IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
    Ами пари в брой е добро решение, защо трябва все с банки да се занимаваме?
    Няма чак толкова големи сейфове....

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
      Колко според теб фирми работят с дневен оборт над 196 000 х лв дали си се замислял
      и на тях ли да им кажем вии сте работили ва банк.
      А защо смяташ, че някой трябва да ти гарантира за фирмата? Бизнеса е риск. Не си ли чувал?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
        +1
        Аз самия работя в доста голяма фирма.....след сагата в КТБ заговорихме за откриване на сметки в още поне 15 банки с цел да не държим в една повече от 100000евро.....а като става въпрос за обороти от 7-8 цифрени обороти това си е голям панаир....
        Ами пари в брой е добро решение, защо трябва все с банки да се занимаваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Трябва спешно да се променя закона за ФГВБ. Влоговете трябва да са гарантирани само дотолкова доколкото има пари в този фонд и нито стинка повече!
          x 10000000...
          Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

Колко според теб фирми работят с дневен оборт над 196 000 х лв дали си се замислял
            Мислил съм по въпроса и веднага ти отговарям-на разположение са повече от 10 банки ! Все пак риска се редуцира.
            Не са чак толкова много все пак фирмите с обороти над 1 милион на ден.

Коментар

+1
              Аз самия работя в доста голяма фирма.....след сагата в КТБ заговорихме за откриване на сметки в още поне 15 банки с цел да не държим в една повече от 100000евро.....а като става въпрос за обороти от 7-8 цифрени обороти това си е голям панаир....

Коментар

• Трябва спешно да се променя закона за ФГВБ. Влоговете трябва да са гарантирани само дотолкова доколкото има пари в този фонд и нито стинка повече!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ДО
                  Г-Н СОТИР ЦАЦАРОВ
                  ГЛАВЕН ПРОКУРОР

ОТВОРЕНО ПИСМО
                  ОтКомитетазазащитанафинансовата и банковатастабилност в България, учреденна 19 август 2014г.вСофияотклиентина КТБ

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ДА РАЗКРИЕ ИСТИНАТА ЗА ГРАБЕЖА НА КТБ!

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ,
                  Настояваме да приложите върховенството на закона и да разкриете истината за КТБ! Настояваме виновните за грабежа на КТБ да бъдат посочени, разследвани и наказани!
                  Обществото очаква от Вас да се произнесете обективно и безпристрастно, както Ви задължава високият Ви пост. Искаме да знаем как така до 17 юни 2014г. КТБ беше в отлично състояние и за това гарантираха категорично управителят на БНБ Иван Искров, членовете на УС на БНБ, Банковият надзор иодиторите от КPMG. И как стана така, че само четири месеца по-късно – на 20 октомври, други одитори с известни имена да твърдят, че КТБ е банка-измамница с порочни практики и „дупката“ в нея е 4.2 милиарда лева?! Да припомним, че през тези четири месеца КТБ не работеше, защото беше поставена под особен надзор.Откъде се взе тази „дупка“, която е направо пропаст?
                  Искаме да знаем кои одитори казват истината. Искаме да знаем какво е правила през всичкото това време БНБ, която по закон е длъжна да контролира банките. Ако отчетите на КТБ са били „ненадеждни и подвеждащи“, както твърди одиторският доклад от 20 октомври, къде са били държавните институции?Къде е бил гуверньорът Иван Искров? Има ли сценарий за грабежа на КТБ и кои са сценаристите? Искаме да знаем кого обслужват разни кредитни милионери и бивши олигарси, които манипулират общественото мнение, като призовават да се фалира КТБ. Не е ли време Прокуратурата да най-после да спре задкулисието и да защити интересите на българските данъкоплатци, а не да мълчи пред бездействието на държавните институции?
                  Настояваме за публичен отговор, защото зад клиентите на КТБ стоят над половин милион български граждани, повече от 60 хиляди работни места и стотици човешки съдби.

26октомври 2014г.
                  София От учредителите на Комитета

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                    Аз нямам нищо против хората с депозити до гарантирания размер.
                    Въпреки че точно в тая банка пари нямам,аз се чувствам солидарен с тях,и съм готов да излязя на протести ЗАРАДИ тях.ЗАРАДИ тях бих се борил рамо до рамо .
                    Но с хората с влогове над гарантираните не мога да бъда съпричастен.Извинете ме,но всеки е знаел,че е уязвим,но алчността му е викала- на теб точно няма да се случи.И е играл Ва Банк.Еми- освем неискренни съжаления,друго от себе си не съм склонен да давам за тия хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
                      Може да са, може и да не са. Така или иначе, те няма да плащат, защото са данъкоплатци, а защото са вложители.
                      Т.е. имат избор - ако не им се плаща, теглят си влоговете.
                      Данъкоплатецът няма тизи лукс. При него изборът е плащане или затвор.

Спроред мен да. Системата за защита на влоговете е нещо като застраховка. Събираме вноска от всички вложители и с тях плащаме на гарантираните в случай на "застрахователно събитие".
                      Ами то хубаво, ама аз като ем вложител ем данъкоплатец не съм хич на кеф да плащам с моите пари на цигани, пенсионери, сираци, социално слаби, безработни, училища, болници и тнт....ама плащам и ще продължавам да плащам.

Коментар

Ти самия съм сигурен ,че не чувстваш напълно убеден в това ...................
                        Сигурността ти не променя фактите...

Коментар

Аз нямам нищо против хората с депозити до гарантирания размер.
                          Въпреки че точно в тая банка пари нямам,аз се чувствам солидарен с тях,и съм готов да излязя на протести ЗАРАДИ тях.ЗАРАДИ тях бих се борил рамо до рамо .
                          Но с хората с влогове над гарантираните не мога да бъда съпричастен.Извинете ме,но всеки е знаел,че е уязвим,но алчността му е викала- на теб точно няма да се случи.И е играл Ва Банк.Еми- освем неискренни съжаления,друго от себе си не съм склонен да давам за тия хора.
                          Разбира се, че си имаш основание за логиката в думите ти.....аз нещо друго казвам още от самото начало на тази сага....атентаторите срещу КТБ направиха така, че навсякъде в публичното пространство се заговори за гарантирани и негарантирани, а това разделение е изкуствено създадено и се базира на естествената черта на българите изразяваща се в "най ми е кеф на Вуте да му е зле" . Такова разделяне изобщо не биваше да има, а всички солидарно да застанат и да потърсят отговорност от причинителите на кризата.....а цялото българско общество да поиска на се плати на всеки всичко....но ние по стар български обичай се разделихме, а както е известно "разделеното стадо, вълците бързо го ядат"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение

Спроред мен да. Системата за защита на влоговете е нещо като застраховка. .
                            Ти самия съм сигурен ,че не чувстваш напълно убеден в това ...................

Коментар

Вложителите в другите банки не са ли данъкоплатци...
                              Може да са, може и да не са. Така или иначе, те няма да плащат, защото са данъкоплатци, а защото са вложители.
                              Т.е. имат избор - ако не им се плаща, теглят си влоговете.
                              Данъкоплатецът няма тизи лукс. При него изборът е плащане или затвор.
                              Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                              ..или викаш тия които ич нямат пари в банките ич да не ги пипаме!?
                              Спроред мен да. Системата за защита на влоговете е нещо като застраховка. Събираме вноска от всички вложители и с тях плащаме на гарантираните в случай на "застрахователно събитие".

Коментар

Вложителите в другите банки не са ли данъкоплатци.....или викаш тия които ич нямат пари в банките ич да не ги пипаме!?
                                +1
                                да бе те са хрантутници с мнение

Коментар

Working...
                                X