If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ще ходиш ли, да ги видиш трофей-бабаитите? Такъв финал едва ли ще се случи пак. чак и аз се замислих, но като ги знам. какви са зулумаджии в срещите между тях и се разкандардисах :
финала не е за изпускане и изобщо не се притеснявай за зулумаджии ........ може да стане сложно само ако двете софийски нарко-агитки дойдат да отмъщават ......... но те обикновенно стигат само до пукане на гуми на пловдивски коли по време на мача ....... затова пловдивски МПС-та не е препоръчително да спират в района на националния стадион
ще ходиш ли, да ги видиш трофей-бабаитите? Такъв финал едва ли ще се случи пак. чак и аз се замислих, но като ги знам. какви са зулумаджии в срещите между тях и се разкандардисах :
Да бе! Данъчни облекчения в БГ кочината? Да бе, да! Ама друг път!
Еконт, Спиди и другите куриери вече ще трябва да плащат ДДС за всяка пратка.... т.е. 20% поскъпване на услугите... Ноооо, фалиралата вече държавна поща няма да ги плаща тези 20%. Пазарна икономиока по Бай Ганьовски....
И с цялата си наглост НАП искат и "дължимото ДДС" за 5 години назад! Безочие и наглост до безкрая!
Ципрас предлага намаляване на ДДС на хранителната промишленост от 24% на 13 % и на доставка на газ и ток от 13% на 6 %, плюс 13 пенсия за пенсионерите. Всичко това финансирано от бюджетния излишък, който правят.
А ТУК АЙДУЦИТЕ МИЛИЦИОНЕРКОМУНИСТИ ВСЕ ПОВЕЧЕ КРАДАТ..
Мислят и за народа бе Кире, къде ги сравняваш с нашите пиявици и айдуци!
Я какво червено перде навсякъде из борсите, само нашия индекс зелен към момента !?
Да не би, да сме го докарали вече до дъното без да се усетим!?, как го виждаш ?
--------- Гърция предвижда пакет от мерки за растеж и повишаване стандарта на живот
Сред мерките, които Ципрас обяви, че ще бъдат одобрени незабавно и приложени още тази година, е намаляване на ДДС за общественото хранене от 24 на 13 процента, както и прехвърляне на храните в категорията на облагане с 13 процента. ДДС се намалява и за електроенергията и природния газ от 13 на 6 процента както за домакинствата, така и за предприятията.
Ципрас обеща, че ще бъде изплатена и 13-а пенсия на пенсионерите. Ще бъде запазен без намаление и необлагаемият минимум.
През 2020 г. ще бъде намален данъкът солидарност, ДДС на стоките и услугите от 13 на 11 процента в много от категориите, ще бъдат въведени и данъчни облекчения за жителите на островите, ще бъде намалена и стойността на отоплението в планинските райони.
В Германия, Гърция и Китай ще намаляват данъците - страхуват се от рецесия. В БЪЛГАРИЯ БОКО ТИКВАТА УВЕЛИЧАВА ДАНЪЦИТЕ ЗА ДА ДОКАРА РЕЦЕСИЯ И ИКОНОМИЧЕСКА КАТАСТРОФА. Баси тъпака
Ципрас предлага намаляване на ДДС на хранителната промишленост от 24% на 13 % и на доставка на газ и ток от 13% на 6 %, плюс 13 пенсия за пенсионерите. Всичко това финансирано от бюджетния излишък, който правят.
А ТУК АЙДУЦИТЕ МИЛИЦИОНЕРКОМУНИСТИ ВСЕ ПОВЕЧЕ КРАДАТ..
Коментар