IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
    Поклон!
    Светла му памет!

Простено да му е и той да прощава!
    Без лично да го познавам, но това през последните му дни е било повлияно и от болеста.
    Финансовите дела са завършени,- Почивай В Мир !

Коментар

• Светло да му е

Всичко е преходно, и ние също

Коментар

• Наистина ли Киро е починал? Светла ти памет, Кире - не те познавах на живо, но като форумец беше много полезен и се стараеше да си обективен. Защитаваше яростно позицията си, понякога с тийнейджърски плам, но никога не падна до нивото на платените писарушки. Форумът губи един изключително колоритен и образован човек. Почивай в мир!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Светла му памет на “Киро”... какво нещо е живота днес те има утре те няма...

Коментар

• Поклон!
            Светла му памет!
            С дълбоко прискърбие екипът на Financebg.com, Ви съобщава, че след кратко боледуване на 10 октомври почина на 65 – годишна

Коментар

• Първоначално изпратено от Дъното Разгледай мнение

Бог да го прости Огито ! Една от първите борсови птички !
              Отдаден, деен, коректив, полезен! Поклон!
              С дълбоко прискърбие екипът на Financebg.com, Ви съобщава, че след кратко боледуване на 10 октомври почина на 65 – годишна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Борсата е място на което различните участници имат различни оценки за компаниите и развитието им..На базата на тези оценки-едни купуват , а други продават..Разбира се всяка оценка е субективна и носи риск..

Бог да го прости Огито ! Една от първите борсови птички !
                Last edited by Дъното; 11.10.2022, 23:45.
                Аз винаги купувам на върха и продавам на дъното!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Дано Айшето е девствена, ама надали, инерцията е голяма работа..
                  Не може само лискане,трябва да вземат парите на късно скъсилите

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                    Четвъртък може да има голяма промяна в сантимента ,след данните за инфлацията в Америка
                    Ако е ниска,лъч оптимизъм ще освети и нашата борса а може да свети и до Нова година
                    Дано Айшето е девствена, ама надали, инерцията е голяма работа..

Коментар

• 3400-3500 е потенциална зона за отскок при СП500.Края на тази или следваща седмица
                      Това е булиш сценария

https://tvc-invdn-com.investing.com/...dc15d61d20.png

Коментар

• Четвъртък може да има голяма промяна в сантимента ,след данните за инфлацията в Америка
                        Ако е ниска,лъч оптимизъм ще освети и нашата борса а може да свети и до Нова година

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                          Да да то и тогава имаше ко вид истерия света свършваше... и листва ето в Германия беше лъжа.... пък като гледам “тъпите”немци реагират на чудесните резултати на алтерко и плавно ще изкупуват акцииките на българите...но това си е процес...изисква време!
                          Давай дронеее...
                          Напред и нагоре като хвърчило
                          Дано се откъсне от сянката успешно

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Кой е казал ,че трябва да купуваме и то високо- рискови мечти като дрона ??? Целия проект понамирисва за мен.Постват се поръчкови новини ,които винаги са в бъдещо пожелателно време и един "инвеститор" обикаля по темите да събира балъци.И модерацията е впрегната като трие неудобните истини,а в същото време се оставят обиди,лъжи,спам.

Също като в Агро балона.И там бяха УЖ много големи фундаменти,Маджо бил прекрасен (че продава горе на балъците) ,компанията била желязна,60лв били само въпрос на време и какви ли не глупости и сега половината инвеститори ще носят загуби месеци ,а е възможно и години наред.

Като им изядеш попарата един път на такива "проекти",после ставаш много внимателен. А аз съм ял много попари

Нагоре-надолу казвате, ОК,но когато се намираме на върха на голям цикъл ,може и да няма нагоре много дълго време.А и човека който цитирах вече се доказа като доста лабилен ,даже и при леки спадове,затова така беше адресиран и поста ми.
                            Съгласен съм с казаното от Вас. Относно Дрона да цената е два пъти по-висока от декември миналата година, като видимо не се е случило нищо по-различно от лиценза, който получиха. Тук нямам, желая им успех и то колкото се може по-голям. Защото тази компания е лъч надежда за нашата борса, именно защото не са Маджо компания. ... Агрията няма да я коментирам. Стоя далеч от такива компании. Да, може да се изкарат добри пари от тях, ама не и от такива като мен. Според мен там има кинти за хора, които играят в едни и същи голф клубове, а аз този спорт не го умея.

Относно върха на цикъла да така е, но той е в страни от нашата борса. Да спадът навън влияе и тук, но си мисля, че ще има компании, които няма да се движат с останалите. Някои ще си имат свой собствен път и би било добре да сме с тях в джоба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
                              Безкрайно сте прав, но ако не очакваме дадена компания да върви напред, защо изобщо ги купуваме.. Нагоре и надолу, това е част от играта. Ако знаем, че това е нормално, няма причина за притеснение за психическото здраве!
                              Кой е казал ,че трябва да купуваме и то високо- рискови мечти като дрона ??? Целия проект понамирисва за мен.Постват се поръчкови новини ,които винаги са в бъдещо пожелателно време и един "инвеститор" обикаля по темите да събира балъци.И модерацията е впрегната като трие неудобните истини,а в същото време се оставят обиди,лъжи,спам.

Също като в Агро балона.И там бяха УЖ много големи фундаменти,Маджо бил прекрасен (че продава горе на балъците) ,компанията била желязна,60лв били само въпрос на време и какви ли не глупости и сега половината инвеститори ще носят загуби месеци ,а е възможно и години наред.

Като им изядеш попарата един път на такива "проекти",после ставаш много внимателен .А аз съм ял много попари

Нагоре-надолу казвате, ОК,но когато се намираме на върха на голям цикъл ,може и да няма нагоре много дълго време.А и човека който цитирах вече се доказа като доста лабилен ,даже и при леки спадове,затова така беше адресиран и поста ми.
                              Last edited by petrg5s; 08.10.2022, 08:28.

Коментар

• Хей, petrg5s...

Софка май се изложи втората половина на Септември, а?
                                Обърна една Подкрепа в Съпротива?

Коментар

Working...
                                X