US експерт: Приближаващата финансова криза ще е в пъти по-тежка от 2008 г Задлъжнялостта на домакинствата е на рекордно равнище, а корпоративният дълг също е на исторически висока стойност
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Имаш го ,Последния път когато снесе поста си Софикс беше 587 пункта......
Сега е 556 пункта ....
Харесва ми да има краткосрочни купувачи иначе как ще продам падащите си ножове.....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Ясно, имаме перфектен сигнал за ръст
Сега е 556 пункта ....
Харесва ми да има краткосрочни купувачи иначе как ще продам падащите си ножове.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Добре ли си?
В следващите 10 дни след отчетите тествате 550 и после ако нивото не издържи следващата спирка е около 510-520! Ако издържи ще видиме 570-580 и после пак тестване на 550......мисля че след НГ ще видиме 500 ...
Не е препоръка!М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеEIOPA подкрепи влизане на България в чакалнята на еврозоната и банковия съюз - Капитал
https://www.capital.bg
Значи всичко е 6, чакаме само "по неофициална информация вече ПИБ и Инвестбанк имат готови планове как смятат да преодолеят идентифицирания капиталов недостиг", тогава пиба става 6 лева, а софикс 1000
В следващите 10 дни след отчетите тествате 550 и после ако нивото не издържи следващата спирка е около 510-520! Ако издържи ще видиме 570-580 и после пак тестване на 550......мисля че след НГ ще видиме 500 ...
Не е препоръка!
- 1 like
Коментар
-
EIOPA подкрепи влизане на България в чакалнята на еврозоната и банковия съюз - Капитал
https://www.capital.bg
Значи всичко е 6, чакаме само "по неофициална информация вече ПИБ и Инвестбанк имат готови планове как смятат да преодолеят идентифицирания капиталов недостиг", тогава пиба става 6 лева, а софикс 1000Last edited by dex; 29.10.2019, 18:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oio Разгледай мнениеИ да е дирижабъл, и да не е, това е без значение ако само си седим и няма оборот. За да печелим трябва да има оборот, без оборот не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеБе то софикс е един от дирижаблите бе аркадаш, като се замисля, прав си за набалончените
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКаквото такова... Във времена на толкова набалончени активи, да се допълва при Софикс 550 си е чуден шанс
Успех на всички!
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеСъсипахте я тая борса. Няма кой дори рекламна доходност да и направи :-)
Споко ще дойде момента и ще запушат входа....
Да му мислим дребните....че чакаме Годо.
Коментар
Коментар