If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Докато си дояждам сьомгата няма как да мразя червени кретени. Дори в един от копторите да е, хубавото е, че са няколко и алчните крадци не могат да заподозрят точно в кой
Да ви доложа каква е ситуацията днес:
та тъй ходих до обслужващата банка/ЛК ми е сменена и ме пратиха в клон на КТБ за актуализиране на инфото/ отне 10 мин с времето през което чаках да приключат с инкасото. В КТБ свършихме процедурата за 10мин. Всичко върви спокойно, няма опашки и нерви.
та тъй ходих до обслужващата банка/ЛК ми е сменена и ме пратиха в клон на КТБ за актуализиране на инфото/ отне 10 мин с времето през което чаках да приключат с инкасото. В КТБ свършихме процедурата за 10мин. Всичко върви спокойно, няма опашки и нерви.
Това с данните в кои клонове може да се прави или трябва само в централния?
От ОББ звънят на клиентите с цел да си организират малко работата, за да избегнат евентуалните тълпи. Тъкмо онзи ден една позната ми разправяше, че им раздават часове като при личните лекари
Коментар