IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук останаха ли оптимисти ? Няма май вече лупкачи на мечки !

Коментар

• Коментар

• Любо Леков
        https://www.youtube.com/watch?v=NnDQRDkRcCs

Коментар

• https://www.investor.bg/a/515-ikonom...ie-za-godinata

Да не се окаже поредната ' криза ' само лакърдия и поредна Възможност.
          Казвал съм и друг път. Много е вероятно да се случи меко приземяване, а не апокалиптичните очаквания. Причинитеза мен са следните :
          1 - Всички говорят и очакват голяма криза, дори и фризьорките редом с таксиджиите - знаем че истинската криза идва неочаквано а не тръбейки по всяка телевизия.
          2 - вижда се от графиките на индексите у нас и в света че сме в долната точка на корекция, защо мисля така ? - просто мисля че шока с войната удари също толкова ниска точка на графиката

3.И последно - когато настъпи корона кризата преди 2.5 години, мислехме че света ще се срине заедно с икономиката - да ама не, онова краткотрайно явление беше истинско дъно, затова че умната
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Баирът ще го вземам на абордаж, ако се наложи, Както казал класикът - горе на баира става панаира
            Само да дойде и да втаса.. и да станат луканките ... и влизаме в опълчението с целия кеш
            Да не се наложи да влизаме през комина, че хартишки няма кой да продава по някои позиции.
            Домашното вино и луканките също са опция. Последното е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              Тъй, ма всичко си е довреме. Да не дихаеш после по баира...
              Радвам се да те чуя.
              да баирът е труден като опълчението на шипка. Уших се с имот за чието стопанисване почти нехая, но пък ми глътва време (един от минусите на личностния тип)
              Баирът ще го вземам на абордаж, ако се наложи, Както казал класикът - горе на баира става панаира
              Само да дойде и да втаса.. и да станат луканките ... и влизаме в опълчението с целия кеш
              Сърфирам по ръба, пък ще видим дали ще ме баталяса вълната. Всеки преживян опит е полезен. Навих се да допусна още малко риск в шаха.
              Винаги не е препоръка,
              а очаквам и пикови стойности на годишните отчети при някои така да се каже знакови бфб дружества
              Last edited by precakanoto; 26.10.2022, 23:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ps при мен кешът е почти на 40-50% (съобразявайки с недостатъчната БФБ ликвидност)
                Тъй, ма всичко си е довреме. Да не дихаеш после по баира...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Мисля че е рано за репа.. не знам дали аз остарявам и губя хичничеството в мен или просто съм научил все пак нещо за пазарите през тия вече 21 г. и ще играя една идея по-умно

*продължавам да държа около 15% кеш
                  Възрастта не е порок.
                  Усвоеният опит е по-важния.
                  Казали са хората "Не питай старило, питай патило"
                  Ps при мен кешът е почти на 40-50% (съобразявайки с недостатъчната БФБ ликвидност в някои моменти)
                  Last edited by precakanoto; 26.10.2022, 22:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Мисля че е рано за репа.. не знам дали аз остарявам и губя хичничеството в мен или просто съм научил все пак нещо за пазарите през тия вече 21 г. и ще играя една идея по-умно

... Батя вдигна левъла...

Коментар

• По процент на месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

12 % допреди месец-два
                        Благодаря Poncho ! Тези 12% явно много им допадат на посредниците, преди няколко години процента беше същия когато се интересувах.

Коментар

• Мисля че е рано за репа.. не знам дали аз остарявам и губя хичничеството в мен или просто съм научил все пак нещо за пазарите през тия вече 21 г. и ще играя една идея по-умно

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                            Дали не е време за репа, какво ще каже Батя по въпроса ? Между впрочем някой наясно ли е какви са лихвите по репата в момента ?
                            12 % допреди месец-два

Коментар

• Като се завърти голямото колело тръгват и малките колела

Коментар

• Дали не е време за репа, какво ще каже Батя по въпроса ? Между впрочем някой наясно ли е какви са лихвите по репата в момента ?

Коментар

Working...
                                X