2-3 акции подскочили голяма еуфория голямо нещо, никой не държи само тях в порфейлите си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Знам, че е така при нас, никой не иска да инвестира (да държи акции). Всяко иска бързо да напомпа цената и после по сръмното надолу да може бърже да избега. Напомпиш до 5 и се надяваш до към 4-3 да си излазъл, всместо да има устойчиовст - примерно цена от 2 лв години наред, после 2.5 пак години наред и т.н. Сега гледаме един бум и после спих до 60 ст. Не е сериозно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Всички търсят кеш ,акции на никой не му трябват.
Коментар
-
Има да - нормалните борси, които правят връх след връх при индексите си десетилетия наред, предимно се печели и има прогнозеруемост. Губи се при кризи за година-две, после пак нагоре. Тук изглежда да е обратното имаше една година-две бум, после десетилетия няма никой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеХубав ден. Нагледно доказва, че на борсата ни може и да се печели.
Успешна търговия.
Даже ако този номер в Доверие е твое дело....с 4д+ Батя и компания...
Лошото е че момента не е удобен.....
Ти си манипулатор ама има още какво да учиш....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Съществува на света борса,на която не се губи,а само се печели ли?Коя е тая борса?Аз съм човека за тая борса...Много ще ме кефи...Предполагам,че ще имам и последователи....
- 2 Харесвания
Коментар
-
На борсата ни нагледно е доказано, че може както да се печели, така и да се губи. И двете твърдения са много добре доказани, особено волатилността и несигурността като в улична игра - тука има тука нема. Днес ги има купувачите, утре ги нема.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеХубав ден. Нагледно доказва, че на борсата ни може и да се печели.
Успешна търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнение
МИсля, че от изброените, само ХИМ е в кондицията да го направи, като подценен и дивидентен холдинг.
Лично мнениеМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКрасота... Сега ПИБ, Хим и фармата да последват примера на Доверие.
Лично мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКрасота... Сега ПИБ, Хим и фармата да последват примера на Доверие.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво нещо е хронично лошият мениджмънт и липсата на инвестиции. Във Финландия искат 6 часа работен ден, тук поради тези два фактора - 9 часа, и пак ще са им малко: https://www.investor.bg/ikonomika-i-...dateli-296190/
Направо робството да се въведе.
Коментар
-
Всяка година губим 50 000 души на пазара на труда, казва в интервю на "Монитор" председателят на Асоциацията на индустриалния капитал Васил Велев.
Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu...ews719163.html
Дали оптимизма за БФБ ДНЕС ИМА ВРЪЗКА С ИНВЕСТИЦИИТЕ И ИКОНОМИКАТА ИЛИ Е САМО ЕМОЦИИ..
Коментар
Коментар