IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Черен петък
    Той Черния петък обикновено е един ден, а не с години като при нас

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
      Странна ситуация на БФБ. Печалбите растат, цените на акциите падат....
      Черен петък

Коментар

• Странна ситуация на БФБ. Печалбите растат, цените на акциите падат....
        Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Тия дето не ги кефи да гонят комарите май месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Спекулант/и оптимист/и ще да е/са.
            Месец декември винаги е бил месец на отимизма и най-бичият месец,няма какво да се чудим.Газззз до дупка.
            Last edited by Grosss; 29.11.2019, 12:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Чок спекулантите май започнаха да излизат на дансинга.
              Спекулант/и оптимист/и ще да е/са.

Коментар

• Чок спекулантите май започнаха да излизат на дансинга.

Коментар

• Днес е Тенскгивинг в Америка обаче седмици преди това нищо не показа,че се задава този празкик както предните години.А повярвайте за американците товс е голям празник.Липсваше онова движение на товари което предните години го имаше.С една дума мнението ми,че има криза се потвърждава.Кога ще го обявят официално не мога да кажа,но това ще се случи.Затова дръжте кеша и внимателно,че може 2007 да ни се види детска игра . Поне така казват някой световни светила по икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Международната агенция Fitch промени перспективата по рейтинга на Българската банка за развитие от положителна на стабилна. Така за пръв път оценката за кредитоспособността на институция става по-лоша от тази на собственика й в лицето на държавата, която по скалата на Fitch е на ниво BBB с положителна перспектива...

Къде полази Де Пето трева не никне, а може и държава да тикне...

Коментар

• Международната агенция Fitch промени перспективата по рейтинга на Българската банка за развитие от положителна на стабилна. Така за пръв път оценката за кредитоспособността на институция става по-лоша от тази на собственика й в лицето на държавата, която по скалата на Fitch е на ниво BBB с положителна перспектива...
                      Оценката остава BBB, но може да бъде свалена с една степен, ако банката продължи експанзията си при корпоративните заеми

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                        Наздраве и от мен! Карайте я по-спокойно. Да припомня само, че парите далеч не са най-важното нещо в живота.

Апропо, според мен преди няколко дни, поне тук във форума надълго и нашироко обсъдихме темата “Какво по дяволите прави правителството по въпроса?”, което ми подсказва че вече подминаваме т. 10 от класическата графика и се насочваме към т.11 “Достатъчно! Продавам!”.

Което пък означава, че през април-май може и да стигнем т.14 от където да се изстреляме право нагоре... може би? Здраве и успех желая на всички!

Коментарът ми не е препоръка за ПП на ЦК. Имам достатъчно.

Май да не стане септември и обърне на знак предупреждение за "високо напрежение"

Коментар

• Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                            Наздраве и от мен! Карайте я по-спокойно. Да припомня само, че парите далеч не са най-важното нещо в живота.

Апропо, според мен преди няколко дни, поне тук във форума надълго и нашироко обсъдихме темата “Какво по дяволите прави правителството по въпроса?”, което ми подсказва че вече подминаваме т. 10 от класическата графика и се насочваме към т.11 “Достатъчно! Продавам!”.

Което пък означава, че през април-май може и да стигнем т.14 от където да се изстреляме право нагоре... може би? Здраве и успех желая на всички!

покажи графиката,че някой хора не те разбират какво приказваш.....

Коментар

• Наздраве и от мен! Карайте я по-спокойно. Да припомня само, че парите далеч не са най-важното нещо в живота.

Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                                "Кой не види дънце - да не види слънце." , Наздраве
                                хахаха, и да паднем и да бием пак ще се напием

Коментар

Working...
                                X