Дезинформаторът ми плати сметката от КТБ! С неговите смешно кирливи данъци!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеМинах покрай Пощенска днес, нямаше никаква опашка - та свършихме работата.
А бях решил да чакам докато не мине навалицата
Как е по другите банки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми мамка му, трябва да си има хора, които се занимават с това, какво да говори и какво не.
Коментар
-
toto 2
Замазването и потулването са планирани по същия начин както и източването - наливането на банката с кухи депозити и раздаването им като кухи кредити. То е ясно че не може банката да е набрала в пъти по голям капитал от други банки за дадения период през който се случило.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТоя не се знае при една проверка дали няма да отпраши към Сърбия също
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеКато домоуправителят на бардака?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, не знам какво да си мисля. Ако съседката е курва, а съседът алкохолик, то си е ясно че живея в бардак.
Не знам как разсъждава Левон
Коментар
-
Първоначално изпратено от oio Разгледай мнение
Не знам как разсъждава Левон
Коментар
-
1 милиард и 70 милиона лева са изтеглени днес от вложителите в КТБ
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4461782
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеБлагодаря,
през цялата сага с КТБ се чувствах като нещо средно между престъпник и жертва....за това допринесоха всички държавни институции и политиците.....то не беше лъгане, не беше чудо.
Разбира се, че от несъстоятелността ще се вземе нещо, но ми се струва, че тепърва ще има и други развития по случая.....Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oio Разгледай мнениеА вие чувствате ли се виновен за съседката си развратница?
"Вие чувствате ли се виновен, ако вашата комшийка е някаква страшна развратница или имате комшия алкохолик или нещо друго? Съчувствате, може и някоя дума да кажете, но какво да направим?!", така главният изпълнителен директор на Уникредит Булбанк Левон Хампарцумян отговори на въпрос на водещ в сутрешния блок на "Нова телевизия" дали чувства някаква вина за случилото се с КТБ.
Водещият вероятно имаше по-скоро предвид не него лично, а банковия сектор като цяло, доколкото Хампарцумян оглавява Асоциацията на банките в България и се предполага, че другите банкери са знаели за случващото се в КТБ.
Коментар
-
+11111
Все едно гледам кръстоска м/у лешояд и хиенаПървоначално изпратено от oio Разгледай мнениеА вие чувствате ли се виновен за съседката си развратница?
"Вие чувствате ли се виновен, ако вашата комшийка е някаква страшна развратница или имате комшия алкохолик или нещо друго? Съчувствате, може и някоя дума да кажете, но какво да направим?!", така главният изпълнителен директор на Уникредит Булбанк Левон Хампарцумян отговори на въпрос на водещ в сутрешния блок на "Нова телевизия" дали чувства някаква вина за случилото се с КТБ.
Водещият вероятно имаше по-скоро предвид не него лично, а банковия сектор като цяло, доколкото Хампарцумян оглавява Асоциацията на банките в България и се предполага, че другите банкери са знаели за случващото се в КТБ.
Коментар
Коментар