IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
    И друго ми е интересно.....доскорошни вложители, направили аргументиран и осъзнат избор на банка, която като е била здрава и им е плащала лихвите ....но веднага след като "я събориха от коня" се втурнаха да я "наритат"
    Аз нямам нищо против хората с депозити до гарантирания размер.
    Въпреки че точно в тая банка пари нямам,аз се чувствам солидарен с тях,и съм готов да излязя на протести ЗАРАДИ тях.ЗАРАДИ тях бих се борил рамо до рамо .
    Но с хората с влогове над гарантираните не мога да бъда съпричастен.Извинете ме,но всеки е знаел,че е уязвим,но алчността му е викала- на теб точно няма да се случи.И е играл Ва Банк.Еми- освем неискренни съжаления,друго от себе си не съм склонен да давам за тия хора.
    Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
      Фонда имал в брой 1,5 милиарда, ДЦК още за 0,5 миларда.Банките щели да преведат вноските от 0,3 милиарда.
      Тези 1,5 милиарда на фонда са на "депозит" в БНБ. А БНБ ги е дала на други закъсали банки като "помощ"... Тези банки не могат скоро да ги върнат, защото ги чака участта на КТБ. Така че ги забрави тези 1,5 милиарда, както допълнителните вноски от банки за 0,3 милиарда.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
        Магарето определено няма да ги изсере, но има два варианта:
        1. Плащането да е за сметка на вложителите в другите банки
        2. Плащането да е за сметка на данъкоплатците
        Ако го направят по вариант 1, да плащаш или не е въпрос на личен избор.
        Вложителите в другите банки не са ли данъкоплатци.....или викаш тия които ич нямат пари в банките ич да не ги пипаме!?

Коментар

Да при условие, че са ме лъжели в очите с отчетите си.Аз ги приемах за верни а те са ме лъгали най нагло.Не наритване и други неща може и да правим на банката.
          А ако се окаже, че не са те лъгали....или викаш вече все ми е тая, аз да си взема парите пък....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            А ти защо реши, че парите ще ги изсере магарето?
            Магарето определено няма да ги изсере, но има два варианта:
            1. Плащането да е за сметка на вложителите в другите банки
            2. Плащането да е за сметка на данъкоплатците
            Ако го направят по вариант 1, да плащаш или не е въпрос на личен избор.

Коментар

• Приятен обяд на всички.Отивам да си похапна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                И друго ми е интересно.....доскорошни вложители, направили аргументиран и осъзнат избор на банка, която като е била здрава и им е плащала лихвите ....но веднага след като "я събориха от коня" се втурнаха да я "наритат"
                Да при условие, че са ме лъжели в очите с отчетите си.Аз ги приемах за верни а те са ме лъгали най нагло.Не наритване и други неща може и да правим на банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                  И с това проблема ще е решен и всички ще са доволни? оревахте орталъка, не е проблема КОГА проблема е ЗАЩО трябва банката да е фалирана и всичко ще приключи тогава когато обществото знае че виновните за целият фарс са на топло
                  За мен е достатъчно.Обществото нищо няма да знае и разбере.Както казваше един другар.Ако нещо можеше да се промени с избори отдавна да сме ги забранили.

Коментар

Абсолютно си прав.Щом аз и ти сме си научили урока за нас е достатъчно.За КТБ само прилича на банка.Тя си е чиста пирамида. Прав си огън да я гори.

Коментар

КонсултациЙ, Марк Аврелий.... Нямат значение, когато утепате богатите
                      Ако си получиш парите искам да ми кажеш едно огромно благодаря, че си ми бръкнал в джоба, щото аз не искам да плащам само за гарантираните!!!!
                      Ами направи дарение по сметките на БНБ в полза на негарантираните кой те спира.

Коментар

до 20.12.2014г. всички гарантирани ще са си взели парите от ктб

И с това проблема ще е решен и всички ще са доволни? оревахте орталъка, не е проблема КОГА проблема е ЗАЩО трябва банката да е фалирана и всичко ще приключи тогава когато обществото знае че виновните за целият фарс са на топло

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Къде? Кажи за да си взема малко и аз от там?

Ако имаш предвид държавата, то трябва да кажеш, кой представлява държавата в момента? За да търсим парите от него...
                          Фонда имал в брой 1,5 милиарда, ДЦК още за 0,5 миларда.Банките щели да преведат вноските от 0,3 милиарда.Ще редуцират гарантираните които са с преференциални лихви.При условие, че народа не си научи урока и поне 30 % ще си оставят парите на влог в обслужващите фонда банки парите ще стигнат и артисат дори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
                            Защо смяташ, че ще плащаш за гарантираните?
                            А ти защо реши, че парите ще ги изсере магарето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                              Въобще не ме интересува какво ще стане с банката.Ако ще и да я запалят.
                              Интересува ме,как и по какъв начин банковата система ще ме убеди че е сигурна,и мога да си оставя парите на влог без да сънувам кошмари.

Нищо подобно.Ако се вярва на статистиката само миналия месец българите са вкарали 550 милиона в банките.
                              Вече почвам да мисля че си заслужаваме всичко което ни се случва..
                              Абсолютно си прав.Щом аз и ти сме си научили урока за нас е достатъчно.За КТБ само прилича на банка.Тя си е чиста пирамида. Прав си огън да я гори.

Коментар

КонсултациЙ, Марк Аврелий.... Нямат значение, когато утепате богатите
                                Ако си получиш парите искам да ми кажеш едно огромно благодаря, че си ми бръкнал в джоба, щото аз не искам да плащам само за гарантираните!!!!
                                Защо смяташ, че ще плащаш за гарантираните?

Коментар

X