IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    А Иван Искров е новия управител на Гръцката централна банка.Само той мое да убеди гърците че банковата им система е стабилна
    е те това се казва виц

Коментар

• А Иван Искров е новия управител на Гръцката централна банка.Само той мое да убеди гърците че банковата им система е стабилна

Коментар

• Днес се навършва точно една година от "хлопването на кепенците"....

Като се сетя какви 2-3 седмици последваха по-късно, станалото и с другата банка се надявам повече да няма такива инфарктни ситуации с банките в България.

Коментар

• Цветан Василев е новият управител на БНБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            Василев в един момент си повярва, че е страшно велик с цялата си власт и пари, направи страшно много нерентабилни инвестиции, от които само загуби пари и просто рухна.
            "направи страшно много нерентабилни инвестиции, от които само загуби пари и просто рухна" като например...

Коментар

• То е ясно кои стоят зад фалита и източването на Корпоративна.
              Това са същите, които пратиха първоначално Цацара да търси флашки с информация и които поръчаха прокурорския екшън в офисите на банката.
              Те са организаторите на цялата схема с фалита на КТБ.

Прокурорски екшън в офиси на Цветан Василев - trud.bg

Питайте Цацара да ви каже кои са тези, които го пратиха да търси флашките и ще знаете имената на виновните;

Защо досега няма арестувани и осъдени - ами защото виновните са във властта и никой не може да ги бутне.

Всеки да си прави изводите в що за "държава" се намира.
              Last edited by Saule; 20.06.2015, 00:00.

Коментар

• Вече 1 година от аферата КТБ и нищо.
                На такова мнение е и капитал.
                КТБ я няма, моделът е жив

http://www.capital.bg/biznes/finansi...modelut_e_jiv/

Откраднати са 4 МИЛИАРДА и няма виновни - поне едно разследване да имаше па то ... контрольора да не ги откраднат кинтите се пъне и не дава и оставка ...
                То и никой не му я иска. Ако не беше тъжно ....
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Василев не можеше да направи нищо без помоща и зелената светлина на хора по високите етажи на власта.Къде бля БНБ с Искров та не осъществиха контрол.Нима не знаеха какво става??? Всичко се знаеше само че е те бяха в схемата според мен.Василев за мен си беше палячото за показ и бушона в цяката схема.
                  Не съм много съгласна. Я виж класацията на форбс за влиятелни личности от преди няколко години. Василев се нареждаше на едни от първите места. Сега като се срути пирамидката се прокарва мнението, че е бил бушон. Имаше едно много хубаво филмче за икономическата криза, в което Гордън Браун казва, че всички си мислят, че има някой, който е дърпал конците и заради когото се е случило всичко, но не се вижда. Обаче виновниците са си пред нас, колкото и да не им се вярва на хората, че може политиците да постъпват безразсъдно и нелогично си е така. Същото е и при Василев. Не е бил никога бушон. Просто да играеш подобни игри на тези високи места и с такива огромни пари е изключително рисково и там играта е много по-голяма от играчите, така че колкото и да си мислиш, че си велик, може по-всяко време да те закопае. Това се случи според мен и с Василев. В един момент си повярва, че е страшно велик с цялата си власт и пари, направи страшно много нерентабилни инвестиции, от които само загуби пари и просто рухна.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                    Бушон на кого? Нали самия Цветан Василев-Фараона се бие в гърдите и твърди, че сам е постигнал всичко с труд и упоритост, след като навремето са го изхвърлили като мръсна куче от Алианц банк! Аз това се чудя на нашите "журналистчета". Как един от тях не се сети да направи едно интервю с Димитър Желев от Алианц Холдинг, който може да разкаже много любопитни детайли за този престъпник Василев!
                    Василев не можеше да направи нищо без помоща и зелената светлина на хора по високите етажи на власта.Къде бля БНБ с Искров та не осъществиха контрол.Нима не знаеха какво става??? Всичко се знаеше само че е те бяха в схемата според мен.Василев за мен си беше палячото за показ и бушона в цяката схема.

Коментар

Той си беше бушон.Сложиха го на тоя пост за да могат после да си измият ръцете с него.Добре че се усети навреме да избяга или му беше наредено не знам но беше добре за него щото се сещам за един Кюлев преди време.
                      И това ще мине ...

Коментар

• vasilev ne e moshenic-mnogo ibrici lapaha ot ktb-to ve4e se use6ta ot marja depoziti-krediti-

Коментар

Той си беше бушон.Сложиха го на тоя пост за да могат после да си измият ръцете с него.Добре че се усети навреме да избяга или му беше наредено не знам но беше добре за него щото се сещам за един Кюлев преди време.
                          Бушон на кого? Нали самия Цветан Василев-Фараона се бие в гърдите и твърди, че сам е постигнал всичко с труд и упоритост, след като навремето са го изхвърлили като мръсна куче от Алианц банк! Аз това се чудя на нашите "журналистчета". Как един от тях не се сети да направи едно интервю с Димитър Желев от Алианц Холдинг, който може да разкаже много любопитни детайли за този престъпник Василев!

Коментар

• Опасни журналя, не пожалиха никого ...мен ме спукаха от смЕх
                            "....Фирмата „Бромак”, която е еднолична собственост на пишман банкера Цветан Василев, се е вписала като кредитор на фалираната КТБ. Това става ясно от системата на Софийския градски съд, който гледа делото за несъстоятелността на трезора....."
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                              О, аз също. Рано или късно всичко се връща, както пееше Руши Видинлиев. Виждала съм го веднъж на живо, на улицата Василев. Имаше 10 човека охрана. СМятай какъв живот е това, всеки ден да се оглеждаш да не ти изскочи някой. Сигурно и в тоалетната е ходи с охрана. Все пак това е животът на престъпниците. Като си решил да се правиш на тарикат, ще си поживееш няколко години като цар ама после ... Надявам се, че ще го екстрадират поне тази година, за да го осъдят и да разберем истината. Според мен трябва да има публичен процес, както по време на соца. Да се изнесе заседателната зала в Арена Армеец и да може всички да отидат, да гледат и селдят процеса от близо.

Коментар

Честно да ти кажа не му завиждам.
                                О, аз също. Рано или късно всичко се връща, както пееше Руши Видинлиев. Виждала съм го веднъж на живо, на улицата Василев. Имаше 10 човека охрана. СМятай какъв живот е това, всеки ден да се оглеждаш да не ти изскочи някой. Сигурно и в тоалетната е ходи с охрана. Все пак това е животът на престъпниците. Като си решил да се правиш на тарикат, ще си поживееш няколко години като цар ама после ... Надявам се, че ще го екстрадират поне тази година, за да го осъдят и да разберем истината. Според мен трябва да има публичен процес, както по време на соца. Да се изнесе заседателната зала в Арена Армеец и да може всички да отидат, да гледат и селдят процеса от близо.

Коментар

Working...
                                X