Кой ли организира тази разпродажба , Алианц?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Ако му е останала и една незасегната клетка в мозъка на болния лилипут, би трябвало да присъедини 4-те републики и да се кротне. Според мен ще има сражения там с години, но ще спадне напрежението. Санкциите ще останат, руския народ ще страда най-жестоко, ние по-малко. Хвала за смелите украинци, които пазят целият свят от 9 месеца! След това доставките на суровини ще се преориентират и инфлацията ще кротне също. Просто няма друга причина /освен войната и съответно преориентирането на доставчици-клиенти/, която да надува цените, но това е временно. Нито потребелението се е вдигнало в пъти, нито суровините са изчезнали, за да се поддържат тези цени. В момента, в който само замирише на това, пазарите ще се стабилизират и започнат възход. След това и центарлните банки ще спрат вдигането на лихвите. Рано или късно тези области ще се върнат в Украйна, просто трябва търпение от страна на украинците. Това е добрият сценарии.
Лошият е Путлер съвсем да е откачил и да продължи със завземането на територии. Тогава аз мисля, че ще трябва да мислим за физическото си оцеляване! Разбира се, че ще го смачкат за часове/ дни, но не знаем какви поражения върху света ще направи преди да бъде екзекутиран.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЧе положението е зле,зле е.....НО......Септември статистически е най-лошия месец в историята за US фондовите пазари ! Същото важи и за изминалата седмица,която е най-лошата статистически за последните 50г !
Технически......важно е да видим как ще завърши месеца,защото до края му американците може и да издърпат..... "Time" идикаторите казват,че октомври вероятно ще е дъното при DJI,SP ,DAX и много други и ще видим между 1 до 4 месеца корекция нагоре.Това е като време,като ценови нива зависи как ще завърши месеца.
Статистически трите месеца до края на годината са добри.Отделно сме в Ретгограден Меркурий до 2 окт.
Така че според мен октомври ще бъде доста по-добър месец
bta.bg
САЩ трябва да се подготвят за стагфлация, според основателя на "ФедЕкс"
САЩ са изправени пред недостиг на ра
Коментар
-
Че положението е зле,зле е.....НО......Септември статистически е най-лошия месец в историята за US фондовите пазари ! Същото важи и за изминалата седмица,която е най-лошата статистически за последните 50г !
Технически......важно е да видим как ще завърши месеца,защото до края му американците може и да "издърпат" (3720 за SP500 е важното ниво)..... "Time" идикаторите казват,че октомври вероятно ще е дъното при DJI,SP ,DAX и много други и ще видим между 1 до 4 месеца корекция нагоре.Това е като време,като ценови нива зависи как ще завърши месеца.
Статистически трите месеца до края на годината са добри.Отделно сме в Ретгограден Меркурий до 2 окт.
Така че според мен октомври ще бъде доста по-добър месец
Last edited by petrg5s; 24.09.2022, 07:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Ей ся го емнаха БИЙМ-а
Коментар
-
Александър Пулев каза още, че от понеделник одит в банката извършва и сметната палата, която ще провери работата в периода 2020-2022 година. Предстои разширяване на продуктовият портфейл на ББР. Освен това се планира включване на банката в съфинансиране на проекти, в които има водещ международен инвеститор. Има и намерения инвестициите да се правят през Българската фондова борса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Да, мисля, че трябва да му благодарим за подкрепата в днешния интересен ден. И преди някой да ми скочи, че съм му адепт /какъвто не съм/, нека да даде пример за друг мажо, който изкупува акции на цени над тези от началото на годината и без да се цигани /да сваля надолу бидовете спрямо ситуацията/. Което е достойно - достойно е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Даа, щатите ще ги удари рецесията, а ние ще се къпем в пари
и комп фирми ще наемат офиси като полуделиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Силно ме съмнява това за рецесията - ок, ударихме Путя, той ни спря газа и т.н., ама вдигане на лихвите в европа значи фалит на една торба държави, така че няма как да се случи. Ще пореват малко, ще поспихнат някои балони и после пак нагоре. Алтернативата не е добра за никого, а ресет няма кка да има - няма кой да замести сегашния ред.
Само дано не продължават да нервят кремълския джуджак, че май само на галошите не е ясно, че рашките няма да се признаят за загубили при никакви условия, ерго, ако продължат да го натискат, най-много той да натисне нещо. А ако натисне това нещо, и 999 от 1000 ракетки да хванат, 1 е предостатъчна, а поне една ще мине през всички пво-то. Дано никога не се случи, ама да не политизирам.
С две думи - аз лично не чакам драми освен в балоните, т.е. любимите акции на БатяБАлонерковци, атери, агрия, доверие и т.н. са си в киреча, а за някои ще е в пъти. Други ще минат леко и вярвам, че моята акция ще е сред тях. А дали ще се случи така, предстои да видим - всеки със стратегиите си
Даа, щатите ще ги удари рецесията, а ние ще се къпем в пари
и комп фирми ще наемат офиси като полудели
ако ецб не вдигне лихвите, парите ще се засмучат в щатите като в черна дупкаLast edited by Yori; 23.09.2022, 16:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСамо да не започнат и фондовете да продават..Груйче, вдигат се лихвите, акциите падат..Идва рецесия..Ще спират инфлацията..
Брефа съм го оставил и ще пълня евтино..Следи борсите в САЩ и Европа..
Само дано не продължават да нервят кремълския джуджак, че май само на галошите не е ясно, че рашките няма да се признаят за загубили при никакви условия, ерго, ако продължат да го натискат, най-много той да натисне нещо. А ако натисне това нещо, и 999 от 1000 ракетки да хванат, 1 е предостатъчна, а поне една ще мине през всички пво-то. Дано никога не се случи, ама да не политизирам.
С две думи - аз лично не чакам драми освен в балоните, т.е. любимите акции на БатяБАлонерковци, атери, агрия, доверие и т.н. са си в киреча, а за някои ще е в пъти. Други ще минат леко и вярвам, че моята акция ще е сред тях. А дали ще се случи така, предстои да видим - всеки със стратегиите си
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар