IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    За какви по-точно вземания говориш?
    1 Гарантирани
    2 Негарантирани
    3 Негарантирани с идеята да станат гарантирани ако се сплитват
    гарантирани, прехвърлени към човек по време на специалния надзор

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
      Щом ще е под ръководството на Искров ще е успешен, бъди сигурен!
      И не дай си боже стане ли пак белята този път ще ги роним крокодилски!!!
      Сигурно ще е успешен за всички останали баМки като го слушам арменеца, но мен повече ме боли за вложителите. Големите вложители. Те бяха дискриминирани от БНБ.
      Предложих, никой не желае да има солидарност явно, вземи парите и бягай, не е много правилно. Тези /големите вложители/ вместо да повярват в Мустака, можеше да ги налеят в реалната икономика, среден бизнес и прочее, не трябва да ги пренебрегваме и погребваме с лека ръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от slayer Разгледай мнение
        здравейте,
        има ли някой, който да е цедирал вземания и да му е минала процедурата и през фонда и тн?
        За какви по-точно вземания говориш?
        1 Гарантирани
        2 Негарантирани
        3 Негарантирани с идеята да станат гарантирани ако се сплитват

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
          Аз предложих нещо, всички, които си ги взехме, най-малкото колегите в Париба и други, да направим някаква малка жертва за по-големите вложители!
          Апсолютно! Аз ше направя първата крачка. Дарявам 2 лефа и 42 стотинки, плюс слон касичка за нуждите на фондация "Спасете Вежди". Колеги, присъединете се, не бъдете егоисти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
            Не съм сигурен дали въпроса му не е на място на Слеър! Аз предложих нещо, всички, които си ги взехме, най-малкото колегите в Париба и други, да направим някаква малка жертва за по-големите вложители!
            Иначе, че БНБ са абсолютно неадекватни за пореден път доказва тази публикация:
            http://money.bg/news/id_1777934743/%...%BD%D0%B0_2015
            Това за мен означава само едно, че нямаха, нямат и няма и да имат капацитет за да направят такъв стрес-тест сами и независимо от външни консултанти. Признание, абсолютно признание в некадърност!
            Щом ще е под ръководството на Искров ще е успешен, бъди сигурен!
            И не дай си боже стане ли пак белята този път ще ги роним крокодилски!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
              Не му е мястото тук на този въпрос!

защо?

Коментар

• Не съм сигурен дали въпроса му не е на място на Слеър! Аз предложих нещо, всички, които си ги взехме, най-малкото колегите в Париба и други, да направим някаква малка жертва за по-големите вложители!
                Иначе, че БНБ са абсолютно неадекватни за пореден път доказва тази публикация:
                http://money.bg/news/id_1777934743/%...%BD%D0%B0_2015
                Това за мен означава само едно, че нямаха, нямат и няма и да имат капацитет за да направят такъв стрес-тест сами и независимо от външни консултанти. Признание, абсолютно признание в некадърност!

Коментар

• Първоначално изпратено от slayer Разгледай мнение
                  здравейте,
                  има ли някой, който да е цедирал вземания и да му е минала процедурата и през фонда и тн?

Не му е мястото тук на този въпрос!

Коментар

• здравейте,

Коментар

• Да му настръхват мустаците на Гоуемия Мустак /по аналогия на Големия Маргин/.
                      Аз треперих 5 месеца и половина.
                      Тъжно ми за хората като културния министър и останалите за които не знаем, обмислям да направим асоциация на вложителите на гарантираните, които си получиха парите да дадем, макар и скромен процент на останалите вложители подходили с още по-голямо доверие към банката -пирамида. След това този скромен процент да си го търсим, чрез съда от банков надзор. Надзорът трябва да работят без заплати и бюджет, докато не се изплатят парите на останалите за назидание!

Коментар

• Искров подава оставка утре!!!
                        http://www.capital.bg/politika_i_iko...odava_ostavka/

Майтап бе

Не само че не изпитвам някаква морална отговорност, но изпитвам огромно морално удовлетворение от това, че запазихме самообладание и не изпуснахме нещата изпод контрол
                        Аз съм много приятно изненадан от Горанов. Забележете как държи чашата с вино на снимката. Мисля за това се изисква изключителна ловкост, самоувереност и самоконтрол щото при тоя захват и най-малкото залитане може да е фатално. Това са все качества които са задължителни за един финансов министър.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/306403

http://www.capital.bg/biznes/finansi..._si_v_bankata/
                          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Не само не го приеха, но май смачкаха и проектозакона качен на сайта на НС...

Коментар

• Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнение
                              Здравейте,

НС прие ли вече новия закон , който трябваше да е в синхрон с европейските директиви - в случай на фалит гарантираните депозите да почват да се изплащат 10 дни след като клиентите загубят достъп до парите си, а не след 6 месеца?
                              НЕ!

Поздрави!
                              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Здравейте,

НС прие ли вече новия закон , който трябваше да е в синхрон с европейските директиви - в случай на фалит гарантираните депозите да почват да се изплащат 10 дни след като клиентите загубят достъп до парите си, а не след 6 месеца?

Коментар

Working...
                                X