If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес е Тенскгивинг в Америка обаче седмици преди това нищо не показа,че се задава този празкик както предните години.А повярвайте за американците товс е голям празник.Липсваше онова движение на товари което предните години го имаше.С една дума мнението ми,че има криза се потвърждава.Кога ще го обявят официално не мога да кажа,но това ще се случи.Затова дръжте кеша и внимателно,че може 2007 да ни се види детска игра . Поне така казват някой световни светила по икономика.
Международната агенция Fitch промени перспективата по рейтинга на Българската банка за развитие от положителна на стабилна. Така за пръв път оценката за кредитоспособността на институция става по-лоша от тази на собственика й в лицето на държавата, която по скалата на Fitch е на ниво BBB с положителна перспектива...
Къде полази Де Пето трева не никне, а може и държава да тикне...
Международната агенция Fitch промени перспективата по рейтинга на Българската банка за развитие от положителна на стабилна. Така за пръв път оценката за кредитоспособността на институция става по-лоша от тази на собственика й в лицето на държавата, която по скалата на Fitch е на ниво BBB с положителна перспектива...
Наздраве и от мен! Карайте я по-спокойно. Да припомня само, че парите далеч не са най-важното нещо в живота.
Апропо, според мен преди няколко дни, поне тук във форума надълго и нашироко обсъдихме темата “Какво по дяволите прави правителството по въпроса?”, което ми подсказва че вече подминаваме т. 10 от класическата графика и се насочваме към т.11 “Достатъчно! Продавам!”.
Което пък означава, че през април-май може и да стигнем т.14 от където да се изстреляме право нагоре... може би? Здраве и успех желая на всички!
Коментарът ми не е препоръка за ПП на ЦК. Имам достатъчно.
Май да не стане септември и обърне на знак предупреждение за "високо напрежение"
Наздраве и от мен! Карайте я по-спокойно. Да припомня само, че парите далеч не са най-важното нещо в живота.
Апропо, според мен преди няколко дни, поне тук във форума надълго и нашироко обсъдихме темата “Какво по дяволите прави правителството по въпроса?”, което ми подсказва че вече подминаваме т. 10 от класическата графика и се насочваме към т.11 “Достатъчно! Продавам!”.
Което пък означава, че през април-май може и да стигнем т.14 от където да се изстреляме право нагоре... може би? Здраве и успех желая на всички!
покажи графиката,че някой хора не те разбират какво приказваш.....
Коментар