IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Прецакано ,кви са тия брътвежи.....какъв Димитров ден ти лопа под дъската,предстои Великден както и Гергев ден и който е гледал агънца ще
    лапа ,които не ще се облизва.Колкото до готината ти мечка най-вероятно си е чист ментак спирт + нещо си.
    Явно и пияните почнаха да постват в нета!? Едни време се пиянстваше в компания, а сега - насаме, пред Комп- а!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Случайно ми дадоха чаша с готина мечка, Приех, че може да не е предназменование Но знае ли се, дали не е възможен и вариантът на Дядо Коледа(y), който казваше, че луканките ще може да поизсъхнат още "до Димитровден, преди да станат годни за консумация" Има си някакъв афинитет към по-студените месеци, добрият старец Шегувам се, разбира се, не е препоръка
      Прецакано ,кви са тия брътвежи.....какъв Димитров ден ти лопа под дъската,предстои Великден както и Гергев ден и който е гледал агънца ще
      лапа ,които не ще се облизва.Колкото до готината ти мечка най-вероятно си е чист ментак спирт + нещо си.
      Last edited by Grosss; 05.04.2019, 20:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
        Стържем червената черта явно. Бавно и плавно. Никой не бърза за никъде.

https://imgur.com/a/uL0DxFh
        Случайно ми дадоха чаша с готина мечка, Приех, че може да не е предназменование Но знае ли се, дали не е възможен и вариантът на Дядо Коледа(y), който казваше, че луканките ще може да поизсъхнат още "до Димитровден, преди да станат годни за консумация" Има си някакъв афинитет към по-студените месеци, добрият старец Шегувам се, разбира се, не е препоръка

Коментар

• КФН не откри рекет по казуса Свилоза - Комисията за финансов надзор (КФН) обяви в петък резултатите от обещаната проверка на думите на шефа на Свилоза Красимир Дачев за предполагаем...

Коментар

• Стържем червената черта явно. Бавно и плавно. Никой не бърза за никъде.

https://imgur.com/a/uL0DxFh

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Не се сещам какви проценти печалба си заслужават такова чакане. Не си струва.
              Каква печалба,тях дисконти ги интересуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Голяма стагфлация на тая борса,като се закучат нещата свършване няма.
                Не се сещам какви проценти печалба си заслужават такова чакане. Не си струва.
                The strongest stand last.

Коментар

• Голяма стагфлация на тая борса,като се закучат нещата свършване няма.Какъв е смисълът от ежедневна търговия,
                  по-добре един път в седмицата или в месеца?
                  Last edited by Grosss; 05.04.2019, 12:31.

Коментар

• Ако наложат от ЕС ще наложат веднага визи за британците. Засега се разбира, че няма да има визи за до 90 дни в рамките на 180

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Германската индустрия е надолу но услугите и потреблението все още подържат икономиката. Безработицата е рекордно ниска а потребителското/бизнес доверие е на много добри нива. Дакс е 17% нагоре от дъното през декември.

Не е розово положението но все още държат фронта
                      Сега след 12 04 деня за Брексит Великобритания ще наложи ли визов режим за граждани на ЕС и в частност България?

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                        Die deutsche Industrie ist „fast schon im freien Fall“

Die deutsche Industrie erhält deutlich weniger Aufträge. Ein Analyst meint: „Die Weltwirtschaft zwingt die deutsche Industrie in die Knie.“ Auch die führenden Forschungsinstitute senken ihre Wachstumsprognose drastisch. Veröffentlicht/Aktualisiert: vor 1 Stunde

Германската индустрия е "вече почти в състояние на свободно падане".
                        Световното стопанство принуждава Германската индустрия да падне на колене.
                        Водещите изследователски институти също снижават драстично прогнозата си за растеж.

Някой би казал, че това е за темата ДАКС, на мен ми стои по-добре тук.
                        Абстрахираме се от силните и образни думи - това е просто журналистика в гонене на читатели. Гледаме отвъд и търсим, всеки според потребностите си, сериозната информация.
                        Германската индустрия е надолу но услугите и потреблението все още подържат икономиката. Безработицата е рекордно ниска а потребителското/бизнес доверие е на много добри нива. Дакс е 17% нагоре от дъното през декември.

Не е розово положението но все още държат фронта

Коментар

• Die deutsche Industrie ist „fast schon im freien Fall“

Die deutsche Industrie erhält deutlich weniger Aufträge. Ein Analyst meint: „Die Weltwirtschaft zwingt die deutsche Industrie in die Knie.“ Auch die führenden Forschungsinstitute senken ihre Wachstumsprognose drastisch. Veröffentlicht/Aktualisiert: vor 1 Stunde

Германската индустрия е "вече почти в състояние на свободно падане".
                          Световното стопанство принуждава Германската индустрия да падне на колене.
                          Водещите изследователски институти също снижават драстично прогнозата си за растеж.

Някой би казал, че това е за темата ДАКС, на мен ми стои по-добре тук.
                          Абстрахираме се от силните и образни думи - това е просто журналистика в гонене на читатели. Гледаме отвъд и търсим, всеки според потребностите си, сериозната информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

и от мен +, но за свилозаджията не бива да се хаби време, хер Начев, Не му вярвам на измишльотините принципно. Netware беше много прав за неговия случай (коментирано е мнооого отдавна у форума) Неговите приказки са от осанна до разпни го, и тако и вако, почти винаги като "емоциите на чорбаджията"
                            Та в случая за кфн, както го раздухва радетеля за чист и свят бг-капитализъм, какво можеше да се направи, ако човек има тази възможност - при това с известно забавление без изобщо и да се ядосва, а даже да го направи приятно изживяване ("Savage amusement" - имаше такъв готин албум на Скорпиънс, а не на др. Дре, но това е друго) ...
                            Просто можеше да си позволи, да каже на търсещите 20к, - ок бе другари, "дайте да дадем и да оправим работата по предложения начин" ... Но ако съм толко голям разбирач, както тоз се изписа, то и нямаше да бяга , а щеше да сезира орган за корупция, та с негова помощ можеха да се изобличат измамниците (кафеджиите - както той ги разправя) Така се прави, ако искаш, да направиш наистина нещо реално и да промениш, и ако няма от какво да се притесняваш, а не да ми се ядосваш, да се правиш на ощипана госпойца, и след половин година - разни телефонни историйки да сервираш,) И няма и да се сетиш даже да сваляш дружество от борсата, за едни 2о хил, мизерни лева, но срещу интереса на над 5000 акционери... И дали кфн не биха се намесили с контра, ако е било по тяхна вина!?, Но както е казано: О темпора, о морес, - но морес в смисъл "мор" Не точно като "мор мюзик, мор офън" а в превод: "за народа - хляб и зрелища".. сещаш се ... шоумени (без препоръки)
                            Прецакано, това напомняне ми беше твърде полезно. Ще обясня.
                            Забравил съм конкретното изказване на мрежата, а може и да не съм го срещнал. Познавайки се, това е напълно реалистична хипотеза. Когато загубя доверие към някого, първи приоритет ми става да намеря подходящ момент за да се разделим окончателно и се старая да не се обръщам пак към него. Знам, че това е грешка. Ние не търгуваме на борсата за да градим любовни отношение с мажоритари (стоящи зад тях физически лица), хартии и отрасли, а за да печелим пари. Да се спечелят пари от или чрез твърде неприятен персонаж е напълно реалистична перспектива, но за тази цел човек трябава де е опериран от чувства, спекулативно настроен и реактивен в реакциите си. Всичко това - кумулативно налично.
                            А на мен ми е дори откровено неприятно да продължа да следя новини за лица, с които не искам да имам повече вземане-даване. Така може да съм пропуснал и мнението на Мрежата. Е, стана ми приятно, че и той е мислил и усещал по сходен начин, впечатляващ колега е.

Изниква въпросът - защо вчера все пак прочетох статията, която постна Иносент. От слабост, любопитство, а и защото вече предприятието и конкретната личност не предизвикват в мен някакви интензивни усещания, а по-скоро безразличие.

Всъщност, може би беше подходящо с това да започна.
                            Нямам тук и отдавна са драснати от интересите и вниманието ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Разбира се че си го го представям, само че едно евро или долар ще се разменя за 6 лева.

Злато 4000
                              Софикс 1000 пункта в лева
                              При 6 лв за евро Софка трябва да отиде на 1800-2000 а златото скача 10 пъти при възходящ тренд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

След като свърши кризата на Западния фронт и година по късно ще почне развиделяване и при нас...
                                За сега не е почнала.....така че Как си преставяте примерно ДАУ на 13 к или ДАХ на 7К а ние катерим 1000 Софикс....
                                Време за спекула ,чудесно
                                ....
                                Разбира се че си го го представям, само че едно евро или долар ще се разменя за 6 лева.

Злато 4000
                                Софикс 1000 пункта в лева
                                Last edited by Todor Sabev; 04.04.2019, 00:04.

Коментар

Working...
                                X