Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеВасилев в един момент си повярва, че е страшно велик с цялата си власт и пари, направи страшно много нерентабилни инвестиции, от които само загуби пари и просто рухна.
Коментар
-
То е ясно кои стоят зад фалита и източването на Корпоративна.
Това са същите, които пратиха първоначално Цацара да търси флашки с информация и които поръчаха прокурорския екшън в офисите на банката.
Те са организаторите на цялата схема с фалита на КТБ.
Прокурорски екшън в офиси на Цветан Василев - trud.bg
Питайте Цацара да ви каже кои са тези, които го пратиха да търси флашките и ще знаете имената на виновните;
Защо досега няма арестувани и осъдени - ами защото виновните са във властта и никой не може да ги бутне.
Всеки да си прави изводите в що за "държава" се намира.Last edited by Saule; 20.06.2015, 00:00.
Коментар
-
Вече 1 година от аферата КТБ и нищо.
На такова мнение е и капитал.
КТБ я няма, моделът е жив
http://www.capital.bg/biznes/finansi...modelut_e_jiv/
Откраднати са 4 МИЛИАРДА и няма виновни - поне едно разследване да имаше па то ... контрольора да не ги откраднат кинтите се пъне и не дава и оставка ...
То и никой не му я иска. Ако не беше тъжно ....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВасилев не можеше да направи нищо без помоща и зелената светлина на хора по високите етажи на власта.Къде бля БНБ с Искров та не осъществиха контрол.Нима не знаеха какво става??? Всичко се знаеше само че е те бяха в схемата според мен.Василев за мен си беше палячото за показ и бушона в цяката схема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеБушон на кого? Нали самия Цветан Василев-Фараона се бие в гърдите и твърди, че сам е постигнал всичко с труд и упоритост, след като навремето са го изхвърлили като мръсна куче от Алианц банк! Аз това се чудя на нашите "журналистчета". Как един от тях не се сети да направи едно интервю с Димитър Желев от Алианц Холдинг, който може да разкаже много любопитни детайли за този престъпник Василев!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТой си беше бушон.Сложиха го на тоя пост за да могат после да си измият ръцете с него.Добре че се усети навреме да избяга или му беше наредено не знам но беше добре за него щото се сещам за един Кюлев преди време.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТой си беше бушон.Сложиха го на тоя пост за да могат после да си измият ръцете с него.Добре че се усети навреме да избяга или му беше наредено не знам но беше добре за него щото се сещам за един Кюлев преди време.
Коментар
-
Опасни журналя, не пожалиха никого ...мен ме спукаха от смЕх
"....Фирмата „Бромак”, която е еднолична собственост на пишман банкера Цветан Василев, се е вписала като кредитор на фалираната КТБ. Това става ясно от системата на Софийския градски съд, който гледа делото за несъстоятелността на трезора....."За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеО, аз също. Рано или късно всичко се връща, както пееше Руши Видинлиев. Виждала съм го веднъж на живо, на улицата Василев. Имаше 10 човека охрана. СМятай какъв живот е това, всеки ден да се оглеждаш да не ти изскочи някой. Сигурно и в тоалетната е ходи с охрана. Все пак това е животът на престъпниците. Като си решил да се правиш на тарикат, ще си поживееш няколко години като цар ама после ... Надявам се, че ще го екстрадират поне тази година, за да го осъдят и да разберем истината. Според мен трябва да има публичен процес, както по време на соца. Да се изнесе заседателната зала в Арена Армеец и да може всички да отидат, да гледат и селдят процеса от близо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЧестно да ти кажа не му завиждам.
Коментар
Коментар