If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Губиш се в голямата картина и не знаеш къде се намираш.Също когато купи Балонерко,точно СЛЕД като счупи 15 месечен бичи тренд
За последно ти отварям очите и те обучавам.
Това което ти виждаш като някъв "фалшив пробив" е чисто и просто пореден неуспешен опит да се чупи мечата trend линия от началото на 2022 Гледай и белким почне за загрява реотана след 2-3 дена
През декември предстои първичното публично предлагане на ІТF Group. Компанията планира да пласира до 700 хил. нови акции на ВЕАМ пазара на БФБ.
Дни преди предстоящо IPO, ІТF Group и ЕЛАНА Трейдинг Ви канят на Интерактивна дискусия със Светослав Ангелов - едноличен собственик и изпълнителен директор на компанията.
По време на дискусията, ще бъдат представени плановете за растеж на ІТF Group чрез IPO на пазара BEAM на БФБ.
А това в ляво какво е? някаква аномалия,която си решил да игнонираш ? Момче,тренд линии не се чертаят така !!! Ти си не в първи клас,ами направо в детската градина Иди изкарай един първоначален курс по ТА,че ми омръзна да ти посочвам дебилските грешки.
Рибарче, аз си мислих, че имаш средни познания по ТА, но с всеки твой пост разбирам че по-скоро са начални. Явно си прочел до средата някоя книга по ТА и си приключил с четенето Ти правиш ли разлика между трендлиния, подкрепа и съпротива? Нали ти казах, че пробитата подкрепа се превръща в съпротива и обратно, но явно този урок си го забравил. Ама постарай се да ги помниш тези неща, за да не се излагаш. Достатъчно се изложи с прогнозите си за Алтерко и Химимпорт
Губиш се в голямата картина и не знаеш къде се намираш.Също когато купи Балонерко,точно СЛЕД като счупи 15 месечен бичи тренд
За последно ти отварям очите и те обучавам.
Това което ти виждаш като някъв "фалшив пробив" е чисто и просто пореден неуспешен опит да се чупи мечата trend линия от началото на 2022
Гледай и белким почне за загрява реотана след 2-3 дена
Тази графика я пускам специално за Рибарчето, за да види какво е фалшив пробив в ТА и как се случват нещата в реалната търговия Това е последния урок от мен и оттук нататък да чете и да се учи сам
А това в ляво какво е? някаква аномалия,която си решил да игнонираш ? Момче,тренд линии не се чертаят така !!! Ти си не в първи клас,ами направо в детската градина Иди изкарай един първоначален курс по ТА,че ми омръзна да ти посочвам дебилските грешки.
Коментар