Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеИнфлацията у нас е 3-4%, виж какво казва партията и какво изнася НСИ като статистика. Виж и какъв е официалния ръст на БВП според официозите, пак 3% грубо. Къде ги видя тези 15% ти си знаеш.
аз ти написах каква е инфлацията на стоки от първа необходимост:
- хранителни стоки - пилешко +20%, свинско +20%, телешко +20% и т.н.
- ВИК - в Пловдив за 2 години цената се покачи с 100% ....... от 1,20 в момента на 2,40 лв. за м3
- ел.енергия + 10%
това е за последните 2 години ........ сложи и инфлацията за следващата година и общо за трите години ще надмине 20%
аз така виждам нещатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Харесва ли ти пък мойта прогноза в интервала между май и юли 2020 г да се видят 480 - 490 пункта.... това е най късната дата или по ниския и по бързия спад е възможен и по рано......
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Интересно почна да купуваш и стана полОвин бик......
ако си следил темите "оптимизма на БФБ" и "Химипорт" сигурно знаеш това ....... а и винаги можеш да прочетеш какво съм писал преди година
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеа нищо не казваш даже и да минат западните проблеми КОЙ ще купува ...БФБ акции .
Това със ССВ и ХИМ са Велики ама притежават кухи акции на кухи фирми....а пенсииките идват да им се плаща...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене е така
инфлацията за последните 2 години е над 15% ...... погледни цените на нещата от първа необходимост => хранителните стоки, ВиК, ел.енергия, парно
за последните 2 години повечето акции са с над 30% надолу ........ за да стигне Софикс там където беше преди 25 месеца са необходими почти 30% ъп
очаквам следващата година "сметката" да се изравни и "паритета" да се възстанови ...... затова прогнозирам над 40% повишение за Софикс до края на 2020
Коментар
-
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеВъзможен вариант. Обаче честно не искам да става. За да стане подобно нещо, значи през това време трябва да ни удари една лека галопираща инфлация от 15-20%, като естествено и цените на акциите ще отскокнат с нещо подобно. Но ще е пирова победа. Не че е невъзможно с камарите евро пуснати последните години на дадени хора и банки, просто е въпрос на време.
инфлацията за последните 2 години е над 15% ...... погледни цените на нещата от първа необходимост => хранителните стоки, ВиК, ел.енергия, парно
за последните 2 години повечето акции са с над 30% надолу ........ за да стигне Софикс там където беше преди 25 месеца са необходими почти 30% ъп
очаквам следващата година "сметката" да се изравни и "паритета" да се възстанови ...... затова прогнозирам над 40% повишение за Софикс до края на 2020fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
този път удариха Маджо и Велев ....... но след 6 месеца ще има реванш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
като изявен аматьор и новобранец ще дам и аз моята прогноза без никой да ме е питал
Никиту прогнозира в следващите 6-12 месеца Софикс да стигне 715 пункта (до 3-и септември)
моята прогноза е след средата на ноември БФБ да започне да се повишава и през следващите 13 месеца (до края на 2020 г.) Софикс да е стигнал до 820 пункта
надявам се да погледнете на аматьорщината ми от високата кула в която сте се разположили с необходимата доза благородство и високомерие като не ми обръщате внимание...
Интересно почна да купуваш и стана полОвин бик.....а нищо не казваш даже и да минат западните проблеми КОЙ ще купува ...БФБ акции .
Това със ССВ и ХИМ са Велики ама притежават кухи акции на кухи фирми....а пенсииките идват да им се плаща...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекато изявен аматьор и новобранец ще дам и аз моята прогноза без никой да ме е питал
Никиту прогнозира в следващите 6-12 месеца Софикс да стигне 715 пункта (до 3-и септември)
моята прогноза е след средата на ноември БФБ да започне да се повишава и през следващите 13 месеца (до края на 2020 г.) Софикс да е стигнал до 820 пункта
надявам се да погледнете на аматьорщината ми от високата кула в която сте се разположили с необходимата доза благородство и високомерие като не ми обръщате внимание...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
От друга страна, изцепването с дългосрочни прогнози е много характерно за аматьори и новобранци.Дори най-големите и известни финансови акули и спекуланти като Сорос, Уорън Бъфет, Рей Далио не могат да предвидят накъде ще отиде пазара след месец, а тия от експат тръгнали правят дългосрочни предсказания за цяла година напред, все едно са врачки със свръх-естествени способности.
Аматьори отвсякъде.
надявам се да погледнете на аматьорщината ми от високата кула в която сте се разположили с необходимата доза благородство и високомерие като не ми обръщате внимание...fuск the bеаr - give me the bееr
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениепри криза, всеки се спасява поединично ....
тъй като темата е за оптимизма - ето какво мисля аз за следващата ракета на БФБ - Момина Крепост !!!
знам как звучи на фона, но съм уверен, че братя Гарови ще направят от една изоставена мома, прекрасна и желана девойка !!!
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...0%B4-5mr-momkr
https://www.investor.bg/companies/MOMKR/view/fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение"Монбат" и "Албена" се връщат в SOFIX
Махат "М+С хидравлик" и "Стара планина Холд", а "слагат" едно дружество от рестораньорския бизнес и едно от туристическия. Струва ми се, че е необходимо да се въведат и други критерии, иначе се нарушава равновесието.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
"Монбат" и "Албена" се връщат в SOFIX
Махат "М+С хидравлик" и "Стара планина Холд", а "слагат" едно дружество от рестораньорския бизнес и едно от туристическия. Струва ми се, че е необходимо да се въведат и други критерии, иначе се нарушава равновесието.
- 1 like
Коментар
-
при криза, всеки се спасява поединично ....
тъй като темата е за оптимизма - ето какво мисля аз за следващата ракета на БФБ - Момина Крепост !!!
знам как звучи на фона, но съм уверен, че братя Гарови ще направят от една изоставена мома, прекрасна и желана девойка !!!
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...0%B4-5mr-momkr
https://www.investor.bg/companies/MOMKR/view/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми какво да кажат..Вижте пичове..досега Ви лъгахме за голяма доходност и мисия Лондон, ама теглете си парите защото все сте на загуба..Като са започнали с лъжите та докрай..С тези крадливи комунисти ръста ще го гледаме през крив макарон..
От друга страна, изцепването с дългосрочни прогнози е много характерно за аматьори и новобранци.Дори най-големите и известни финансови акули и спекуланти като Сорос, Уорън Бъфет, Рей Далио не могат да предвидят накъде ще отиде пазара след месец, а тия от експат тръгнали правят дългосрочни предсказания за цяла година напред, все едно са врачки със свръх-естествени способности.
Аматьори отвсякъде.
Last edited by Frosty; 11.09.2019, 14:19.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Промяната на цените за 1 година спрямо печалбите през 2019 и 2018. Печалбите са значително по добри а цените са надолу
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар