IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Психо драма с балкански привкус.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Toва добра новина ли е за бфб или хейт ?

С такива новини "порастнахме", сал се питам -колко време ще мине - да отмине..., а може и да пребИде! - пози боже

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Не бота, това е твърдение на 4Д- вижго по назад..Твърди се , че 90% от българите искат да крадат като политиците..Виж подробно тезата..
        да де - 2 пъти я четох.
        Всеки (90%) краде и лъже както може, един повече, друг по малко, трети ХИЧ. Ама не че не искат не са попаднали на "правилното" място да могат. В нашата мила татковина крадците и лъжците са на почит, те са "елита" на нацията, те са пример за подражание. Те живеят добре. И как няма да е така - само да вземаш и да не плащаш. Никой да не ти държи сметка - да не носиш наказателна отговорност за явни, очеизвадни нарушения на закона. Примери има ли смисъл да давам - те са ВСЕКИ ден. Явно това е принципа на работа.
        Доказателство че 90% не спазват законите.

За пътищата - заставам на едно безумно ограничение от 40-50 - 99% не го спазват, не 90% а близо 100, И това е само едно просто законче.
        Пушене на обществено място - всеки пушач го нарушава без изключения всеки ден
        Другите закони ти ги оставям за размисъл
        Last edited by bota156; 05.03.2019, 13:51.
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Не бота, това е твърдение на 4Д- виж го по назад..Твърди се , че 90% от българите искат да крадат като политиците..Виж подробно тезата.. Не можеш да знаеш какво ще ПРАВЯ АЗ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ..МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ САМО КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ТИ.. Моля престанете с тези тъпи обобщения..Показват силна морална и интелектуална немощ..Затова законите трябва да се спазват и крадците да са в затвора..За да не мечтаете да сте крадци.. Докажи , че 90% не спазват законите..
          Last edited by Kiro; 05.03.2019, 13:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
            Както ние обикновените и простосмъртните спазваме законите, това трябва да важи за всички управляващи над нас. Защото другото е анархия, то се и вижда де. Както аз си плащам чинно всички глоби, такси, данъци, не искам и не давам подкупи, спазвам всички закони и правила това искам да бъде за всички. А не законите да важат за едни, а други да се чувстват безнаказани ! Същото е положението и тук на борсата, защо едни компании могат да работят по правилата, а други не ! Въобще в обществения ни живот е пълно с такива примери ! Примера на 4д за паркирането по тротоарите, ами да попитам защо, ако има такива и манталитета им е такъв не се санкционират и няма контрол над това ? Защо същия, който паркира на тротоара като отиде в чужбина не го прави ? Ще кажете културата и възпитанието ни е такова и всички сме такива ! Е няма как да се съглася с това !
            Имаш лайк от мен. Аз съм съгласен на 100% с всяка твоя дума! (имам усещането, че смяташ, че мнението ми е различно, а не е)

Коментар

Браво Изабела.. А кога Румънските..
              Румъния не се е включила още в регионалната платформа SEE Link

Коментар

BSEtrader, може ли ти конкретно да посочиш кое е хейт.. Ако може и докажи тезата на 4Д ,която подкрепи, че 90% от българите са готови да крадат и бъдат в корупционни схеми като политиците..
                Киро - 90% от политиците крадат? поне това разбирам от твоя пост. А ние Българите не искаме да крадем?
                Политиците марсианци ли са? И ти ако станеш политик няма ли да лъжеш и да крадеш?
                Сигурен съм че и сега нарушаваш закона - всеки ден, всеки час. И ЗЗДП е само един закон, хиляди са тези които нарушаване, и даже и не знаем че го правим. Що? Щото никой не ни държи сметка, никой не ни контролира да го спазваме и всеки си прави каквото иска или поне 90% от хората
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Хейт е когато някой умира от кеф като намери лоша новина, за да я пусне и с огромно задоволство да каже - видяхте ли колко е зле. После да прескочи следващите 3 добри новини и да вземе четвъртата - лоша и да се изкефи яко от това.

А за това,че когато някой напише нещо че е бяло, после се намират хора които да кажат - той твърди че е зелено ... Това не ми се коментира, абсурдно и безумно е, но го гледам всеки ден.

Бъдете живи и здрави!
                  Правото ни на мнение и различно от това как всички са крадци няма как да бъде хейт ! Както ние обикновените и простосмъртните спазваме законите, това трябва да важи за всички управляващи над нас. Защото другото е анархия, то се и вижда де. Както аз си плащам чинно всички глоби, такси, данъци, не искам и не давам подкупи, спазвам всички закони и правила това искам да бъде за всички. А не законите да важат за едни, а други да се чувстват безнаказани ! Същото е положението и тук на борсата, защо едни компании могат да работят по правилата, а други не ! Въобще в обществения ни живот е пълно с такива примери ! Примера на 4д за паркирането по тротоарите, ами да попитам защо, ако има такива и манталитета им е такъв не се санкционират и няма контрол над това ? Защо същия, който паркира на тротоара като отиде в чужбина не го прави ? Ще кажете културата и възпитанието ни е такова и всички сме такива ! Е няма как да се съглася с това !

Коментар

• Бойко Атанасов единствен кандидат за председател на КФН

05 Март 2019 10:30
                    Toва добра новина ли е за бфб или хейт ?

Коментар

• Браво Изабела.. А кога Румънските..

Коментар

• Привет! От днес, 5 март, хърватски и македонски акции могат да се търгуват в платформата ELANA BG Trader.
                        От 5 март 2019 г. ЕЛАНА Трейдинг вече предлага електронна търговия с акции от хърватската и македонската борса през платформата си ELANA BG Trader. Инвестиционният ...

Коментар

• И какво доказваш уважаеми с тези глупости..Коя от новините , които съм пускал не са истина и това за кефенето е твое елементарно и просташко тълкуване на фактите..Да не би да твърдиш , че сме много добе - моля докажи, че не сме най- бедните в ЕС..ОЧАКВАМ ОТ ТЕБЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА..Сигурен съм , че имам много повече инвестиции на БФБ и тези лоши новини ме засягат много повече от тебе..Абе ти да не се опитваш и цензура да налагаш..Много стари комунистически номера..
                          Другото са твои емоционални измислици и хленч за факти, които не са ти удобни заради това, че вероятно си обвързан политически..Фактите моля..
                          Дай моля сега факти, че 90% от българите искат да са корумпирани и да крадат.. Тук е икономически форум все пак..
                          Last edited by Kiro; 05.03.2019, 13:11.

Коментар

• Хейт е когато някой умира от кеф като намери лоша новина, за да я пусне и с огромно задоволство да каже - видяхте ли колко е зле. После да прескочи следващите 3 добри новини и да вземе четвъртата - лоша и да се изкефи яко от това.

А за това,че когато някой напише нещо че е бяло, после се намират хора които да кажат - той твърди че е зелено ... Това не ми се коментира, абсурдно и безумно е, но го гледам всеки ден.

Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Кажи сега кой е писал срещу законността, честността и справедливостта, че ми е интересно.
                              Виждам, че Киро ме е изпреварил !
                              За да приемате, че всички сме маскари и крадливи в България и едва ли не трябвало да се адаптираме към това, значи отричате основни ценности и това да има законност в държавата !

Коментар

• BSEtrader, може ли ти конкретно да посочиш кое е хейт.. Ако може и докажи тезата на 4Д ,която подкрепи, че 90% от българите са готови да крадат и бъдат в корупционни схеми като политиците..
                                Last edited by Kiro; 05.03.2019, 12:57.

Коментар

Working...
                                X