IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
    В КТБ няма, но на други места все още има
    Къде? Кажи за да си взема малко и аз от там?

Ако имаш предвид държавата, то трябва да кажеш, кой представлява държавата в момента? За да търсим парите от него...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      В КТБ пари няма.
      Това е без значение.

Коментар

За всички не съм съгласен да се плаща, аз също преди да внеса се запознах със закона и прецених, че при фал до 196 ще ги платят, затова и съм дотам.Има си финансови съветници и адвокати за случая консултаций и т.н всеки да си е преценявал.
        КонсултациЙ, Марк Аврелий.... Нямат значение, когато утепате богатите
        Ако си получиш парите искам да ми кажеш едно огромно благодаря, че си ми бръкнал в джоба, щото аз не искам да плащам само за гарантираните!!!!

Коментар

• Ако платят на всички ще има проблем в държавата с години напред.Бойко не иска властта поради тази причина.Сега ще сложат Лизашки 2 който ще обере пешкира и ще плати само на гарантираните.А оманците да отиват в Израел на курсове по банкиране.

Коментар

• [QUOTE=Аlexander;1059714307]Въобще не ме интересува какво ще стане с банката.Ако ще и да я запалят.
            Интересува ме,как и по какъв начин банковата система ще ме убеди че е сигурна,и мога да си оставя парите на влог без да сънувам кошмари.

Да бе...мнения от типа "след мен и потоп"....или "аз да взема парата, пък после квото ще да става" също са доста характерни за нашенската народопсихология....
            Ако искаш да не сънуваш кошмари трябва да се плати на всеки всичко ...... това а основното лечение, практикувано в белите страни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              В КТБ пари няма.
              В КТБ няма, но на други места все още има

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                Съгласен

То така е и в новата евродиректива, там няма гарантирани и негарантирани. Всички са гарантирани.
                И при социализма бе така... Оти ручахме жабетата 25 години? Да се върнем пак там ли?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                  Съгласен

То така е и в новата евродиректива, там няма гарантирани и негарантирани. Всички са гарантирани. Нашите, щат - не щат, ще се съобразяват с нея в бъдеще.
                  В грешка си там наистина няма гарантирани и негарантирани с една малка разлика само до 100 000 евра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Мен също не ме интересува какво ще става с КТБ. Имаме обаче основни различия с теб, по въпроса дали да се платят само гарантираните или всичко. Аз казвам всичко!!!
                    През всичките тези месеци на кризата обаче, придобих един особен вид отношение към всички, които искат да ми бръкнат в джоба за гарантираните, но не искат да се бръкне и в техния за плащане на негарантираните.
                    Поздрави!
                    +1
                    И мен този "синдром" ми е много интересен.....по същия този синдром....тия които хич нямат пари в КТБ са с правото си да искат на никой нищо да не се плаща.

Коментар

• негарантираните да правят като вятъра

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Мен също не ме интересува какво ще става с КТБ. Имаме обаче основни различия с теб, по въпроса дали да се платят само гарантираните или всичко. Аз казвам всичко!!!
                      През всичките тези месеци на кризата обаче, придобих един особен вид отношение към всички, които искат да ми бръкнат в джоба за гарантираните, но не искат да се бръкне и в техния за плащане на негарантираните.
                      Поздрави!
                      За всички не съм съгласен да се плаща, аз също преди да внеса се запознах със закона и прецених, че при фал до 196 ще ги платят, затова и съм дотам.Има си финансови съветници и адвокати за случая консултаций и т.н всеки да си е преценявал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Поздрави!
                        Съгласен

То така е и в новата евродиректива, там няма гарантирани и негарантирани. Всички са гарантирани. Нашите, щат - не щат, ще се съобразяват с нея в бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                          .какво ще стане с банката като цяло, това е интересния въпрос!?
                          Въобще не ме интересува какво ще стане с банката.Ако ще и да я запалят.
                          Интересува ме,как и по какъв начин банковата система ще ме убеди че е сигурна,и мога да си оставя парите на влог без да сънувам кошмари.
                          Първоначално изпратено от draifuss Разгледай мнение
                          Важното е хората и фирмите си научиха урока.
                          Нищо подобно.Ако се вярва на статистиката само миналия месец българите са вкарали 550 милиона в банките.
                          Вече почвам да мисля че си заслужаваме всичко което ни се случва..
                          Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

За мен като вложител не ме интересува изобщо какво ще стане с КТБ.Сигурен съм, че ти нямаш и лев там затова си се закахърил за банката.Нито е системна банка нито е свързана чак толкова много с икономиката, че да се ангажира някой с нея.Важното е хората и фирмите си научиха урока.А той е много елементарен четете и спазвайте закона.Излязъл снощи Иво Недялков ще дава идеи вместо пари на гарантираните ДЦК да раздавали.Как искам да съм с него насаме и да ми го каже в очите.Османците да извадят 6 милиарда кешовица и тогава да говорят с БНБ и правителството.Тези резняци да не си мислят, че ще ги чака някой да преструктурират и да бавят връщането на гарантираните пари.Рестрикции и т.н. Такъв ще го ядат, че не ми се мисли.
                            А аз пък съм сигурен, че имам повече пари там от теб....и точно за това ме интересува какво ще стане с банката. Това за оманците е пълна глупост - ако има по света банка с толкова пари кеш, колкото са всичките й активи, то тя е сигурно е в някоя друга галактика, но не и на планетата Земя.....призовавам те да се успокоиш, ГАРАНТИРАНИТЕ ЩЕ СИ ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ, ГАРАНТИРАМ....

Коментар

до 20.12.2014г. всички гарантирани ще са си взели парите от ктб
                              В КТБ пари няма.

Коментар

За мен като вложител не ме интересува изобщо какво ще стане с КТБ.Сигурен съм, че ти нямаш и лев там затова си се закахърил за банката.Нито е системна банка нито е свързана чак толкова много с икономиката, че да се ангажира някой с нея.Важното е хората и фирмите си научиха урока.А той е много елементарен четете и спазвайте закона.Излязъл снощи Иво Недялков ще дава идеи вместо пари на гарантираните ДЦК да раздавали.Как искам да съм с него насаме и да ми го каже в очите.Османците да извадят 6 милиарда кешовица и тогава да говорят с БНБ и правителството.Тези резняци да не си мислят, че ще ги чака някой да преструктурират и да бавят връщането на гарантираните пари.Рестрикции и т.н. Такъв ще го ядат, че не ми се мисли.
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X