If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не че нещо, но да си продадеш акциите (не ги знам какви са де) и да си купиш къща в настоящия момент, е като да се уволниш от армията и да си купиш фабрика на 08.09 в онази специална година. Обаче всеки си знае
Много точно. То и аз между другото съм в такава ситуация, но за по-малко пари. Просто се налага точно сега да обезщетявам роднини за част от апартамент. Може и на неговия приятел да му се налага също подобно нещо по причини, независещи от него самия.
Тя тяхната продажба е от нужда, купуват къща ! Просто използвам момента днес !
не че нещо, но да си продадеш акциите (не ги знам какви са де) и да си купиш къща в настоящия момент, е като да се уволниш от армията и да си купиш фабрика на 08.09 в онази специална година. Обаче всеки си знае
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Шуро-баджанащината от татово време си продължава ! Нищо не се е променило от тогава. Днес деня без такси ми дойде добре да разпродам портфейла на приятел !
Тя шуро-баджанащината ясно че е навсякъде в България ама като продадеш да не ти се сърдят след това че тоя мечи пазар няма да е още дълго време
Шуро-баджанащината от татово време си продължава ! Нищо не се е променило от тогава. Днес деня без такси ми дойде добре да разпродам портфейла на приятел !
Ташунко, без да те обиждам, но ти не спиш ли? В УСА не е ли забранено на тираджиите да карат след полунощ?
Загледах се в един филм.Правилата за каране са много по-либерални отколкото в Европа.Разрешени са 11 ч каране плюс 1 при затруднени условия.Тук може да се движат камионите по всяко време.Въобще всичко е различно.Да не говорим за заплащането,че там на мнозина ще им спре дишането.
Специалната възможност ще важи при до 15 въведени и изпълнени през „Деня за акции“ поръчки на физическо лице с обем не повече от 2,000 лв. на единична изпълнена поръчка.
Това е насочено главно към дребните, така че за мен е ок. Може да се възползвам даже да изчистя някои губещи позиции, с по-малка загуба. Според мен ще е хубаво, ако го правят 2 пъти годишно.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Специалната възможност ще важи при до 15 въведени и изпълнени през „Деня за акции“ поръчки на физическо лице с обем не повече от 2,000 лв. на единична изпълнена поръчка.
направо да полудееш то едни ОБЕЕЕЕМИ,
Те и ползвателите си го заслужават, погледни само обемите им на мераклиите за акции
Коментар