IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Като гледам днес малките бичета тотално си изтърваха нервите в ЦКБ. Честито на акционерите
    казах ли ви?

Коментар

• Като гледам днес малките бичета тотално си изтърваха нервите в ЦКБ. Честито на акционерите

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Нищо вече не може да ме изненада. Тръгна да катери банката и си рекох: Пак съм пропуснал новина! Търся новина и не намирам. Рекох си, падахме от страх заради проверките, Вождът с тоягата дори привиждаше цена левче. В един момент страхът е отръскан от раменете и някой се сеща, че особени причини за спад няма. Или по-точно причините за спада са точно толкова значими, колкото и причините за ръста.

Смахната работа. Вече не става дума за анализ и оценка, а за различаване на номера и схеми.
        Не съм сигурен, че точно това го разбирам, но общо взето през последната година някакви хора зорлем въртеха некви артии, колкото да се симулира уж някакъв борсов живот. Причините за това явление ги подозирам, но не съм баш сигурен, че ги разбирам. Поне ме провокираха да наблюдавам някои сделки и да се питам: Кой и от какъв зор прави баш точно тази сделка?!

Определено в понеделник ще ми интересно.
        Ама ходих да ми боцнат една ваксина против автосугестия и прекалени очаквания, та съм си релаксд и куул сега.
        Много е вероятно в понеделник да не се случи нещо особено, даже може пак да сме надолу. Не знам какво трябва да се случи за да се събуди пазара ни. Малко сме като човек изпаднал в кома, на който е нужно нещо много силно за да се събуди.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

С този финал на днешната сесия, мисля понеделник ще изригнем от сутринта
          Нищо вече не може да ме изненада. Тръгна да катери банката и си рекох: Пак съм пропуснал новина! Търся новина и не намирам. Рекох си, падахме от страх заради проверките, Вождът с тоягата дори привиждаше цена левче. В един момент страхът е отръскан от раменете и някой се сеща, че особени причини за спад няма. Или по-точно причините за спада са точно толкова значими, колкото и причините за ръста.

Смахната работа. Вече не става дума за анализ и оценка, а за различаване на номера и схеми.
          Не съм сигурен, че точно това го разбирам, но общо взето през последната година някакви хора зорлем въртеха некви артии, колкото да се симулира уж някакъв борсов живот. Причините за това явление ги подозирам, но не съм баш сигурен, че ги разбирам. Поне ме провокираха да наблюдавам някои сделки и да се питам: Кой и от какъв зор прави баш точно тази сделка?!

Определено в понеделник ще ми интересно.
          Ама ходих да ми боцнат една ваксина против автосугестия и прекалени очаквания, та съм си релаксд и куул сега.

Коментар

• Отдавна не съм виждал на родния екран Гап-че

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Дано, време си е!!!

Коментар

За подходящо купилите ЦКБ през януари - честито!
                За отръсканите от клона - сорри!

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                  След ЦКБ очаквам за днес ХИМ 2,05 лв
                  За подходящо купилите ЦКБ през януари - честито!
                  За отръсканите от клона - сорри!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Не знам с кво перат но сега е ред и БТВ примерно да бъде купена от шиши не за друго щот по принцип си е в медийния бизнес и всичко ще си дойде на мястото.

Пък некой тук си чакат еврозона и да спечелят от акции на БФБ..

Завод на Фолцваген можем и да немаме но пък си имаме ,,независими,, медии

А относно цената и СОФИКС е бил 1900 са нема и 600. Така че всичко е точно
                    Просто искат да се разкарат от пазара..

Примерно Райфазен също е на тезгяха.
                    Но това нема да го прочетете в медиите.

Капиталите продължават да изтичат от периферията към центъра.

И това преди да ни е налазил евентуален бъдещ мечия пазар от вън. Не че от тук си е тръгвал.
                    Тази логика и размисли ги приемам, но понеже днес съм оптимист, ще продължа още малко с плюсовете на еврото, че се наложи одеве да прекъсна. Беда няма, плюсовете със значим потенциал конкретно за България вече ги казах. Има и доста други, които без никакво съмнение кумулативно ще доведат до благоприятен резултат, но в тях аз не виждам значим заряд за качествено и сериозно подобряване на цялостната среда. Среда в най-широк смисъл.

Примерно:
                    Като с магическа пръчка нашият пазар ще светне на някои екрани, нейде по света. Екранът тук може да тълкува разширително ... дори да бъде нещо като символ. Отделни екрани ще светнат поради самия факт на въвеждане на еврото, други екрани ще светнат при условие на кумулативно изпълнение на ред показатели, а трети пак ще си останат тъмни.

Арбитражът частично ще се махне.
                    Други спредове ще се свият.
                    Транзакционните разходи ще паднат.
                    По-лесен достъп до капиталови пазари.
                    По-благоприятни лихвени условия за заеми и и кредити.
                    Валутният риск намалява с известни условности.
                    Стопанският оборот се облекчава, сметките и сравненията са по-лесни.
                    След неизбежен първоначен ценови шок, може да се разчита на намаляване на инфлационния натиск. Тук има доста условности, всеки си има свое разбиране и усещане за инфлация. Тези, които имат по-пресни дипломи могат да не ми възразяват, че в общи линии икономическата наука има доста категорично разбиране за инфлацията.
                    Създават се условия за номинално увеличение на доходите.
                    По-лесни калкулации, разчети и др. икономически сметки.
                    др.

Коментар

• След ЦКБ очаквам за днес ХИМ 2,05 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Шведи продадоха "Нова" на Домусчиеви за 185 млн евро, пък я купиха преди 10 години за 620 млн евро. Някой да знае защо толкова е паднала цената? Печалбата за миналата година е била 20 млн евро.

Абе с какво перат тези хора..
                        С изито от доверието
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Шведи продадоха "Нова" на Домусчиеви за 185 млн евро, пък я купиха преди 10 години за 620 млн евро. Някой да знае защо толкова е паднала цената? Печалбата за миналата година е била 20 млн евро.

Не знам с кво перат но сега е ред и БТВ примерно да бъде купена от шиши не за друго щот по принцип си е в медийния бизнес и всичко ще си дойде на мястото.

Пък некой тук си чакат еврозона и да спечелят от акции на БФБ..

Завод на Фолцваген можем и да немаме но пък си имаме ,,независими,, медии

А относно цената и СОФИКС е бил 1900 са нема и 600. Така че всичко е точно
                          Просто искат да се разкарат от пазара..

Примерно Райфазен също е на тезгяха.
                          Но това нема да го прочетете в медиите.

Капиталите продължават да изтичат от периферията към центъра.

И това преди да ни е налазил евентуален бъдещ мечия пазар от вън. Не че от тук си е тръгвал.
                          Last edited by Todor Sabev; 22.02.2019, 16:39.

Коментар

• Шведи продадоха "Нова" на Домусчиеви за 185 млн евро, пък я купиха преди 10 години за 620 млн евро. Някой да знае защо толкова е паднала цената? Печалбата за миналата година е била 20 млн евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                              Време е за ново РАЛИ, скоро...
                              Нагоре или надолу
                              Не е препоръка

Коментар

То се знае, но предполагам, че дори и те не си въобразяват, че докато се стигне до форми на усвояване на монетарния резерв, още ще са на седлото.
                                Това с творческото оползотворяване на парите от борда аз съм го сложил при негативите от еврото, пък се зарекох да не се занимавам с тази страна на въпроса.
                                Че за какво социялистите разиграват сега панаира с парламента?Люта битка ,на живот и смърт кой ще грабне милиярдите.За пари нашите продажници са готови и на вратите на ада да почукат и влезнат
                                Last edited by Grosss; 22.02.2019, 13:29.

Коментар

Working...
                                X