IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дезинформаторът ми плати сметката от КТБ! С неговите смешно кирливи данъци!

Коментар

• Как са били преведени 1,1 млрд направо не ми е ясно.
      Това си е 1/3 от гарантираните за 1 ден. Браво за решението да изплащат през 9 банки. През една какво щеше да е...

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
        Минах покрай Пощенска днес, нямаше никаква опашка - та свършихме работата.

А бях решил да чакам докато не мине навалицата

Как е по другите банки?
        И в ОББ беше мъртвило.

Коментар

• Минах покрай Пощенска днес, нямаше никаква опашка - та свършихме работата.

А бях решил да чакам докато не мине навалицата

Как е по другите банки?

Коментар

• И сега какво стана?
            2 млрд.лв. държавни пари за оздравяване на банката нямаше, но за сметка на това сега се изплащат 3.7 млрд.лв. гарантирани.

Ето на това му се вика да не можеш да си направиш сметката добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Ами мамка му, трябва да си има хора, които се занимават с това, какво да говори и какво не.
              И очакваш това от преквалифициран химик в Кремиковци?

Коментар

• toto 2

Замазването и потулването са планирани по същия начин както и източването - наливането на банката с кухи депозити и раздаването им като кухи кредити. То е ясно че не може банката да е набрала в пъти по голям капитал от други банки за дадения период през който се случило.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                  Тоя не се знае при една проверка дали няма да отпраши към Сърбия също
                  Изобщо няма да чака да свърши

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Като домоуправителят на бардака?
                    Ами мамка му, трябва да си има хора, които се занимават с това, какво да говори и какво не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Абе, не знам какво да си мисля. Ако съседката е курва, а съседът алкохолик, то си е ясно че живея в бардак.
                      Не знам как разсъждава Левон
                      Като домоуправителят на бардака?

Коментар

• Абе, не знам какво да си мисля. Ако съседката е курва, а съседът алкохолик, то си е ясно че живея в бардак.
                        Не знам как разсъждава Левон

Коментар

• 1 милиард и 70 милиона лева са изтеглени днес от вложителите в КТБ

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4461782

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                            Благодаря,
                            през цялата сага с КТБ се чувствах като нещо средно между престъпник и жертва....за това допринесоха всички държавни институции и политиците.....то не беше лъгане, не беше чудо.
                            Разбира се, че от несъстоятелността ще се вземе нещо, но ми се струва, че тепърва ще има и други развития по случая.....
                            В интерес на големите депозанти и на обществото като цяло е да се разбере къде са отишли парите. Искрено ви желая да си ги получите след като това се осъществи.
                            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от oio Разгледай мнение
                              А вие чувствате ли се виновен за съседката си развратница?

"Вие чувствате ли се виновен, ако вашата комшийка е някаква страшна развратница или имате комшия алкохолик или нещо друго? Съчувствате, може и някоя дума да кажете, но какво да направим?!", така главният изпълнителен директор на Уникредит Булбанк Левон Хампарцумян отговори на въпрос на водещ в сутрешния блок на "Нова телевизия" дали чувства някаква вина за случилото се с КТБ.
                              Водещият вероятно имаше по-скоро предвид не него лично, а банковия сектор като цяло, доколкото Хампарцумян оглавява Асоциацията на банките в България и се предполага, че другите банкери са знаели за случващото се в КТБ.
                              Тоя не се знае при една проверка дали няма да отпраши към Сърбия също

Коментар

• +11111
                                Все едно гледам кръстоска м/у лешояд и хиена
                                Първоначално изпратено от oio Разгледай мнение
                                А вие чувствате ли се виновен за съседката си развратница?

"Вие чувствате ли се виновен, ако вашата комшийка е някаква страшна развратница или имате комшия алкохолик или нещо друго? Съчувствате, може и някоя дума да кажете, но какво да направим?!", така главният изпълнителен директор на Уникредит Булбанк Левон Хампарцумян отговори на въпрос на водещ в сутрешния блок на "Нова телевизия" дали чувства някаква вина за случилото се с КТБ.
                                Водещият вероятно имаше по-скоро предвид не него лично, а банковия сектор като цяло, доколкото Хампарцумян оглавява Асоциацията на банките в България и се предполага, че другите банкери са знаели за случващото се в КТБ.

Коментар

Working...
                                X