If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаа..Разбира се, че корумпираните комунисти диктатори винаги печелят избори..Даже и създават наследствена власт.. Оптимизма се отлага , така , че честито на милиционеркомунистите и феновете им..А БФБ ли, ами все така нищо и все така повече от нищото..
Както знаете, не съм голям фен на чертичките особенно на БФБ
Но отнво искам да изкажа тезата си, че щом вече не искат да ходят на долу, може би скоро ще тръгнат нагоре. БГТР30 отказа да прави тестове, а мисля че и при Софикс видяхме че по-надолу хич не му се слиза
-Нека видим сряда-четвъртък какъв дивидент ще даде Хим-а(те май се превърнаха в най-много раздаващата пари компания в абс. ст-ст)
-От 01.06. и инсайдърите на Софарма може да се разшетат по пазара;
-Новини(позитивни) около банките също биха били добър катализатор;
-През месец Юни и сметките ни ще започнат да се пълнят с дивиденти!
-Тиквун явно оставка няма да хвърли независимо от резултатите на изборите. Все пак Главен прокурор трябва да избере, така че да не го гонят
Други мнения?
Успех на всички!
голям тюрлюгювеч, големи мераци, големи сравнения, голямо чудо ....... накрая едно голямо нищо...
Само един въпрос тъй като съм голям лаик относно репата. Какво пречи на човек да поиска бърз кредит за 5000 лева на пример? Кредита постъпва по сметката за няколко часа след което мисля че имаш 14 дни да го откажеш, т.е. време от банката през което време да ти отпусне кредит на далеч по-добри условия от репото, като 6,7 или 8% на пример и ТО ГОДИШНА ЛИХВА . Просто не виждам смисъл от репа.
Мда, спекуланта ти е отговорил.. Уреди ме с потребителски кредит за 150 К лв. при 6-8 % лихва и веднага получаваш 1% комисионна за теб
Коментар