фалират компании , но когато икономиката расте след криза идват нови инвеститори и се подминават нивата отпреди кризата..А тук не е така..Имаш ли обяснение защо не е така вече 11година..
        Добре е да си спомняме КТБ ...и нейния принос за борсата... Иначе викаш Костов ги съдеше крадците всеки ден...
        Съгласен съм, че държавата цикли и с нея борсата... но със сълзливи напъни това няма да се промени
        п.с. да ме извинява модито, че част от поста беше за тема бисери и вицове...
        Last edited by Protokol; 07.05.2018, 20:44.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

        Коментар


        • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

          И аз бих искал туй, драги - но на какво се надяваш ти? Поковците да спрат да купуват, но да почнат да продават ли? IPO-та на поне 18 могъщи компании, начело с АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене? Огнян Донев да измайстори и пусне на пазарът още поне десет секси компании?

          Само държавна намеса - и то компетентна и дълготрайна - може нещо да промени - ама на тия не им пука - нито имат компетентството.

          Така че: мани ги - тури си сегашните акции в раздел "Колекционерство", купи си полека лека някоя и друга Жаба - ако си нямаш, а после: учи се да си пазаруваш Мидички и Газпромченца. Каквото е - това е
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • АБЕ ТИ ДА НЕ СИ ИЗГОРЯЛ С ТЕЗИ ПАТКИ и да имаш комплекси....Ами не са само те- и ОЦК и Меком, Енергони и много холдинги завлякоха хиляди акционери..Въпроса е, че нямаше разследване и възмездие..Но най - драстичният случай беше КТБ- накуп 4-5 милиарда и виновни няма, а активите се разпределиха..Другите борси по- света като растат , да не би да са заради компании , като Патките..Тук си в голяма грешка свери си часовника, освен ако не ти е някаква опорка все да го повтаряш..Навсякъде фалират компании , но когато икономиката расте след криза идват нови инвеститори и се подминават нивата отпреди кризата..А тук не е така..Имаш ли обяснение защо не е така вече 11година..

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Никога не се е крало толкова както при комунистите от ГЕРБ..Срещу комунистите съм- БКП- БСП- ГЕРБ..Те са по кражбите и корупцията..Стигнаха до официални доклади от ЕС и ДП на САЩ..Не виждам връзка между ХДПАТ и МОСТ и нивото на борсата..Защо комунистите не потърсиха сметка на Божков и на тези крадци , защото играят заедно с тях ли..Защото са заедно в мафията ли..ЗАщото играят заедно със Шиши ли за КТБ..Моля да не увърташ и да пишеш правиш ли разлика между комунистите крадци от БСП и ГЕРБ..Струва ми се, че нещо се мъчиш да прикриваш с това споменаване на ХДПАТ и МОСТ..Има ли осъдени измамници на борсата няма..Има ли осъдени висши политици за 28г.- няма..Защото все крадливи комунисти управляват и се редуват да крадат и се прикриват.. Какви яхти ми даваш за пример, когато комунистите изгониха ,1,5 милиона от младите от България..Изгониха и инвеститорите..Не ме слагай във своите рамки, защо трябва да съм от някои за да съм против крадците и корупцията на БКП-БСП- ГЕРБ..Аз съм нормален човек и не се продавам за суджук и кражби..От 30 г. не съм бил на държавна служба и не се продавам на крадливи комунисти..Нито искам, нито чакам пдкупи от еврофондовете, санирането и пътищата.. Сега очаквам ти като си казал А да стигнеш до Я , че нещо ме съмняваш..
              Мда, ти въобще не ме съмняваш... И защо се правиш, че не знаеш защо пиша за патките и други от вида ??? Защото такива шменти- умерено не се търгъват на космически нива ..ако намериш балъци да си купуват дори на цена от надутите IPO , вероятно ще получиш Софикс 2000.
              Относно кражбите, сега разбрах кои не са крали или са го правили по умерено - тия които не споменаваш...
              Успех
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

              Коментар


              • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

                Тук съм напълно съгласен. Винаги може да стане по-зле

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

                  Да прав си колегите прекаляват да правят политически коментари в в темата Оптимизъм на БФБ . А дали темата трябва да се казва оптимизъм на БФБ е доста спорно , ако погледнем нивата на СОФИКС сравнен с Американските пазари. Поздрави.
                  1. Да, така е. Има отделна тема за Политика във форума.
                  2. Има и тема Песимизъм на БФБ, всеки песимист може да пише там.
                  3. Мисля, че сравнение между Софикс и Американските индекси е напълно безмислено да се прави.
                  4. Както е написал Тони: "Няма да е все така"
                  5. Поздрави

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                    Всъщност да, Протоколов - това е една от причините. това - Мостостроят беше нещо като тИслата в Америка - само загуби трупа, ама акцията струваше над 3 Б. Помня и как по няколко човека тука се наговаряха да събират пари да си купят ЕДНА акция на Патката - а аз отчаяно се мъчех да им набия в тимбериците, че тия акции нищо не струват.

                    Иначе темата отдавна е комическа. БФБ крее - прилича на 98-годишен старичок с деменция, рачец, хипертония, диабет и гангрена на копитата едновременно. Скоро поковците ще я довършат окончателно и ще я превърнат в колекционерско сборище.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

                      Да прав си колегите прекаляват да правят политически коментари в в темата Оптимизъм на БФБ . А дали темата трябва да се казва оптимизъм на БФБ е доста спорно , ако погледнем нивата на СОФИКС сравнен с Американските пазари. Поздрави.
                      Точно по темата е - може ли още по- зле да стане, пита песимиста ??
                      Да, разбира се - отговаря оптимиста ..

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Това, че си написал вярни неща не означава , че си обективен... Аз предпочитам Софикс на 800 вместо на 1800 , ... но без мостове и патки ... А ти ???
                        Всъщност да, Протоколов - това е една от причините. това - Мостостроят беше нещо като тИслата в Америка - само загуби трупа, ама акцията струваше над 3 Б. Помня и как по няколко човека тука се наговаряха да събират пари да си купят ЕДНА акция на Патката - а аз отчаяно се мъчех да им набия в тимбериците, че тия акции нищо не струват.

                        Иначе темата отдавна е комическа. БФБ крее - прилича на 98-годишен старичок с деменция, рачец, хипертония, диабет и гангрена на копитата едновременно. Скоро поковците ще я довършат окончателно и ще я превърнат в колекционерско сборище.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                        Коментар


                        • Никога не се е крало толкова както при комунистите от ГЕРБ..Срещу комунистите съм- БКП- БСП- ГЕРБ..Те са по кражбите и корупцията..Стигнаха до официални доклади от ЕС и ДП на САЩ..Не виждам връзка между ХДПАТ и МОСТ и нивото на борсата..Защо комунистите не потърсиха сметка на Божков и на тези крадци , защото играят заедно с тях ли..Защото са заедно в мафията ли..ЗАщото играят заедно със Шиши ли за КТБ..Моля да не увърташ и да пишеш правиш ли разлика между комунистите крадци от БСП и ГЕРБ..Струва ми се, че нещо се мъчиш да прикриваш с това споменаване на ХДПАТ и МОСТ..Има ли осъдени измамници на борсата няма..Има ли осъдени висши политици за 28г.- няма..Защото все крадливи комунисти управляват и се редуват да крадат и се прикриват.. Какви яхти ми даваш за пример, когато комунистите изгониха ,1,5 милиона от младите от България..Изгониха и инвеститорите..Не ме слагай във своите рамки, защо трябва да съм от някои за да съм против крадците и корупцията на БКП-БСП- ГЕРБ..Аз съм нормален човек и не се продавам за суджук и кражби..От 30 г. не съм бил на държавна служба и не се продавам на крадливи комунисти..Нито искам, нито чакам пдкупи от еврофондовете, санирането и пътищата.. Сега очаквам ти като си казал А да стигнеш до Я , че нещо ме съмняваш..
                          Last edited by Kiro; 07.05.2018, 14:21.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Това друг ник ли ти е..Може ли да поясниш още, че не мога да те разбера..Верни ли са фактите и какво наричаш обективност , когато фактите говорят сами за себе си.. Що се отнася ти какво предпочиташ си е твоя работа..Нормалните борси в цял свят достигат и подминават нивата си от преди кризите..Къде видя тук нивото от 800пункта..Такива като Божков, Банев и Мадофф има в цял свят..Няма борси без подобни прецеденти..Нивата и икономиката нямат много корелации с измамниците..Само , че по цял свят те лежат в затвора за измама. а тук не- Пример КТБ..И това е една от язвите, заради които няма инвеститори....
                            Под обективност имам предвид като кажеш А да кажеш и Б .... Така и не разбрах на кой си фен или поне обясни кога не се крадеше - при сините,жълтите или червените ???
                            Както и нищо не каза дали се беше по щастлив при Софикс 1800 пълен с патки, мостове и олово ...
                            п.с. Напомняш ми на едно приятелче дето пищи за лошите условия за бизнес в БГ , докато спорим ... на яхтата му .... Но не иска да си регистрира фирмата в Австрия ...
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

                              Здравей, колега! Пиши в тема политика. Тук е Оптимизъм на БФБ. Благодаря. Поздрави
                              Да прав си колегите прекаляват да правят политически коментари в в темата Оптимизъм на БФБ . А дали темата трябва да се казва оптимизъм на БФБ е доста спорно , ако погледнем нивата на СОФИКС сравнен с Американските пазари. Поздрави.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                ..Такива като Божков, Банев и Мадофф има в цял свят..Няма борси без подобни прецеденти..Нивата и икономиката нямат много корелации с измамниците..Само , че по цял свят те лежат в затвора за измама. а тук не- Пример КТБ..И това е една от язвите, заради които няма инвеститори....
                                Евала те Кире - кратко, ясно и точно!!!

                                Коментар

                                Working...
                                X