Първоначално изпратено от kefal
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеКолко според теб фирми работят с дневен оборт над 196 000 х лв дали си се замислял
и на тях ли да им кажем вии сте работили ва банк.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение+1
Аз самия работя в доста голяма фирма.....след сагата в КТБ заговорихме за откриване на сметки в още поне 15 банки с цел да не държим в една повече от 100000евро.....а като става въпрос за обороти от 7-8 цифрени обороти това си е голям панаир....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТрябва спешно да се променя закона за ФГВБ. Влоговете трябва да са гарантирани само дотолкова доколкото има пари в този фонд и нито стинка повече!Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнениеКолко според теб фирми работят с дневен оборт над 196 000 х лв дали си се замислял
и на тях ли да им кажем вии сте работили ва банк.
Не са чак толкова много все пак фирмите с обороти над 1 милион на ден.Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Аз самия работя в доста голяма фирма.....след сагата в КТБ заговорихме за откриване на сметки в още поне 15 банки с цел да не държим в една повече от 100000евро.....а като става въпрос за обороти от 7-8 цифрени обороти това си е голям панаир....
Коментар
-
ДО
Г-Н СОТИР ЦАЦАРОВ
ГЛАВЕН ПРОКУРОР
ОТВОРЕНО ПИСМО
ОтКомитетазазащитанафинансовата и банковатастабилност в България, учреденна 19 август 2014г.вСофияотклиентина КТБ
ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ДА РАЗКРИЕ ИСТИНАТА ЗА ГРАБЕЖА НА КТБ!
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ,
Настояваме да приложите върховенството на закона и да разкриете истината за КТБ! Настояваме виновните за грабежа на КТБ да бъдат посочени, разследвани и наказани!
Обществото очаква от Вас да се произнесете обективно и безпристрастно, както Ви задължава високият Ви пост. Искаме да знаем как така до 17 юни 2014г. КТБ беше в отлично състояние и за това гарантираха категорично управителят на БНБ Иван Искров, членовете на УС на БНБ, Банковият надзор иодиторите от КPMG. И как стана така, че само четири месеца по-късно – на 20 октомври, други одитори с известни имена да твърдят, че КТБ е банка-измамница с порочни практики и „дупката“ в нея е 4.2 милиарда лева?! Да припомним, че през тези четири месеца КТБ не работеше, защото беше поставена под особен надзор.Откъде се взе тази „дупка“, която е направо пропаст?
Искаме да знаем кои одитори казват истината. Искаме да знаем какво е правила през всичкото това време БНБ, която по закон е длъжна да контролира банките. Ако отчетите на КТБ са били „ненадеждни и подвеждащи“, както твърди одиторският доклад от 20 октомври, къде са били държавните институции?Къде е бил гуверньорът Иван Искров? Има ли сценарий за грабежа на КТБ и кои са сценаристите? Искаме да знаем кого обслужват разни кредитни милионери и бивши олигарси, които манипулират общественото мнение, като призовават да се фалира КТБ. Не е ли време Прокуратурата да най-после да спре задкулисието и да защити интересите на българските данъкоплатци, а не да мълчи пред бездействието на държавните институции?
Настояваме за публичен отговор, защото зад клиентите на КТБ стоят над половин милион български граждани, повече от 60 хиляди работни места и стотици човешки съдби.
26октомври 2014г.
София От учредителите на Комитета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеАз нямам нищо против хората с депозити до гарантирания размер.
Въпреки че точно в тая банка пари нямам,аз се чувствам солидарен с тях,и съм готов да излязя на протести ЗАРАДИ тях.ЗАРАДИ тях бих се борил рамо до рамо .
Но с хората с влогове над гарантираните не мога да бъда съпричастен.Извинете ме,но всеки е знаел,че е уязвим,но алчността му е викала- на теб точно няма да се случи.И е играл Ва Банк.Еми- освем неискренни съжаления,друго от себе си не съм склонен да давам за тия хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеМоже да са, може и да не са. Така или иначе, те няма да плащат, защото са данъкоплатци, а защото са вложители.
Т.е. имат избор - ако не им се плаща, теглят си влоговете.
Данъкоплатецът няма тизи лукс. При него изборът е плащане или затвор.
Спроред мен да. Системата за защита на влоговете е нещо като застраховка. Събираме вноска от всички вложители и с тях плащаме на гарантираните в случай на "застрахователно събитие".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеТи самия съм сигурен ,че не чувстваш напълно убеден в това ...................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеАз нямам нищо против хората с депозити до гарантирания размер.
Въпреки че точно в тая банка пари нямам,аз се чувствам солидарен с тях,и съм готов да излязя на протести ЗАРАДИ тях.ЗАРАДИ тях бих се борил рамо до рамо .
Но с хората с влогове над гарантираните не мога да бъда съпричастен.Извинете ме,но всеки е знаел,че е уязвим,но алчността му е викала- на теб точно няма да се случи.И е играл Ва Банк.Еми- освем неискренни съжаления,друго от себе си не съм склонен да давам за тия хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
Спроред мен да. Системата за защита на влоговете е нещо като застраховка. .Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеВложителите в другите банки не са ли данъкоплатци...
Т.е. имат избор - ако не им се плаща, теглят си влоговете.
Данъкоплатецът няма тизи лукс. При него изборът е плащане или затвор.
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение..или викаш тия които ич нямат пари в банките ич да не ги пипаме!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеВложителите в другите банки не са ли данъкоплатци.....или викаш тия които ич нямат пари в банките ич да не ги пипаме!?
да бе те са хрантутници с мнение
Коментар
Коментар