IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко плахо но тръгваме нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Търпението е най-важното и когато си в позиция, и когато си извън пазара. Не го умея, още по-малко разбира се мога да целя дъна и върхове. На всичкото отгоре и съм лаком и ме е страх точно когато не трябва. Спекуланта трябва да действа против емоциите си, което може да те направи малко социопат, ако неусетно принесеш това в реалния живот.
      Вече взехме някакъв спад. Набелязал съм няколко позиции и вкарвам по малко, тъй че парата да стигне за покупки за 6-9 месеца. Много трудно държа кеш и ако устискам това конкретно за мен ще си е постижение.
      Добро утро и успешен ден!Относно акциите ето нещо интересно Защо сега може да е добър момент за покупка на акции? - infostock.bg! P.S.Препоръки никакви разбира се!Честито на именниците!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Ей майстори на профита, добро утро
        Димитровден е!
        (Ключова дата, Както се обичаме да се шегуваме с Дядо Коледа(y))
        Да са живи и здрави именниците!
        Време за обръщане

Коментар

• Ей майстори на профита, добро утро
          Димитровден е!
          (Ключова дата, Както се обичаме да се шегуваме с Дядо Коледа(y))
          Да са живи и здрави именниците!

Коментар

Търпението е най-важното и когато си в позиция, и когато си извън пазара. Не го умея, още по-малко разбира се мога да целя дъна и върхове. На всичкото отгоре и съм лаком и ме е страх точно когато не трябва. Спекуланта трябва да действа против емоциите си, което може да те направи малко социопат, ако неусетно принесеш това в реалния живот.
            Вече взехме някакъв спад. Набелязал съм няколко позиции и вкарвам по малко, тъй че парата да стигне за покупки за 6-9 месеца. Много трудно държа кеш и ако устискам това конкретно за мен ще си е постижение.
            Инвестирането

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Много точно казано! И аз се чудя какво ли ще ми се падне този път, но уж се заричам да имам огромно търпение /едно от най-важните неща според мен за борсите/ и спад под 30% примерно да устискам и да не купувам. Пожелавам ни късмет в тази мисия с търпението

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Цялата борса туй се чуди... аз за туй съм с друга тактика!
                Какво имаш предвид, в акции ли си изцяло?

Коментар

Ами вероятно ще е едно от двете:
                  Докато се наканиш да купиш цените ще са такива, че ще обезсмислят излизането ти преди това.
                  или
                  При следващото спадане ще се накупиш, да не изпуснеш "промоцията", пък тя ще се окаже началото на новия път надолу.

Не, че повечето не сме в подобна ситуация
                  То не е и като вече да не сме я играли
                  Само се чудя кое ще ми се падне сега
                  Много точно казано! И аз се чудя какво ли ще ми се падне този път, но уж се заричам да имам огромно търпение /едно от най-важните неща според мен за борсите/ и спад под 30% примерно да устискам и да не купувам. Пожелавам ни късмет в тази мисия с търпението

Коментар

Дали пък не сбърках като излезнах на 30% кеш преди време ? Много сме модерни да предричаме кризи, ама нещо все не не се случват...
                    Цялата борса туй се чуди... аз за туй съм с друга тактика!

Коментар

Дали пък не сбърках като излезнах на 30% кеш преди време ? Много сме модерни да предричаме кризи, ама нещо все не не се случват...
                      Ами вероятно ще е едно от двете:
                      Докато се наканиш да купиш цените ще са такива, че ще обезсмислят излизането ти преди това.
                      или
                      При следващото спадане ще се накупиш, да не изпуснеш "промоцията", пък тя ще се окаже началото на новия път надолу.

Не, че повечето не сме в подобна ситуация
                      То не е и като вече да не сме я играли
                      Само се чудя кое ще ми се падне сега

Коментар

• Дали пък не сбърках като излезнах на 30% кеш преди време ? Много сме модерни да предричаме кризи, ама нещо все не не се случват...

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                          Много ни са хилави биковете
                          Те мечките щото са много силни.Просто умряла борса на която няма обем
                          Кирето лъжата уж щеше да я оправя,ама оправи само нас (и Ленчето )
                          Last edited by petrg5s; 24.10.2022, 13:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                            Много ни са хилави биковете
                            Ами продай късия де, стига го стиска !

Коментар

• Много ни са хилави биковете

Коментар

• Вече го няма Kiro, но в негова памет да подвикна аз:

UUUUUUP SOFIX 1000!!!
                                Last edited by tony1975; 24.10.2022, 07:35.

Коментар

Working...
                                X