Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Падат с оборот от ~100К на ден. Аз дивидента си го прибирам така или иначе. Мечият пазар едва ли ще напълно безкрен, не мислиш ли?
Аз си имам един куп акции по няколко броя....от Хранков насам....до КОРП и Енемона ...да зная какво ме чака ако не излеза навреме....
А ти да не мислиш че бичия маркет в Щатите е безкраен......
Характерно че дивидент не значи нищо за участниците а само за спекулантите ....при срив се губят дивидентите ти до края на века....а може и акциите ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа..Хаа..Ами защо падат индексите , а не са вече 1000..Да не гледате някоя друга борса..Хайде бийте мечките, че само 116 090 е оборотеца..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Искам да видя как ще се отрази на БФБ-то, когато отрежат Тиквата и калинките му за еврозоната...Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
разликата в доходността може да е 6-7 пъти, но разликата в риска е поне 15 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
10 кинта обещетение
Искам да видя как ще се отрази на БФБ-то, когато отрежат Тиквата и калинките му за еврозоната...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДа им траснат една глоба от няколко милиона ,че да се стреснат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа..Хаа..Ами защо падат индексите , а не са вече 1000..Да не гледате някоя друга борса..Хайде бийте мечките, че само 116 090 е оборотеца..
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение"Бул инс" смята, че загиналите в Своге, са пътували на автостоп
https://www.dunavmost.com/novini/bul...li-na-avtostop
И вие чакате ОптимизЪм
- 1 like
Коментар
-
"Бул инс" смята, че загиналите в Своге, са пътували на автостоп
https://www.dunavmost.com/novini/bul...li-na-avtostop
И вие чакате ОптимизЪм
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСлед 01.06 и хората около Донев ако на купят малко... може пък да обърнем. Явно не ще да пада повече
- 2 Харесвания
Коментар
-
разликата в доходността може да е 6-7 пъти, но разликата в риска е поне 15 пъти
Не се заяждам...
Коментар
-
разликата в доходността може да е 6-7 пъти, но разликата в риска е поне 15 пътиВсичко е на гът фийлинг.
Коментар
Коментар