Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеОбратното също е вярно - когато парите станат повече от хартиите цените се качват
По принцип е така, но специално за БФБ мисля, че има нещо по-дефицитно от парите и то е доверието. Според мен средства има страшно много, но с доверие 0, те просто не "влизат в обръщение". А лошото е, че доверие се печели по-трудно отколкото пари, примери на БФБ колкото щеш за това...Last edited by 15%; 20.10.2018, 12:43.Пътека се прави камък по камък!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Пълен кенеф е станал този форум. Неслучайно не пиша врче тук. От някакъв мазохизъм му хвърлям по едно око, ама скоро и това ще спре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Пълен кенеф е станал този форум. Неслучайно не пиша врче тук. От някакъв мазохизъм му хвърлям по едно око, ама скоро и това ще спре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеМодераторите тук ли сте ? Пиша във форума от почти две години, но такава олигофрения не съм виждал. В последните няколко страници не виждам нищо различно от кавги, заяждания, обиди и елементарни манипулации. Ако продължавате така във форума ще останат да пишат само лицата бълващи спам денонощно. Вземете мерки, форума се е превърнал в нещо различно от първоначалната идея. Не случайно много от колегите вече не пишат. Поздрави
- 4 Харесвания
Коментар
-
Модераторите тук ли сте ? Пиша във форума от почти две години, но такава олигофрения не съм виждал. В последните няколко страници не виждам нищо различно от кавги, заяждания, обиди и елементарни манипулации. Ако продължавате така във форума ще останат да пишат само лицата бълващи спам денонощно. Вземете мерки, форума се е превърнал в нещо различно от първоначалната идея. Не случайно много от колегите вече не пишат. Поздрави
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ще ти махам от совалката, щото не слушкаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Фантазии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНогу кеширали, ногу нещо!
Така ви искам.
Бруталното рали тепърва предстои..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Уф, божеее, божкеле!
Въоръжен с пет лева и голяма уста.
Коментар
Коментар