IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Градус АД и БФБ vs Веуоnd Меаt, ĸoятo дeбютиpa нa "Уoлcтpийт" пpeз мaй, a aĸциитe ѝ пocĸъпнaxa c 570%

https://money.bg/finance/beyond-meat...EIose8Yg1cYzkg

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

не че нещо, но да си продадеш акциите (не ги знам какви са де) и да си купиш къща в настоящия момент, е като да се уволниш от армията и да си купиш фабрика на 08.09 в онази специална година. Обаче всеки си знае
      Много точно. То и аз между другото съм в такава ситуация, но за по-малко пари. Просто се налага точно сега да обезщетявам роднини за част от апартамент. Може и на неговия приятел да му се налага също подобно нещо по причини, независещи от него самия.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Тя тяхната продажба е от нужда, купуват къща ! Просто използвам момента днес !
        не че нещо, но да си продадеш акциите (не ги знам какви са де) и да си купиш къща в настоящия момент, е като да се уволниш от армията и да си купиш фабрика на 08.09 в онази специална година. Обаче всеки си знае
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• https://www.24chasa.bg/novini/articl...bsjHjjeYHnpMIo

Рекорден износ за първите 4 месеца.

Коментар

Поводът си е основателен особено ако жената твърдо настоява Иначе цените на имотите са доста надути на фона стандарта и борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Тя шуро-баджанащината ясно че е навсякъде в България ама като продадеш да не ти се сърдят след това че тоя мечи пазар няма да е още дълго време

Коментар

Шуро-баджанащината от татово време си продължава ! Нищо не се е променило от тогава. Днес деня без такси ми дойде добре да разпродам портфейла на приятел !
                Тя шуро-баджанащината ясно че е навсякъде в България ама като продадеш да не ти се сърдят след това че тоя мечи пазар няма да е още дълго време

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Следизборно и без „злоба” – много въпроси за имотите на Борисов, братчеда му Ради и роднини

https://e-vestnik.bg/30516/sledizbor...YiTHblUOBYpdng

Като нямаме братчеди ще висим на БФБ..
                  Шуро-баджанащината от татово време си продължава ! Нищо не се е променило от тогава. Днес деня без такси ми дойде добре да разпродам портфейла на приятел !

Коментар

• Следизборно и без „злоба” – много въпроси за имотите на Борисов, братчеда му Ради и роднини

https://e-vestnik.bg/30516/sledizbor...YiTHblUOBYpdng

Като нямаме братчеди ще висим на БФБ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ташунко, без да те обиждам, но ти не спиш ли? В УСА не е ли забранено на тираджиите да карат след полунощ?
                      Загледах се в един филм.Правилата за каране са много по-либерални отколкото в Европа.Разрешени са 11 ч каране плюс 1 при затруднени условия.Тук може да се движат камионите по всяко време.Въобще всичко е различно.Да не говорим за заплащането,че там на мнозина ще им спре дишането.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Хихихи!! Малиии ужас !!
                        Ташунко, без да те обиждам, но ти не спиш ли? В УСА не е ли забранено на тираджиите да карат след полунощ?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          ПУНТА МАРА- , БОРСА ,СПОРТ, ИКОНОМИКА, ДЪРЖАВА..
                          Пълен цирк.Особено бфб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                            Специалната възможност ще важи при до 15 въведени и изпълнени през „Деня за акции“ поръчки на физическо лице с обем не повече от 2,000 лв. на единична изпълнена поръчка.

направо да полудееш то едни ОБЕЕЕЕМИ,
                            Хихихи!! Малиии ужас !!

Коментар

• Това е насочено главно към дребните, така че за мен е ок. Може да се възползвам даже да изчистя някои губещи позиции, с по-малка загуба. Според мен ще е хубаво, ако го правят 2 пъти годишно.
                              Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                                Специалната възможност ще важи при до 15 въведени и изпълнени през „Деня за акции“ поръчки на физическо лице с обем не повече от 2,000 лв. на единична изпълнена поръчка.

направо да полудееш то едни ОБЕЕЕЕМИ,

Те и ползвателите си го заслужават, погледни само обемите им на мераклиите за акции

Коментар

Working...
                                X