Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнениеЩом ще е под ръководството на Искров ще е успешен, бъди сигурен!
И не дай си боже стане ли пак белята този път ще ги роним крокодилски!!!
Предложих, никой не желае да има солидарност явно, вземи парите и бягай, не е много правилно. Тези /големите вложители/ вместо да повярват в Мустака, можеше да ги налеят в реалната икономика, среден бизнес и прочее, не трябва да ги пренебрегваме и погребваме с лека ръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от slayer Разгледай мнениездравейте,
има ли някой, който да е цедирал вземания и да му е минала процедурата и през фонда и тн?
1 Гарантирани
2 Негарантирани
3 Негарантирани с идеята да станат гарантирани ако се сплитват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАз предложих нещо, всички, които си ги взехме, най-малкото колегите в Париба и други, да направим някаква малка жертва за по-големите вложители!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНе съм сигурен дали въпроса му не е на място на Слеър! Аз предложих нещо, всички, които си ги взехме, най-малкото колегите в Париба и други, да направим някаква малка жертва за по-големите вложители!
Иначе, че БНБ са абсолютно неадекватни за пореден път доказва тази публикация:
http://money.bg/news/id_1777934743/%...%BD%D0%B0_2015
Това за мен означава само едно, че нямаха, нямат и няма и да имат капацитет за да направят такъв стрес-тест сами и независимо от външни консултанти. Признание, абсолютно признание в некадърност!
И не дай си боже стане ли пак белята този път ще ги роним крокодилски!!!
Коментар
-
Не съм сигурен дали въпроса му не е на място на Слеър! Аз предложих нещо, всички, които си ги взехме, най-малкото колегите в Париба и други, да направим някаква малка жертва за по-големите вложители!
Иначе, че БНБ са абсолютно неадекватни за пореден път доказва тази публикация:
http://money.bg/news/id_1777934743/%...%BD%D0%B0_2015
Това за мен означава само едно, че нямаха, нямат и няма и да имат капацитет за да направят такъв стрес-тест сами и независимо от външни консултанти. Признание, абсолютно признание в некадърност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от slayer Разгледай мнениездравейте,
има ли някой, който да е цедирал вземания и да му е минала процедурата и през фонда и тн?
Не му е мястото тук на този въпрос!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
Аз треперих 5 месеца и половина.
Тъжно ми за хората като културния министър и останалите за които не знаем, обмислям да направим асоциация на вложителите на гарантираните, които си получиха парите да дадем, макар и скромен процент на останалите вложители подходили с още по-голямо доверие към банката -пирамида. След това този скромен процент да си го търсим, чрез съда от банков надзор. Надзорът трябва да работят без заплати и бюджет, докато не се изплатят парите на останалите за назидание!
Коментар
-
Искров подава оставка утре!!!
http://www.capital.bg/politika_i_iko...odava_ostavka/
Майтап бе
Не само че не изпитвам някаква морална отговорност, но изпитвам огромно морално удовлетворение от това, че запазихме самообладание и не изпуснахме нещата изпод контрол
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеЗдравейте,
НС прие ли вече новия закон , който трябваше да е в синхрон с европейските директиви - в случай на фалит гарантираните депозите да почват да се изплащат 10 дни след като клиентите загубят достъп до парите си, а не след 6 месеца?
Поздрави!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар