IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, да честитим днешния празник на Цецко и да му пожелаем все така да ни радва

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      В мазето - на новия коптор
      Докато си дояждам сьомгата няма как да мразя червени кретени. Дори в един от копторите да е, хубавото е, че са няколко и алчните крадци не могат да заподозрят точно в кой

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        Затова бурканьете ще ги крия на дълбоко и за дълго, докато слуха ми не спре да чува думата Украйна..
        В мазето - на новия коптор

Коментар

• Затова бурканьете ще ги крия на дълбоко и за дълго, докато слуха ми не спре да чува думата Украйна..

Коментар

• Интересното предстои ...
            http://www.investor.bg/evropa/334/a/...sektor-185104/

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
              Иска ни се да минем с 2 млрд.евро, но няма как. Големите разходи тепърва предстоят.
              Е, то изгорелите инвеститори у испанската БАМКЯ, ако мислиш, че няма да съдят някой и нещо се лъжеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                И пак минахме тънко с 2 млрд евро, а завалиите с 22 какво да кажат?
                Иска ни се да минем с 2 млрд.евро, но няма как. Големите разходи тепърва предстоят.

Коментар

• Реч на г-н Иван Искров, управител на БНБ, пред Асоциацията на банките в България по случай Деня на банкера, София, 4 декември 2014 г.

Чети народе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                    Е кво свършихте? Пари не си взел. Чакаш 7 дена
                    ъъ чакал съм 180, а сега 7 за ли да правя проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Да ви доложа каква е ситуацията днес:
                      та тъй ходих до обслужващата банка/ЛК ми е сменена и ме пратиха в клон на КТБ за актуализиране на инфото/ отне 10 мин с времето през което чаках да приключат с инкасото. В КТБ свършихме процедурата за 10мин. Всичко върви спокойно, няма опашки и нерви.
                      Е кво свършихте? Пари не си взел. Чакаш 7 дена

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                        Това с данните в кои клонове може да се прави или трябва само в централния?
                        Може и по други, стига да работят

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                          Във Варна ходих в централния, но мисля може и в другите да стане, ако имаш някви притеснения звънни и питай да не се разхождаш напразно...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Да ви доложа каква е ситуацията днес:
                            та тъй ходих до обслужващата банка/ЛК ми е сменена и ме пратиха в клон на КТБ за актуализиране на инфото/ отне 10 мин с времето през което чаках да приключат с инкасото. В КТБ свършихме процедурата за 10мин. Всичко върви спокойно, няма опашки и нерви.

Коментар

• От ОББ звънят на клиентите с цел да си организират малко работата, за да избегнат евентуалните тълпи. Тъкмо онзи ден една позната ми разправяше, че им раздават часове като при личните лекари

Коментар

• Да ви доложа каква е ситуацията днес:

Коментар

Working...
                                X