Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
СФТРД, Мбат, Хика, Планината...
п.п. не излизат ли прекалено рано на Софикс 500?!?!
Коментар
-
Коментар
-
п.п. не излизат ли прекалено рано на Софикс 500?!?!търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Кажи по коя позиция ти е интересно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой ще ме просвети ли - Алианц ли сипят по доста позиции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Важното е Мизия да е по-скъпо от всичкотърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеЗабелязвате ли, как балоните при Корадото и Мцх се разминаха по цена.
До скоро МЦХ беше с по-голяма цена, но след като се сви малко, вече слезе под Корадото.
Не вярвам и то да удържи дълго на балонна височина, докато другите около него започват да се съобразяват с гравитацията
Коментар
-
Забелязвате ли, как балоните при Корадото и Мцх се разминаха по цена.
До скоро МЦХ беше с по-голяма цена, но след като се сви малко, вече слезе под Корадото.
Не вярвам и то да удържи дълго на балонна височина, докато другите около него започват да се съобразяват с гравитациятатърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
От Елана ми казаха, че те разпродават, особено онези твоите подценени позиции, от които имат.Благодаря!
Тия пък имат 4,8% от УПФ-то на БФБ. Колко ще им срине доходността при колапс ...Last edited by tony1975; 28.10.2019, 17:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой ще ме просвети ли - Алианц ли сипят по доста позиции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Борсата в България реагира с тотално почервеняване на предизборната "победа" на Бойко Борисов и гербаджийските глупаци. Защо така?
Коментар
Коментар