IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4i40

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Чудна работа..
    Сега ми се обадиха от ОББ с напомнянето, че имам пари при тях и да отида да ги наредя....
    Отложих за догодина ......
    Странно, МНОГО странно...Това мЕрише та смърди Дори и да си техен клиент априори, едва ли БАШ сега имат време да се ровят в ЕГНтата на клиентите си, и после да проверяват дали те имат сметки И в КТБ...
    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Чудна работа..
      Сега ми се обадиха от ОББ с напомнянето, че имам пари при тях и да отида да ги наредя....
      Може да искат да приключат възможно най-бързо, докато имат готов и наточен персонал, а не да им се влачат натрапници от КТБ месеци наред

Коментар

Чудна работа..
        Чичо, да не те бройкат измамници???

Коментар

Чудна работа..
          Хаха, що чак догодина?
          И я съм там, ама не ми звъняха.

Коментар

Чудна работа..
            Това верно звчучи странно

Коментар

• Чудна работа..

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                Че те проверяват ли ги с МВР изобщо?
                Да, задължително правят проверка.
                То това основно затруднява и забавя процеса...

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                  Явно.
                  Оправиха го, махнаха съобщението
                  За проблема с адресите за сега се правят че го няма

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                    Важно съобщение: Уведомяваме вложителите на КТБ, че в момента има технически проблем със сървъра на МВР, което затруднява проверката на личните данни на вложителите в обслужващите банки. Имаме уверението на МВР, че техническият проблем ще бъде отстранен в най-скоро време. Благодарим Ви за разбирането.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Абе, хора, то си било практика в банковия сектор по цял свят. Няма какво да се оплакваме.

Съдебни доклади разкриват нови злоупотреби около испанската Bankia
                      http://www.investor.bg/evropa/334/a/...bankia-185064/

И пак минахме тънко с 2 млрд евро, а завалиите с 22 какво да кажат?
                      А добър ден
                      Аз от кога обяснявам че у Европата ги такоат тихичко, без да дигат шум та да не се усещат оФцете, само тука поне са ни кухи управляващите, та поне разбираме че ни такоат

Коментар

• И ПРАС!

Важно съобщение: Уведомяваме вложителите на КТБ, че в момента има технически проблем със сървъра на МВР, което затруднява проверката на личните данни на вложителите в обслужващите банки. Имаме уверението на МВР, че техническият проблем ще бъде отстранен в най-скоро време. Благодарим Ви за разбирането.

Коментар

• Абе, хора, то си било практика в банковия сектор по цял свят. Няма какво да се оплакваме.

Съдебни доклади разкриват нови злоупотреби около испанската Bankia
                          http://www.investor.bg/evropa/334/a/...bankia-185064/

И пак минахме тънко с 2 млрд евро, а завалиите с 22 какво да кажат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                            Тъй ли било? ЧЕ ТИ на пенсия от държавата ли разчиташ? Горкият, че аз винаги съм разчитал да се пенсионирам млад и богат...
                            С панелни кокошарници няя стани, сега ще те принудят да платиш саниране - и си готов без доходи за 15 години напред.
                            Естествено че разчитам на пенсии - таман 4 броя

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              Изглежда не си разбрал, че това са и твои средства. Пенсията ти например, която няма да получаваш
                              Тъкмо ме подсети защо на българския казан в Ада няма дявол...
                              Тъй ли било? ЧЕ ТИ на пенсия от държавата ли разчиташ? Горкият, че аз винаги съм разчитал да се пенсионирам млад и богат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord
                                Досега не ми беше особено приятно да пиша в темата, но след като inform и други морони се набутаха със собствени средства за да ми изплатят депозита, вече ми е много приятно!
                                Изглежда не си разбрал, че това са и твои средства. Пенсията ти например, която няма да получаваш
                                Тъкмо ме подсети защо на българския казан в Ада няма дявол...

Коментар

Working...
                                X