If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
У бутика нещата са скъпи. По скоро е като битака у Малашевци на който вече почити никой не ходи. Па не знам дали понякога не прави по -голям оборот от тук .
От Брюксел са изпратили писмо до Министерство на финансите на Италия, че бюджет 2019 година е в сериозно несъответствие с заложените европейски стандарти. Италианското правителство трябва да отговори до понеделник. Това означава, че ще се напомпа несигурността на финансовите пазарите.
..... от анкетата се вижда, че повече от половината смятат, че декември ще тръгнат индексите нагоре, но според мен ще стане точно обратното и коледно рали няма да има .... напротив - ще има пропадане надолу
като стана въпрос за анкета ............... да видим самата анкета:
За момента шанса за ръст на борсата е, че наближава края на годината, та някои фондове може да решат да покажат доходност.
края на година не е никакъв шанс ............ от анкетата се вижда, че повече от половината смятат, че декември ще тръгнат индексите нагоре, но според мен ще стане точно обратното и коледно рали няма да има ........... напротив - ще има пропадане надолу
що се отнася за втората част от мнението .......... та някои фондове може да решат да покажат доходност .................... аз мисля, че фондовете имат достатъчна доходност на западнаите борси, а експозициите им на БФБ са прекалено малки за да окажат някаква особена тежест
Хм, взе да се позавърта май търговийка на БФБ.. Надцакване по бидовете, купуване от аск-а.. Засега само по някой позиции, но е важното че се забелязва интерес и активност.
Май ще се потвърди пак поговорката че най-тъмно е преди зазоряване
в първия момент се чудя какво става .......... после се питам на кого да вярвам и веднага си отговарям без да се замислям .......... на батката, разбира се...
може да има нещо което ми убягва, но винаги е хубаво да се чуе и другата позиция
Хм, взе да се позавърта май търговийка на БФБ.. Надцакване по бидовете, купуване от аск-а.. Засега само по някой позиции, но е важното че се забелязва интерес и активност.
Стига бре! Стига с тия лъжи и фантазии !! Не ги ли продаде тия твойте артии,че още намамваш шараните?
За момента шанса за ръст на борсата е, че наближава края на годината, та някои фондове може да решат да покажат доходност.
Коментар