IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kurta007

Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
    Къде са го казали ? защото аз гледах на сайта на Фонда и нямаше такава информация !
    Има, има

http://dif.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%...0%BD%D0%B5-qa/

Често задавани въпроси за изплащането на гарантираните влогове в „Корпоративна търговска банка” АД

В: При откриването на депозит в КТБ съм бил с една лична карта (посоченa в договора за откриване на депозита), а сега съм с друга лична карта. Какво следва да направя?
    О: Като вложител в КТБ следва да актуализирате личните си данни при промяна на същите в клоновата мрежа на КТБ АД. Данните се въвеждат своевременно в системата на КТБ и ще се актуализират в обслужващата банка.
    Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      С "май" и аз го знам - търся потвърждение , защото съм превалутирал ~1,372-ев/д. - затова и питам за по точно сведение . На втори етап , при очаквана корекция от 1,30 за Ев./дол. да си търся входа !

ами ето ти и без "май" - имаш интернет и знаеш сайта на фонда..:
      аз ако имам НЕлевов влог - едва ли нямаше да съм прочел досега точно това...

"
      Влоговете в различни валути на един вложител в една банка се сумират и се изплащат в равностойността им в левове по курса на БНБ в началния ден на изплащането.
      "
      http://dif.bg/how-much/

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнение
        вуйче, това го казаха преди някоя седмица още - всеки да си види данните в договора за депозит и ако е сменил лична карта - да ходи в офис на КТБ да му отразят промените в системата на КТБ първо. после те (КТБ) си предават актуалните данни на обслужващата банка според ЕГН то...
        Къде са го казали ? защото аз гледах на сайта на Фонда и нямаше такава информация !

Коментар

по курса от началния ден на изплащане - т.е. днешния фиксинг на БНБ.... май така пише в закона за гантиране.

С "май" и аз го знам - търся потвърждение , защото съм превалутирал ~1,372-ев/д. - затова и питам за по точно сведение . На втори етап , при очаквана корекция от 1,30 за Ев./дол. да си търся входа !

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
            С риск да се приеме за заяждане, ще кажам, че всеки си прави сметка за риска, който поема!
            Споко, вече не ми пука - свикнах!
            Това беше най-лансираната теза, че всеки да си носи кръста.....и тя би била вярна, ако в случая бяхме изправени пред нормална ситуация. Не сме изправени пред ситуация, при която една банка загива или една банка потъва поради рисковете на банкирането, рисковете на финансовия пазар, икономическата криза и т.н. Изправени сме пред една банка, която е била създадена и работила с практики, доста различни и противоречиви от нормалното банково дело. Не го казвам аз. Нямам претенциите, че съм банковия специалист. Нека ви цитирам Стив Ханке - мисля, че той го каза на 17 август в интервюто си пред Националното радио. Това не е нормално банкиране. Е, като не е нормално банкиране закриляно от държавата и е било закриляно от държавата, сега можем ли да кажем на хората, образно казано „Дотук - спасявайте се, всеки да си носи риска".

Коментар

• Моята сага от днес с депозита ми в КТБ

Разпределен съм служебно в СИБАНК. В сайта н ФГВБ пише, че ще се раздават в клон на СИБАНК находящ се в гр.София, бул. Шипченски проход№18, община Слатина.
              Дотук добре, отивам в ТДна НАП към общината и гледам пише СИБАНК. Обаче изненадаааааааааа, не било там било в МОЛ "Галакси" на същата улица. Отивам там в 9.00 при положение, че работното им време от от 10.00. Вече има трима изнервени човека отвън. Пуснаха ни в девет и малко. Един палячо в костюм взе да ни обяснява каква била тяхната банка и ако искаме да и станем клиенти. Един навъсен мъж нещо го попита за Цветелина Бориславова, а палячото взе да се пъне, че тя нямала нищо общо вече с банката, което си е така де......накрая аз му казах, че ще помислим за да ни се разкара от главата. После две кукли едната руса другата черна ме запитаха какво ще правя. Изтеглих всичко КЕШ до стотинка.....Продължение в темата за "Париба"

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                Да...и да си припомним това съобщение на БНБ:
                http://www.bnb.bg/PressOffice/POPres...PR_20140622_BG
                Честито на успелите...за една друга част от вложителите, не остава нищо друго освен да са гмурнем в дълбините на съдебните спорове....а какво ще се случи ще разберете след доста време, когато днешния ден /и събитията предшествали го/ ще е само смътен спомен за вас.
                С риск да се приеме за заяждане, ще кажам, че всеки си прави сметка за риска, който поема!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Клиент съм им от доста време и исках само справка без да дърпам, ама предполагам дамата се застрахова. Както и да е.
                  Е , в такъв случай е било прекалено. Те би трябвало да го имат вече това копие... да както и да е ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Ако решиш да си ги дръпнеш от там няма как да ти ги дадат без документ за самоличност. За тях вероятно това се води регистриране на нов клиент...
                    Клиент съм им от доста време и исках само справка без да дърпам, ама предполагам дамата се застрахова. Както и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      А знаеш ли курса по който се изплаща долара ? Защото го докарвам до ~1,57+ но не ми е фатално , а само от любопитство .

по курса от началния ден на изплащане - т.е. днешния фиксинг на БНБ.... май така пише в закона за гантиране.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        За превод ОК, ама само за справка да ми правят копие и да пиша "Вярно с оригинала" не виждам логика.
                        Ако решиш да си ги дръпнеш от там няма как да ти ги дадат без документ за самоличност. За тях вероятно това се води регистриране на нов клиент...

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                          Благодаря,
                          през цялата сага с КТБ се чувствах като нещо средно между престъпник и жертва....за това допринесоха всички държавни институции и политиците.....то не беше лъгане, не беше чудо.
                          Разбира се, че от несъстоятелността ще се вземе нещо, но ми се струва, че тепърва ще има и други развития по случая.....

НЕ СРЕДНО и РАЗВИТИЯ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            Дружеството има правото да "администрира лични данни"...
                            Част от дейността на една банка е това, имат задължението да се отнасят поверително.
                            За превод ОК, ама само за справка да ми правят копие и да пиша "Вярно с оригинала" не виждам логика.

Коментар

ПОЖЕЛАВАМ ТИ В МАКС КЪС СРОК ДА СЕ ОПРАВИШ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ И БЕЗ ЗАГУБИ !!!
                              ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ИМА КАКВО ДА СЕ ВЗЕМЕ ЗА В БЪДЕЩЕ И НАД ГАРАНЦИЯТА.....САМО НЕРВИ ДА ИМА ЧОВЕК И ДА МОЖЕ ДА ДЕЯНИ......
                              МНОГО КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ПАРИ !
                              Благодаря,
                              през цялата сага с КТБ се чувствах като нещо средно между престъпник и жертва....за това допринесоха всички държавни институции и политиците.....то не беше лъгане, не беше чудо.
                              Разбира се, че от несъстоятелността ще се вземе нещо, но ми се струва, че тепърва ще има и други развития по случая.....

Коментар

ДА - ВЪВ ВСЕКИ ОФИС НА КТБ МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ ИЗВЛЕЧЕНИЕ.

СЛЕД 6.11. ВЕЧЕ НЯМА ОЛИХВЯВАНЕ И ВСИЧКИ ЛИХВИ СА ДОБАВЕНИ КЪМ ГЛАВНИЦИТЕ И САЛДОТО Е ОКОНЧАТЕЛНО ВЕЧЕ...

А знаеш ли курса по който се изплаща долара ? Защото го докарвам до ~1,57+ но не ми е фатално , а само от любопитство .

Коментар

Working...
                                X