If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не се окаже поредната ' криза ' само лакърдия и поредна Възможност.
Казвал съм и друг път. Много е вероятно да се случи меко приземяване, а не апокалиптичните очаквания. Причинитеза мен са следните :
1 - Всички говорят и очакват голяма криза, дори и фризьорките редом с таксиджиите - знаем че истинската криза идва неочаквано а не тръбейки по всяка телевизия.
2 - вижда се от графиките на индексите у нас и в света че сме в долната точка на корекция, защо мисля така ? - просто мисля че шока с войната удари също толкова ниска точка на графиката
3.И последно - когато настъпи корона кризата преди 2.5 години, мислехме че света ще се срине заедно с икономиката - да ама не, онова краткотрайно явление беше истинско дъно, затова че умната
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Баирът ще го вземам на абордаж, ако се наложи, Както казал класикът - горе на баира става панаира
Само да дойде и да втаса.. и да станат луканките ... и влизаме в опълчението с целия кеш
Да не се наложи да влизаме през комина, че хартишки няма кой да продава по някои позиции.
Домашното вино и луканките също са опция. Последното е препоръка!
Тъй, ма всичко си е довреме. Да не дихаеш после по баира...
Радвам се да те чуя.
да баирът е труден като опълчението на шипка. Уших се с имот за чието стопанисване почти нехая, но пък ми глътва време (един от минусите на личностния тип)
Баирът ще го вземам на абордаж, ако се наложи, Както казал класикът - горе на баира става панаира
Само да дойде и да втаса.. и да станат луканките ... и влизаме в опълчението с целия кеш
Сърфирам по ръба, пък ще видим дали ще ме баталяса вълната. Всеки преживян опит е полезен. Навих се да допусна още малко риск в шаха.
Винаги не е препоръка,
а очаквам и пикови стойности на годишните отчети при някои така да се каже знакови бфб дружества
Мисля че е рано за репа.. не знам дали аз остарявам и губя хичничеството в мен или просто съм научил все пак нещо за пазарите през тия вече 21 г. и ще играя една идея по-умно
*продължавам да държа около 15% кеш
Възрастта не е порок.
Усвоеният опит е по-важния.
Казали са хората "Не питай старило, питай патило"
Ps при мен кешът е почти на 40-50% (съобразявайки с недостатъчната БФБ ликвидност в някои моменти)
Мисля че е рано за репа.. не знам дали аз остарявам и губя хичничеството в мен или просто съм научил все пак нещо за пазарите през тия вече 21 г. и ще играя една идея по-умно
Коментар