Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Като например при около 2,20! И аз искам ама няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не е нужно да се повтаря изцяло, както и не е задължително Хима пак да стане 18лв за да падне с 80%, може и при по ниски цени да се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Исках да кажа, че ако споменавате колко било паднало нещо, то е редно и да споменете до колко е стигало преди това, за да има коректност. Тоест преди да се срине с 80%, то се е вдигнало много. И ако аз например вярвам, че миналото ще се повтори, бих купувал като луд Хима примерно, защото някога е струвал 18 лева - значи преди да падне, пак ще струва толкова.
За статиите - в тях има само факти и са изключително полезни, за да може човек да разбере с няколко изречения какво се е случило. Това, че авторът ги интерпретира по начин с който очевидно не сте съгласни е тема на друг разговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
На борсата стана безкрайно скучно.Малко хумор ще ни дойде добре.Ама,останали сме неразбрани...чудо голямо.Както това,че има една приказка:"никой не е пророк в собствената си страна".Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
стига с този хим де. всички разбрахме, че го чакаш в ниското да вземеш на баба сиСтанно ,днес още нямат сделка,дано не се е случило нещо лошо
Надявам се този дето се мъчи зорлем да крепи цената да прочете това и да симулира малко активност
Last edited by strol; 27.07.2018, 18:32.
Коментар
-
И пак всичко в хима налиМоже и за кокошкарите да остане,те след месец два ще са и досто по-евтинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПреди модераторите да са ме изтрили. Пак малко смех.. Не е нужно да крадеш пенсията на баба си за да инвестираш на бфб. Просто стой под балкона и тя ще тия хвърли сама, даже и доста повече.Може и за кокошкарите да остане,те след месец два ще са и досто по-евтинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
И от мен успех! Модераторът не схвана идеята, точно по темата, но важното, че се разбрахме, генерале. Изкуството не винаги се разбира по предназначение.Набутаха ни сред лошите в строя. Ще мааме гащи при оптимистите, да ни дойде акъла
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
Всичко е така,Преци.Полупълно,полупразно,който както реши,така го вижда.Успех ти желая.Набутаха ни сред лошите в строя. Ще мааме гащи при оптимистите, да ни дойде акъла
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Така е брат,прав си,аз скоро се светнах защо от три месеца цената на златото падаХората го разпродават и влизат на БФБ-то,предимно в Експат,Хима и при кокошкарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Честно казано не разбрах много добре какво искаш да ми кажеш ! Това с миналото, че никога не се повтаря въобще не съм съгласен с теб, но дори да е така и човек да гледа само напред винаги трябва да помним и какво е било или какво би могло да се случи. Решението да се инвестира се взема на базата на много неща, а не само на това какви са цените. Коментара ми беше, че статията тотално не отговаря на истината. Инвестициите на нашата борса са всичко друго, но не и убежище когато навън пазарите падат. Може би не си търгувал тогава, но има една приказка когато Америка кихне, а след нея и Европа, цял свят след това го хваща настинка ! Ако тръгне една нова криза, а тя неминуемо ще дойде рано или късно, ще видиш какъв спад и разпродажби ще има при всички развиващи се пазари..
За статиите - в тях има само факти и са изключително полезни, за да може човек да разбере с няколко изречения какво се е случило. Това, че авторът ги интерпретира по начин с който очевидно не сте съгласни е тема на друг разговор.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanotoДобре дошъл, Генерале!
Знаете - животът е кратък, а изкуството - вечноОтдавана не сте пращали снимки ))
Вижте, как фотографът е видял състоянието на "чашата" - със или без значение, доколко е пълна )) [ATTACH=CONFIG]n3362721[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Здравко, времената се менят и миналото никога няма да се повтори! Ако държите да си "спомняте" и на тази база да търгувате е редно да изкупувате много различни акции като луди, защото са били 5-10 пъти по-високи от настоящите им цени и съответно мислите, че миналото ще се повтори. Като не го правите, някак си оставам с впечатлението, че паметта ви е избирателна, което не говори никак добре....
П.П. Поздравления и за двете статии, които породиха този диалог. Има факти, смляна информация и бих се радвал да чета колкото се може повече такива!Хората го разпродават и влизат на БФБ-то,предимно в Експат,Хима и при кокошкарите
- 1 like
Коментар
Коментар