Колеги, да честитим днешния празник на Цецко и да му пожелаем все така да ни радва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеВ мазето - на новия коптор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЗатова бурканьете ще ги крия на дълбоко и за дълго, докато слуха ми не спре да чува думата Украйна..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеИска ни се да минем с 2 млрд.евро, но няма как. Големите разходи тепърва предстоят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеИ пак минахме тънко с 2 млрд евро, а завалиите с 22 какво да кажат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЕ кво свършихте? Пари не си взел. Чакаш 7 дена
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДа ви доложа каква е ситуацията днес:
та тъй ходих до обслужващата банка/ЛК ми е сменена и ме пратиха в клон на КТБ за актуализиране на инфото/ отне 10 мин с времето през което чаках да приключат с инкасото. В КТБ свършихме процедурата за 10мин. Всичко върви спокойно, няма опашки и нерви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеТова с данните в кои клонове може да се прави или трябва само в централния?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеТова с данните в кои клонове може да се прави или трябва само в централния?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДа ви доложа каква е ситуацията днес:
та тъй ходих до обслужващата банка/ЛК ми е сменена и ме пратиха в клон на КТБ за актуализиране на инфото/ отне 10 мин с времето през което чаках да приключат с инкасото. В КТБ свършихме процедурата за 10мин. Всичко върви спокойно, няма опашки и нерви.
Коментар
Коментар