Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеСигурно съди за другите по себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТи защо реши, че целта му е да набута 10-20 спекуланта с по 10-20 хил.лв. надолу?/и то печалбите от операцията няма да са в неговия джоб/. Играта му е единствено активите на фонда да растат, а това е и в наш интерес.
Аз така го виждам... но не го виждам скъпи дялове при политическа криза ,купувани от глупави чужденци....Last edited by Монти; 15.11.2016, 13:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТи защо реши, че целта му е да набута 10-20 спекуланта с по 10-20 хил.лв. надолу?/и то печалбите от операцията няма да са в неговия джоб/. Играта му е единствено активите на фонда да растат, а това е и в наш интерес.
Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
?Безценен ориентир си монти ! Още малко трябва да понабереш на БФБ - за да избухне !
Подай си заявлението и току виж Н .В и Н. Я. се възползвали от мерака ти за шортване.
А и кеша във фонда ще е впечатляващ за чужди и наши мераклии, че кой ти бяга от налични ???
-"ПАРИ налични 14,10, 6,655,492 0.00% 27.87%"
15,10, -6,581,050 0.00% 27.50%
утрояване от теб чакатLast edited by inta53; 15.11.2016, 13:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОбичам пишман спекулантите с двата крака.....сега гледаме първо действие
пи,пи, пии искаш ли патенце ,зрънце ....
следва шат на патката главата...
В момента на клона има много спекуланти и много разчитат на Василев ... да им разтовари акциите , това спира само в момента разпродажбите....даже вдигат цената на софикс за да има желание да купува на пазарна....
Той да не е патица............
Аз ако съм на него ще им изтупам портфеилите в следващите няколко месеца....
Не е препоръка.../и то печалбите от операцията няма да са в неговия джоб/. Играта му е единствено активите на фонда да растат, а това е и в наш интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТърговията е сладко нещо и никога няма да умре... ще намерят начин,как да
търгуват през 50 %.
пи,пи, пии искаш ли патенце ,зрънце ....
следва шат на патката главата...
В момента на клона има много спекуланти и много разчитат на Василев ... да им разтовари акциите , това спира само в момента разпродажбите....даже вдигат цената на софикс за да има желание да купува на пазарна....
Той да не е патица............
Аз ако съм на него ще им изтупам портфеилите в следващите няколко месеца....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеРастежът на икономиката се ускорява
През третото тримесечие на годината брутният вътрешен продукт (БВП) на България по сезонно изгладени данни нараства с 3.5% спрямо същото тримесечие на предходната година. Това показват експресните оценки на Националния статистически институт.
Брутната добавена стойност се увеличава с 2.5%.
От данните се вижда, че това се дължи в по-голяма степен на износа, който през периода юли - септември нараства с 8.5 на сто на годишна база, и в по-малка степен на крайното потребление, което се увеличава с 1%.
http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/11..._se_uskoriava/Икономиката много засили и това е все още при консервативна фискална политика на държавата и почти никакъв ръст в кредитирането. Тук реално може да ръстем в момента с 5% та дай боже да видим още по силен ръст в близко бъдеще!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетака е ,но съм сложил въдица в поне 20 позиции на нива между 15 и 20 % в момента и то по няколко поръчки...
Ако ги изтегля в някой позиции няма да има купувачи.....и съм затворил компа....щото мозъка ми казва да ги махна всичките.....но алчността ...
След месец ще ти кажа какво е станало.....
кой каквото и да пише , борсата умре.....
нормално е да се търсят купувачи ...ама и да ги мислиш че са без акъл....
Не е препоръка....
търгуват през 50 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАкциите на Софикс не са всичко на тая борса,в другите два индекса има доста компа-
нии ,които заслужават внимание и спекулантите могат да разгърнат своя потенциял.
Ако ги изтегля в някой позиции няма да има купувачи.....и съм затворил компа....щото мозъка ми казва да ги махна всичките.....но алчността ...
След месец ще ти кажа какво е станало.....
кой каквото и да пише , борсата умре.....
нормално е да се търсят купувачи ...ама и да ги мислиш че са без акъл....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМного, но след месец май .....
нии ,които заслужават внимание и спекулантите могат да разгърнат своя потенциял.
Коментар
-
Растежът на икономиката се ускорява
През третото тримесечие на годината брутният вътрешен продукт (БВП) на България по сезонно изгладени данни нараства с 3.5% спрямо същото тримесечие на предходната година. Това показват експресните оценки на Националния статистически институт.
Брутната добавена стойност се увеличава с 2.5%.
От данните се вижда, че това се дължи в по-голяма степен на износа, който през периода юли - септември нараства с 8.5 на сто на годишна база, и в по-малка степен на крайното потребление, което се увеличава с 1%.
http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/11..._se_uskoriava/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеТресат ли Ви оптимистичните очаквания?
Коментар
Коментар