Психо драма с балкански привкус.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Toва добра новина ли е за бфб или хейт ?
С такива новини "порастнахме", сал се питам -колко време ще мине - да отмине..., а може и да пребИде! - пози боже
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе бота, това е твърдение на 4Д- вижго по назад..Твърди се , че 90% от българите искат да крадат като политиците..Виж подробно тезата..
Всеки (90%) краде и лъже както може, един повече, друг по малко, трети ХИЧ. Ама не че не искат не са попаднали на "правилното" място да могат. В нашата мила татковина крадците и лъжците са на почит, те са "елита" на нацията, те са пример за подражание. Те живеят добре. И как няма да е така - само да вземаш и да не плащаш. Никой да не ти държи сметка - да не носиш наказателна отговорност за явни, очеизвадни нарушения на закона. Примери има ли смисъл да давам - те са ВСЕКИ ден. Явно това е принципа на работа.
Доказателство че 90% не спазват законите.
За пътищата - заставам на едно безумно ограничение от 40-50 - 99% не го спазват, не 90% а близо 100, И това е само едно просто законче.
Пушене на обществено място - всеки пушач го нарушава без изключения всеки ден
Другите закони ти ги оставям за размисъл
Last edited by bota156; 05.03.2019, 13:51.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Не бота, това е твърдение на 4Д- виж го по назад..Твърди се , че 90% от българите искат да крадат като политиците..Виж подробно тезата..Не можеш да знаеш какво ще ПРАВЯ АЗ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ..МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ САМО КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ТИ..
Моля престанете с тези тъпи обобщения..Показват силна морална и интелектуална немощ..Затова законите трябва да се спазват и крадците да са в затвора..За да не мечтаете да сте крадци..
Докажи , че 90% не спазват законите..
Last edited by Kiro; 05.03.2019, 13:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКакто ние обикновените и простосмъртните спазваме законите, това трябва да важи за всички управляващи над нас. Защото другото е анархия, то се и вижда де. Както аз си плащам чинно всички глоби, такси, данъци, не искам и не давам подкупи, спазвам всички закони и правила това искам да бъде за всички. А не законите да важат за едни, а други да се чувстват безнаказани ! Същото е положението и тук на борсата, защо едни компании могат да работят по правилата, а други не ! Въобще в обществения ни живот е пълно с такива примери ! Примера на 4д за паркирането по тротоарите, ами да попитам защо, ако има такива и манталитета им е такъв не се санкционират и няма контрол над това ? Защо същия, който паркира на тротоара като отиде в чужбина не го прави ? Ще кажете културата и възпитанието ни е такова и всички сме такива ! Е няма как да се съглася с това !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво Изабела..А кога Румънските..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеBSEtrader, може ли ти конкретно да посочиш кое е хейт..Ако може и докажи тезата на 4Д ,която подкрепи, че 90% от българите са готови да крадат и бъдат в корупционни схеми като политиците..
Политиците марсианци ли са? И ти ако станеш политик няма ли да лъжеш и да крадеш?
Сигурен съм че и сега нарушаваш закона - всеки ден, всеки час. И ЗЗДП е само един закон, хиляди са тези които нарушаване, и даже и не знаем че го правим. Що? Щото никой не ни държи сметка, никой не ни контролира да го спазваме и всеки си прави каквото иска или поне 90% от хоратаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеХейт е когато някой умира от кеф като намери лоша новина, за да я пусне и с огромно задоволство да каже - видяхте ли колко е зле. После да прескочи следващите 3 добри новини и да вземе четвъртата - лоша и да се изкефи яко от това.
А за това,че когато някой напише нещо че е бяло, после се намират хора които да кажат - той твърди че е зелено ... Това не ми се коментира, абсурдно и безумно е, но го гледам всеки ден.
Бъдете живи и здрави!
- 3 Харесвания
Коментар
-
И какво доказваш уважаеми с тези глупости..Коя от новините , които съм пускал не са истина и това за кефенето е твое елементарно и просташко тълкуване на фактите..Да не би да твърдиш , че сме много добе - моля докажи, че не сме най- бедните в ЕС..ОЧАКВАМ ОТ ТЕБЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА..Сигурен съм , че имам много повече инвестиции на БФБ и тези лоши новини ме засягат много повече от тебе..Абе ти да не се опитваш и цензура да налагаш..Много стари комунистически номера..
Другото са твои емоционални измислици и хленч за факти, които не са ти удобни заради това, че вероятно си обвързан политически..Фактите моля..
Дай моля сега факти, че 90% от българите искат да са корумпирани и да крадат..Тук е икономически форум все пак..
Last edited by Kiro; 05.03.2019, 13:11.
- 1 like
Коментар
-
Хейт е когато някой умира от кеф като намери лоша новина, за да я пусне и с огромно задоволство да каже - видяхте ли колко е зле. После да прескочи следващите 3 добри новини и да вземе четвъртата - лоша и да се изкефи яко от това.
А за това,че когато някой напише нещо че е бяло, после се намират хора които да кажат - той твърди че е зелено ... Това не ми се коментира, абсурдно и безумно е, но го гледам всеки ден.
Бъдете живи и здрави!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКажи сега кой е писал срещу законността, честността и справедливостта, че ми е интересно.!
За да приемате, че всички сме маскари и крадливи в България и едва ли не трябвало да се адаптираме към това, значи отричате основни ценности и това да има законност в държавата !
- 1 like
Коментар
Коментар