IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте!
    Първо искам да отбележа, че новината за евентуалното ни приемане в еврозоната ме радва.

Тъй като пиша много рядко, ще се опитам да се представя накратко:
    - Смятам, че съм човек на логиката и се опитвам да спазвам определени принципи (някои разбира се най-вероятно неправилни). Когато сключвам дадена сделка бих искал да знам позитивите и негативите за всяка страна и бих се оттеглил при липса на достатъчно информация. В конкретната ситуация изпитвам известно колебание. Знам какви ще са ползите за мен, не съм убеден в хипотетичните недостатъци и съм озадачен от подбудите на политическия елит. Реално сделката е между ЕС и България, а аз съм само бенефициент или в по-лошия развой - донор. Нямам илюзия, че се действа алтруистично, за това ако може някой да разясни - какви са мотивите например на г-н Пеевски да я подкрепи?
    - Изключително емоционално неинтелигентен съм и ми е интересно как колегите са достигнали да извода, че референдума за еврото особено с последния зададен въпрос е противоконституционен. Само прекалено предоверяване на псевдо-експерти, липса на данни или има нещо друго, което изпускам? Самото твърдение, че референдум може да бъде противоконституционен за мен е философски парадокс като дървен камък. Но нека се опрем на факти. Има три държави в ЕС с изключения за еврото. Великобритания и Дания не са аналогични, но не виждам каква е разликата с Швеция:

През 2003 година на референдум шведите гласуват „Против“ въвеждането на еврото и понастоящем проблемът остава висящ. ЕК и ЕЦБ заявиха, че ще приемат мълчаливо тази дерогация за момента. Шведското правителство многократно заяви, че те ще въведат еврото след референдум, който да одобри този ход.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

не излизат на бийм
      Еми където ще да излизат,. Ако възнамеряват да паднат и се явят свише от небето, и да се шматкат без 25% премия - не. Мерси !

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Шшшш... внимателно с такива айпиота, когато пазарът е във възход.
        Без премия от поне 25% им пожелавам успешен път на измъчения beem-пазар
        не излизат на бийм

Коментар

4. Одобрява проспект за първично публично предлагане на емисия акции, която ще бъде издадена от „Грийн Иновейшън“ АД, гр. София.

Емисията е в размер до 500 000 броя обикновени, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев, минимална емисионна стойност 12 лева и максимална емисионна стойност 20 лева, с ISIN код BG1100023222.

Вписва посочената емисия облигации, предмет на първично публично предлагане, в процес на емитиране, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа.

https://www.fsc.bg/resheniya-ot-zase...-04-06-2025-g/
          Шшшш... внимателно с такива айпиота, когато пазарът е във възход.
          Без премия от поне 25% им пожелавам успешен път на измъчения beem-пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Това Хидродженера ли е?
            +1 да, само КФН вместо акции, са се омазали и са написали облигации в последното изречение

Коментар

4. Одобрява проспект за първично публично предлагане на емисия акции, която ще бъде издадена от „Грийн Иновейшън“ АД, гр. София.

Емисията е в размер до 500 000 броя обикновени, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев, минимална емисионна стойност 12 лева и максимална емисионна стойност 20 лева, с ISIN код BG1100023222.

Вписва посочената емисия облигации, предмет на първично публично предлагане, в процес на емитиране, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа.

Това Хидродженера ли е?

Коментар

• 4. Одобрява проспект за първично публично предлагане на емисия акции, която ще бъде издадена от „Грийн Иновейшън“ АД, гр. София.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

продължаваш да ме обиждаш на копейка - жалко, ще те сложа и теб в игнора и си драскай на воля - не съм очаквал чак толкова малоумно поведение от твоя страна. Бъди здрав и успешен, приключих разговорите с теб.
                  Така, така, слагай ме където искаш ! В такива моменти се вижда кой какъв е ! Как може да имаш такова шизофренно мнение и поведение се чудя ! Уж пътуваш много по света, а мироглед никакъв ! Правилна оценка пак никаква ! Къде и как щеше да пътуваш по света ако не бяхме в ЕС ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Другарят ти пРЕЗИДЕНТ самия той не знае какво говори и си противоречи ! Или по скоро уж само е бил за еврото, защото като стана ясно, че ще го приемем обърна палачинката ! А за свинчо и тиквата да не говорим, защото дълго време обслужваха и вас копейките !
                    продължаваш да ме обиждаш на копейка - жалко, ще те сложа и теб в игнора и си драскай на воля - не съм очаквал чак толкова малоумно поведение от твоя страна. Бъди здрав и успешен, приключих разговорите с теб.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

Абе човека си иска "рабфака"...що го мъчите
                      За младежите които не знаят - рабфак е съкращение на работнически факултет. Соц изгъзица за помазани. Другарите които не им стига акъла да завършат, получават изкуствена диплома от партията, която се брои за истинска. Да да ама не
                      То това и сега много не се е променило ! Най капацитетните завършват милиционерското, библиотекарския или югозападния ! Държава на службите и копейките, затова толкова много реват и вият сега !

Коментар

Това ми звучи малко като да кандидатсваш за университет, да изкараш 6-ца, да те приемат, а ти да кажеш "Вижте сега, запазете ми мястото и оценката, защото аз може да поискам да уча след 3 години... евентуално".
                        Абе човека си иска "рабфака"...що го мъчите
                        За младежите които не знаят - рабфак е съкращение на работнически факултет. Соц изгъзица за помазани. Другарите които не им стига акъла да завършат, получават изкуствена диплома от партията, която се брои за истинска. Да да ама не

Коментар

Ще пробвам кОлтурно, че тъкмо буквам едни Канари за РД догодина - планиране му е майката Виж, никой не спори, че сме поели ангажимент и този ангажимент е неотменим - факт, това не подлежи на никакви референдуми. Но датата подлежи и именно това прави другарят президент, като искаше да внесе, защото има право на тази инициатива, прдложение за референдум, Но другарката припочка Киселова, апропо, водеща се именно негов кадър, избра едни кинти и те така. Все едно - минало и заминало - в Румъния цели избори отмениха (правова държава в ЕС, да не каже някой нещо), ние тук за един референдум ще правим въпрос. Затова така и не разбрах какво имате против свинчо - и 2013, и сега - виден евроатлантик и защитник на еврото и Украйна, а вие го плюете. Небалгодарна работа, неблагодарна и това си е
                          Другарят ти пРЕЗИДЕНТ самия той не знае какво говори и си противоречи ! Или по скоро уж само е бил за еврото, защото като стана ясно, че ще го приемем обърна палачинката ! А за свинчо и тиквата да не говорим, защото дълго време обслужваха и вас копейките !

Коментар

Това ми звучи малко като да кандидатсваш за университет, да изкараш 6-ца, да те приемат, а ти да кажеш "Вижте сега, запазете ми мястото и оценката, защото аз може да поискам да уча след 3 години... евентуално".
                            Подобно е, да - доста добре го каза, само че не си изкарал 6-ца, а 3-ка по милост с преписване и не искаш да ти пазят мястото, а след 3 години пак ще кандидатстваш, щото ще си по-подготвен и ще влезеш с 4-ка, да речем и няма да е по милост, а защото си го заслужил
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ще пробвам кОлтурно, че тъкмо буквам едни Канари за РД догодина - планиране му е майката Виж, никой не спори, че сме поели ангажимент и този ангажимент е неотменим - факт, това не подлежи на никакви референдуми. Но датата подлежи и именно това прави другарят президент, като искаше да внесе, защото има право на тази инициатива, прдложение за референдум, Но другарката припочка Киселова, апропо, водеща се именно негов кадър, избра едни кинти и те така. Все едно - минало и заминало - в Румъния цели избори отмениха (правова държава в ЕС, да не каже някой нещо), ние тук за един референдум ще правим въпрос. Затова така и не разбрах какво имате против свинчо - и 2013, и сега - виден евроатлантик и защитник на еврото и Украйна, а вие го плюете. Небалгодарна работа, неблагодарна и това си е

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Уж си юрист, а пишеш глупости ! Нека аз като икономист ти обясня на теб юриста, че с подписването на договора за присъединяване към ЕС се съгласяваме да приемем еврото ! Това не подлежи на никакви референдуми сега, защото за вече подписани международни договори референдуми не може да има !

Коментар

Working...
                                X