If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сърбите са на 87-мо място(след нас ) в долния списък
Той за доходите се е хвалил, че ни минали. Но не е далеч и по БВП на човек от населението. Особено ако не смятат Косово. Не знам дали го държат още в статистиката.
хубави новини взеха да се появяват - групата на Стара Планина холд и отличните резултати при Софарма трейдинг, увеличението при Бреф мина остава Монбат и Софарма да влязат във форма...
Ако сега при растящи икономики не покажат добри резултати компаниите не виждам кога !
хубави новини взеха да се появяват - групата на Стара Планина холд и отличните резултати при Софарма трейдинг, увеличението при Бреф мина остава Монбат и Софарма да влязат във форма...
Сръбския президент се похвали, че ни били задминали, та даже сме им дишали прахта вече. Ми как нема, нали Боко им помага. Той всичко може. Ако му дойде вдъхновението.
Сърбите са на 87-мо място(след нас ) в долния списък
Сутринта едно лекарче предрече по някоя от големите телевизии, че акциите нянало да растат няколко години. И затова да сме инвестирали в здраве. Мисла си купа два кашона сироп за кашлица. От оня с наркоманния ефект.
Списък на страните по БВП (по номинална стойност) на глава от населението, US$
Слава на БХ, ШИШИ и Черешко..
Сръбския президент се похвали, че ни били задминали, та даже сме им дишали прахта вече. Ми как нема, нали Боко им помага. Той всичко може. Ако му дойде вдъхновението.
Коментар