Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеХоризонталните черти са по-надеждни. Вече за 3-ти път тества ниво около 625. Което е позитивно. Ако отиде до 600 и надолу не е добре. Техническият анализ не е шаманско предричане, а носи вероятностен характер. Аз лично съм 100% инвестиран. Не е препоръка за покупко-продажби.
Силата на тренд линия се гледа по това колко пъти е атакувана неуспешно.Така се валидира нейният статус.От по-голяма или по-малка важност.
Тази ,която съм начертал е с около 17 докосвания,преди да я чупят.Идеалния вариант ще е ,да се върнат и да я тестват неуспешно,което пък ще валидира този пробив.
Хоризонталната от 620 или колко е там,е само с 5-6 докосвания.Като по-наляво от нея, има цена по-висока ,което я прави слаба.
Но всички тези схеми са на заден план.Американците дават посоката на всички.Там тече нормална тех.корекция за момента,Дакс също е натежал ,тук даже тръгнаха преди тях.
едит:горното в графичен вид
https://www.tradingview.com/x/YMgs17SjLast edited by petrg5s; 19.01.2023, 10:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеКрасота!
п.п. сложих ти лайк на чертежа без текст.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Пак ли греда уцелихме? И много на често са тези съпротиви от ТА. Тамън минахме предната на 610 ли беше, на колко и сега нова на 620. Следващата на колко е, ако вземем та случайно минем тази?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение? И много на често са тези съпротиви от ТА. Тамън минахме предната на 610 ли беше, на колко и сега нова на 620. Следващата на колко е, ако вземем та случайно минем тази?
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеТи пък к'ъв си бе? Аз се закачам в темата, ти се заяждаш. Не съм визирал твои графики, ако си правил такива. Не си мисли, че някой си хаби очите да се взира твърде дълго в тия елхички, чуканчета и чертички на обеми от по една панелка в Гео Милев.
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеама нали чертахме пробиви някакви...
или си като този на аватара ти... те помнят само по 7 секундиLast edited by petrg5s; 17.01.2023, 16:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Доста "интелигентен" коментар.....
0.7% спад ли да гледаме или ,че от 4 месеца само растем,като някои артии в портфейла ни и с над 30% ?????
Продал си ти долу на дъното и сега те е яд
Между другото,каква е твоята прогноза ? ...да ти се посмеем после
Не знам на кое дъно съм продавал, но последната ми продажба на БФБ е от края на март 2021 г. (ПИБ на 2.74 лв.). Трябваше да се разровя, за да си спомня.
Аз да не съм метеоролог, че да ти давам прогнози? Изчакай емисията новини и ще получиш прогноза.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Това за императора
Путин разрешил крупным компаниям в сфере энергетики, торговли и машиностроения временно не учитывать голоса граждан вражеских стран при определении кворума и подсчете голосов в структурах управления российских компаний.
Путин разреши на големи компании в сферата на енергетиката, търговията и машиностроенето временно да не вземат под внимание гласовете на граждани на вражески страни при определяне на кворума и преброяване на гласовете в управленските структури на руски компании.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
За много години!
Чакаме данъчните облекчения за деца и пак купувамеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар